Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 18/07

ωροσκοπιο

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 18/07

Επανασυνδέσεις Διαβάζετε πάντα και τον προσωπικό ωροσκόπιο της σχέση σας

Κριός

Μήνες τώρα προσπαθείτε να λύσετε κάποιους γρίφους μέσα στην ζωή και την καθημερινότητα του ανθρώπου σας. Καλύτερα όμως να τον ρωτήσετε πιο ευθέως.

zodia-zvdia-22

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Ταύρος και Λέων

Ταύρος

Δεν υπάρχει καμία απολύτως λογική, σε όλα αυτά που σκέφτεστε να κάνετε για να τραβήξετε και πάλι την προσοχή αυτού που θέλετε.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Λέων και Παρθένος

Δίδυμοι

Αλλού αγαπάτε και αλλού είστε. Αυτό είναι και κάτι που μόνο σας βάζει ένα τείχος, σε όλα αυτά που θέλετε να κάνετε. Πάρτε τις αποφάσεις σας.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Αιγόκερως και Ιχθείς

Καρκίνος

Υπάρχει ένα άτομο, μέσα στον φιλικό σας κύκλο, που θέλει να σας κάνει ταίρι του. Σας το έχει ήδη πει κάποιες φορές, αλλά δεν δείχνετε και να συγκινείστε.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Τοξότης και Αιγόκερως

zodia-543

Λέων

Αυτά που έχετε αναλάβει, να διεκπεραιώσετε μέσα στην εργασία σας, ίσως και να σας κρατούν πολύ απασχολημένους από την ερωτική σας ζωή.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Παρθένος και Ιχθείς

Παρθένος

Αυτά τα λόγια που έχετε πει τώρα τελευταία στον άνθρωπο που σας αγαπάει, τα έχετε χαράξει μέσα στο μυαλό του και θέλει, να τα δει να γίνονται πράξεις.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Κριός και Καρκίνος

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 18/07

Ζυγός

Δεν είναι η εποχή για να κάνετε λάθη με άτομα που ξέρετε ότι το μόνο που θέλουν από εσάς, είναι κάτι προσωρινό και φευγαλέο.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Ταύρος και Ιχθείς

taro-zodia-76

Σκορπιός

Μην αφήνετε να συμβαίνουν καυγάδες μέσα στην σχέση σας, που ακουμπούν παλιές σας καταστάσεις. Οι εποχές έχουν αλλάξει και το ίδιο πρέπει να κάνετε και εσείς.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Λέων και Ζυγός

Τοξότης

Ίσως αυτή η σχέση να χρειάζεται μια ανανέωση που μόνο εσείς και το μυαλό σας να μπορείτε να δώσετε. Από την νέα εβδομάδα, πλησιάζουν και οι διακοπές.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Κριός και Λέων

Αιγόκερως

Δεν χρειάζεται να αναλύετε τα πάντα γύρω από το ερωτικό σας παρελθόν και τις σχέσεις σας με άλλα άτομα. Αυτό σίγουρα μόνο αποθαρρύνει τον όποιο σας θέλει.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Ζυγός και Ιχθείς

zwdia-zodia-astrologia-65

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 18/07

Υδροχόος

Βιώνετε μια παράξενη αγάπη, και θέλετε να καταλάβετε αν αυτό μπορεί να εξελιχθεί με το θετικό πέρασμα του χρόνου, σε μια πιο σοβαρή κατάσταση.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Παρθένος και Αιγόκερως

Ιχθείς

Αυτά που αρέσουν σε εσάς να κάνετε, μάλλον δεν αρέσουν καθόλου στην άλλη πλευρά της σχέσης, και τώρα έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου να τα λύσετε.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Σκορπιός και Τοξότης

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-88

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.