Επανασυνδέσεις και αστρολογία σχέσεων 19/04

ζωδιο-zwdia-ερωτοσκοπιο

Επανασυνδέσεις και αστρολογία σχέσεων 19/04

Επανασυνδέσεις Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός: Οι σκηνές που ζείτε μέσα σε αυτήν την σχέση, είναι μοναδικές. Από την μια εσείς να είσαστε μέσα στην καχυποψία, και από την άλλη ο άνθρωπος σας, να σας ζηλεύει σε υπερθετικό βαθμό.

Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Σκορπιός

zodia-zvdia-22

 

Ταύρος: Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να περιμένετε να φτάσει ο Ήλιος πάνω στον οίκο σας. Έρωτες, σύντροφοι και χρήμα θα έρθουν από μόνα τους.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Παρθένος

Δίδυμοι: Έχετε κάνει μια σειρά από ενέργειες που θα απελευθερώσουν, την σχέση σας, από τις επαναλήψεις και θα σας βοηθήσουν να πάτε σε πιο ασφαλή νερά.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Αιγόκερως

Καρκίνος: Το ότι η εποχή σας, βρίσκει πάνω σε αισθηματικές διαπραγματεύσεις με τον άνθρωπο σας, για το τι θα κάνετε μέσα στο Καλοκαίρι.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Παρθένος

chartomantia-087

Λέων: Απολαύστε αυτόν τον έρωτα που ζείτε στο τώρα, και μην χάνεστε μέσα σε αίολες σκέψεις …για τι έχετε περάσει και τι μπορεί πάλι να σας συμβεί.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Αιγόκερως

Παρθένος: Είστε βαθιά κλεισμένοι στον εαυτό σας, και δεν θέλετε ούτε καν να σκέφτεστε, την πιθανότητα, να βρείτε μια νέα αισθηματική συντροφιά.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Ιχθείς

Ζυγός: Κάποια λάθη που έχουν γίνει θα ξεπεραστούν, αν και εσείς κάνετε την προσπάθεια σας, να τα ξεχάσετε. Πάντως ο άνθρωπος σας, το προσπαθεί.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Αιγόκερως

taro-zodia-76

Σκορπιός: Κάποιοι φίλοι σας, έχουν να σας φέρουν νέα από τον πρώην αγαπημένο σας, που θέλει να βρει τον εύκολο δρόμο για να σας ξανα-πλησιάσει.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ζυγός

Τοξότης: Όλα αλλάζουν και θα πρέπει και εσείς μαζί με την ροή των καταστάσεων να κινηθείτε, και να ξεκολλήσετε το μυαλό σας, από τα παλιά.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ιχθείς

Επανασυνδέσεις και αστρολογία σχέσεων

zwdia-66

Αιγόκερως: Μην πετάτε τον καλό σας εαυτό, στον κάθε έναν που δεν μπορεί να σταθεί δίπλα σας. Καλύτερα μόνοι και αισθηματικά ισορροπημένοι.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ζυγός

Υδροχόος: Είσαστε επηρεασμένοι από κάποιες αποτυχίες ερωτικές του παρελθόντος, που σας κάνουν να είστε προς όλα και όλους απορριπτικοί.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Τοξότης

Ιχθείς: Είναι ένα διάστημα και μέχρι τις αρχές του Καλοκαιρού, που θα σας έρθει χρήμα ικανό να σας καλύψει όλα τα κενά…και τα συναισθηματικά.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Τοξότης

Διαβαστε στο Ωροσκόπιο Ανοιξη  2018  τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomanteia-44

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.