Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 20/07

evdomadiaies-1723314-ζωδια-zwdia

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 20/07

Επανασυνδέσεις Διαβάζετε πάντα και τον προσωπικό ωροσκόπιο της σχέση σας

Κριός

Ο σύντροφος σας, έχει την διάθεση να κάνει κάποιες αλλαγές μέσα στην δική του την ζωή, αλλά ακόμη δεν σας τα έχει αναλύσει όλα. Από τον νέο μήνα.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Λέων και Παρθένος

zodia-zvdia-22

Ταύρος

Πολλές οι επικοινωνιακές ρήξεις που έχουν προκύψει μέσα στην σχέση σας και αυτό είναι κάτι που έχει συνδεθεί άμεσα πια με το παρελθόν σας.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Ζυγός και Ιχθείς

Δίδυμοι

Δεν είστε οραματιστές, μέσα σε αυτή την αισθηματική σχέση που έχετε καθώς καταλαβαίνετε στον απόλυτο βαθμό ότι τα προβλήματα σας είναι μόνο οικονομικά.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Καρκίνος και Αιγόκερως

Καρκίνος

Δεν είστε σε ψυχολογική φάση για να δεσμευτείτε με τον σύντροφο σας σε ένα πιο επίσημο επίπεδο. Πρέπει να γίνουν ακόμη πάρα πολλά. Όχι όμως από την μεριά σας.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Κριός και Ταύρος

zodia-543

Λέων

Κάποια θέματα μέσα στον δεσμό σας εσείς δεν θα τα διαπραγματευτείτε. Ίσως και να πρέπει να τα επαναλάβετε αυτήν την φορά στο ταίρι σας, και με πιο ξεκάθαρα λόγια.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Λέων και Σκορπιός

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 20/07

Παρθένος

Υπάρχει μοναξιά στην ζωή σας, αλλά αυτό από τις αρχές του νέου μήνα, θα αλλάξει σίγουρα. Όχι όμως με το εσείς να επιστρέψετε σε κάποια παλιά σας ερωτική ιστορία.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Τοξότης και Ιχθείς

Ζυγός

Θέλετε αυτές τις ημέρες, να απομονωθείτε και να σκεφτείτε πιο σοβαρά τι πρέπει να γίνει μέσα στην ερωτική σας ζωή. Είτα χώρια πια, είτε καλά και μόνο μαζί.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Καρκίνος και Παρθένος

zwdia-fotia

Σκορπιός

Υπάρχουν διάφορες ιστορίες από το παρελθόν που σας ενοχλούν, αλλά δεν κάνετε και κάτι δραστικό για να τις σταματήσετε. Μάλλον κάτι άλλο περιμένετε!
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Αιγόκερως και Ιχθείς

Τοξότης

Υπάρχει μέσα στην εργασία σας, ένα άτομο που ακόμη δεν μπορείτε να καταλάβετε τι θέλει από εσάς. Μάλλον εδώ υπάρχει ένας έρωτας, που ακόμη μένει κρυφός.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια:

Αιγόκερως

Από την νέα εβδομάδα που θα γυρίσει σε ανάδρομη φορά ο Ερμής, εσείς θα έχετε πολλές και ποικίλες συναντήσεις που μπορούν να σας κάνουν ακόμη πιο χαρούμενους.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια:

zodia-88

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 20/07

Υδροχόος

Το ερωτικό παρασκήνιο μέσα στον χώρο εργασίας, δεν είναι και ότι καλύτερο. Σίγουρα κρατήστε το για έξω από τους χώρους που είναι και τα τρίτα περίεργα μάτια.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια:

Ιχθείς

Θα πρέπει πραγματικά να εφοδιαστείτε με υπομονή αν θέλετε να κατακτήσετε αυτόν τον δύσκολο άνθρωπο που έχετε βάλει στόχο.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια:

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.