Επανασυνδέσεις και αστρολογία σχέσεων 23/05

zwdia-erwtikes-16

Επανασυνδέσεις και αστρολογία σχέσεων 23/05

Επανασυνδέσεις Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός

Δεν μπορείτε άλλο να μιλάτε, να προτείνετε μέσα στην σχέση σας και τελικά να μην λαμβάνετε κάτι από την άλλη μεριά, που έχει επαναπαυτεί πάνω στις δυναμικές σας.

zodia-zvdia-22

Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Σκορπιός

Ταύρος

Για να συμβεί ένας χωρισμός, χρειάζονται δύο! Οι ευθύνες βαραίνουν και τις δύο πλευρές, και μάλλον θα πρέπει να αναλογιστείτε τις δικές σας πλέον.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Παρθένος

Δίδυμοι

Αυτήν την εποχή, ούτε καν μπορείτε να διανοηθείτε ότι θα μπείτε σε μια νέα αισθηματική σχέση. Έχετε μέση με όλη σας την δύναμη σε εργασία και προσωπική εξέλιξη.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Αιγόκερως

Καρκίνος

Τίποτα δεν θα αλλάξει, αν και εσείς δεν κάνετε κάτι για αυτό, είτε είναι η προσωπική σας ζωή, είτε η εργασία σας. Σίγουρα τα αστρολογικά σας ευνοούν.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Παρθένος

chartomanteia-44

Λέων

Μπορείτε να ακούτε τις παροτρύνσεις και τις συμβουλές, όλως αυτών που είναι γύρω σας και σας αγαπούν, αλλά στο τέλος θα πρέπει μόνο εσείς να αποφασίσετε.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Αιγόκερως

Παρθένος

Ειδικά μέσα στην εργασία σας, δεν πρέπει να μιλήσετε πολύ ή να κάνετε πράματα που πιθανόν και να προκαλέσουν σχόλια. Τα φλερτ κρατήστε τα, μακριά σας.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Ιχθείς

Ζυγός

Μην βιάζεστε να κάνετε σχέση, και πάλι με τον πρώην σας. Θα πρέπει πρώτα να σας πείσει ότι έχει αλλάξει, και ότι πλέον σας βλέπει για κάποια σοβαρή δέσμευση.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Αιγόκερως

zwdia-fotia

Σκορπιός

Κάποιες οικονομικές, απόλυτα καλές ανατροπές σας έρχονται μέσα στον Μάιο. Αρπάξτε τις και λύστε άμεσα όλα τα πρακτικά προβλήματα, που σας κυκλώνουν.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ζυγός

Τοξότης

Μην ζητάτε τόσο έντονα, τις αποδείξεις αγάπης, από ένα άτομο, που ακόμη δεν ξέρετε τόσο καλά. Αφήστε τον χρόνο για να λάβετε τις αλήθειες.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ιχθείς

Επανασυνδέσεις και αστρολογία σχέσεων

zodia-88

Αιγόκερως

Οι παράλληλες καταστάσεις, σας θεωρία δεν σας αφορούν. Εσείς θέλετε μια σχέση, ένα σύντροφο, μια κοινή πορεία. Όλα τα άλλα είναι μακριά σας.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ζυγός

Υδροχόος

Θα δείτε μεγάλες και σημαντικές βελτιώσεις στα οικονομικά σας, που, πρώτον θα σας φτιάξουν την διάθεση και δεύτερον την ερωτική σας ζωή.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Τοξότης

Ιχθείς

Θέλετε μια κάθαρση σε κάθε επίπεδο. Αν αυτό σημαίνει το να μείνετε για λίγο εκτός από τα φλερτ και τις ερωτικές περιπέτειες, τότε απλά κάντε το.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Τοξότης

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.