Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 23/07

ζωδιο-zwdia-ερωτοσκοπιο

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 23/07

Επανασυνδέσεις Διαβάζετε πάντα και τον προσωπικό ωροσκόπιο της σχέση σας

Κριός

Οι θέσεις που ανθρώπου σας έχουν πικράνει και μάλλον έχει έρθει και το κατάλληλο χρονικό σημείο, για να μιλήσετε πια και για τα δικά σας θέλω.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Λέων και Παρθένος

zodia-zvdia-22

Ταύρος

Δεν θέλετε αυτήν την εποχή να μπείτε σε διαδικασίες για μια νέα σχέση ή και ακόμη να δώσετε ευκαιρίες που σας έχουν ζητηθεί από κάποιον πρώην σας.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Καρκίνος και Ζυγός

Δίδυμοι

Εσείς είστε το πιο διάσημο ζώδιο, σε έρωτες και πάθη για αυτήν την εποχή και μάλλον ότι ζητήσετε και όποιον θέλετε, σίγουρα μπορείτε να τον έχετε.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Σκορπιός και Ιχθείς

Καρκίνος

Δεν θα αφήσετε κανέναν τρίτο – γνωστό – συγγενή να ανακατευτεί στην προσωπική σας ζωή. Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, λύστε το μόνοι σας.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Τοξότης και Αιγόκερως

zodia-543

Λέων

Ανήκετε στους ερωτευμένους της εποχής, που θα δουν την σχέση τους, μέσα στους επόμενους μήνες να εξελίσσεται σε συγκατοίκηση ή και σε οικογένεια.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Κριός και Λέων

Παρθένος

Θα πρέπει να έρθετε μόνοι σας και πάλι στους κανονικούς σας ρυθμούς, καθώς οι απαιτήσεις που υπάρχουν γύρω σας, έχουν πολλαπλασιαστεί.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Ταύρος και Ιχθείς

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 23/07

Ζυγός

Είστε πολύ ενθουσιασμένοι με την ερωτική σας ζωή, και αυτό έχετε σκοπό μέσα στον Καλοκαίρι, ίσως και να το ανακοινώσετε και στους δικούς σας ανθρώπους.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Καρκίνος και Τοξότης

zwdia - love

Σκορπιός

Δεν σταματάτε ποτέ να ονειρεύεστε την ένωση σας με τον πρώην αγαπημένο σας. Αυτό είναι και κάτι που το θέλει ευτυχώς ακόμη και ο ίδιος.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Καρκίνος και Λέων

Τοξότης

Πολύ το παρασκήνιο και οι ερωτικές εκμυστηρεύσεις, που υπάρχουν μέσα στον χώρο που εργάζεστε. Προσοχή στις υπερβολές που μπορεί να σας εκθέσουν.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Παρθένος και Ζυγός

Αιγόκερως

Μην δίνετε χώρο σε άτομα που έχουν δείξει και σε πιο παλιούς χρόνους και σχετικές καταστάσεις, ότι δεν μπορούν να ταιριάξουν στα δικά σας αιτούμενα.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Σκορπιός και Ιχθείς

zodia-88

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 23/07

Υδροχόος

Η απόκτηση ενός απογόνου, δεν είναι κάτι που θα πρέπει μόνο εσείς να το αποφασίσετε. Συζητήστε το καλύτερα και πρώτα με τον άνθρωπο σας.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Λέων και Σκορπιός

Ιχθείς

Το πλανητικό σκηνικό έχει πολλές και σημαντικές ευκαιρίες, για εσάς και την οικονομική σας καθημερινότητα που σίγουρα θα σας φτιάξει την διάθεση.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Σκορπιός και Ιχθείς

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.