Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 25/07

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 25/07

Επανασυνδέσεις Διαβάζετε πάντα και τον προσωπικό ωροσκόπιο της σχέση σας

Κριός

Δεν έχει πραγματικά καμία λογική και βάση, αυτό που κάνετε μέσα στην ερωτική σας ζωή. Από την μια ασκείτε κριτική και από την άλλη δέχεστε τα λάθη!
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Λέων και Παρθένος

zodia-zvdia-22

Ταύρος

Μιλάτε αόριστα και γενικά σε αυτήν την νέα γνωριμία, που έχει έρθει στην ζωή σας, και μάλλον κάπως έτσι ρισκάρετε και να την χάσετε.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Καρκίνος και Ζυγός

Δίδυμοι

Δεν είστε και απόλυτα συγκεντρωμένοι σε όλα αυτά που θέλετε να πετύχετε στην επαγγελματική σας ζωή, καθώς καταναλώνεστε μόνο με το παρελθόν.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Σκορπιός και Ιχθείς

Καρκίνος

Τα ερωτικά σας είναι σε ύφεση αυτήν την εποχή και μάλλον τώρα, θα έχετε και περισσότερο χρόνο για να ασχοληθείτε με τα υπόλοιπα αγαπημένα σας πρόσωπα.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Τοξότης και Αιγόκερως

zodia-543

Λέων

Οι αναλύσεις και οι εξηγήσεις που ζητάτε, δεν θα έρθουν ακόμη από τον άνθρωπο σας. Έχει και αυτός τα δικά του προβλήματα και ίσως και να χρειάζεται χρόνο.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Κριός και Λέων

Παρθένος

Σε αυτήν την σχέση, λείπει το πάθος και μάλλον έχει έρθει η ώρα και αυτό να το συζητήσετε με τον άνθρωπο σας, που έχει και αυτός τα ίδια παράπονα.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Ταύρος και Ιχθείς

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 25/07

Ζυγός

Όλα έχουν ένα όριο στην αγάπη, και εσείς για τους δικούς σας λόγους, έχετε φτάσει στο άλλο άκρο. Οι μέρες απαιτούν σύνεση και διάλογο.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Καρκίνος και Τοξότης

zwdia - love

Σκορπιός

Έχετε αφήσει τις περιπέτειες πια στην άκρη και το μόνο που απαιτείται είναι να βρείτε την δική σας ισορροπία. Οι μέρες έχουν και θετικές οικονομικές εξελίξεις.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Καρκίνος και Λέων

Τοξότης

Δεν υπάρχει ούτε αληθινό συναίσθημα, αλλά και ούτε και λογική μέσα σε αυτήν την ερωτική σχέση. Μόνο εντάσεις και παρατεταμένη αναμονή.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Παρθένος και Ζυγός

Αιγόκερως

Υπάρχουν θετικά λόγια, από την μεριά του πρώην σας που θα σας μεταφερθούν από τους κοινούς σας γνωστούς. Κάτι επιδιώκει πάλι.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Σκορπιός και Ιχθείς

taro-zodia-098

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 25/07

Υδροχόος

Υπάρχουν κάποια ερωτόλογα και υπονοούμενα από την μεριά κάποιου φίλου σας, που θέλει εδώ και καιρό να σας δείξει και έναν άλλον εαυτό.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Λέων και Σκορπιός

Ιχθείς

Μην υπολογίζετε τον χρόνο που έχετε να δείτε τον άνθρωπο σας, καθώς κάπως έτσι δημιουργούνται στο μεταξύ σας και περισσότερα νεύρα.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Σκορπιός και Ιχθείς

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.