Επανασυνδέσεις και αστρολογία σχέσεων 27/05

zwdia-black

Επανασυνδέσεις και αστρολογία σχέσεων 27/05

Επανασυνδέσεις Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός

Έχετε κάνει μια σειρά από σοβαρές και ώριμες συζητήσεις, με τον άνθρωπο σας, για τα σχέδια του Καλοκαιριού. Επίσης, κάποια οικονομικά σας θέματα θα κλείσουν μόνιμα.

zodia-zvdia-22

Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Τοξότης

 

Ταύρος

Πολλά τα γεγονότα, που έχουν μαζευτεί ανάμεσα σε εσάς και τον άνθρωπο σας, που μόνο αυτήν την εποχή, σας προκαλούν εντάσεις και λάθος δράσεις.
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Σκορπιός

Δίδυμοι

Με όλα αυτά που γίνονται γύρω σας, επαγγελματικά και οικογενειακές απαιτήσεις, σίγουρα δεν έχετε καθόλου χρόνο για ερωτικές γνωριμίες.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Παρθένος

Καρκίνος

Έχετε δει σε όλα τα μήκη και τα πλάτη τις δράσεις και την πολιτική του ανθρώπου σας, άρα τώρα μόνο εσείς θα αποφασίσετε, για τα επόμενα βήματα.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Αιγόκερως

chartomantia-087

Λέων

Υπάρχει μεγάλο πάθος μέσα στον δεσμό σας, αλλά έχετε ένα μόνιμο άγχος μήπως και κάτι στο μέλλον αλλάξει. Αυτό είναι σίγουρα στο δικό σας χέρι.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Παρθένος

Παρθένος

Έχετε κατά καιρούς ότι υπάρχει ένα τρίτο άτομο, μέσα ή δίπλα στην σχέση σας και την ενοχλεί. Μέχρι το τέλος του μήνα, θα έχετε κάποιες απαντήσεις.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Αιγόκερως

Ζυγός

Έχετε εκ ζωδίου, την τάση να παρασύρεστε σε υπερβολές ερωτικές. Αυτήν την φορά, μην χαλάσετε και πάλι την εικόνα σας, με κάποιο περαστικό αίσθημα.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Ιχθείς

zwdia - love

Σκορπιός

Στο στενό σας περιβάλλον, υπάρχουν άτομα που σας κοιτούν με έρωτα. Μέσα στις μέρες του Ιουνίου, θα έχετε και τις εκπλήξεις – αποκαλύψεις.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Αιγόκερως

Τοξότης

Θέλετε αυτό το διάστημα να αξιοποιήσετε όλες τις ευκαιρίες, που πιθανόν να υπάρχουν γύρω, από μια επανασύνδεση που σίγουρα σας έχει ταλαιπωρήσει.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ζυγός

Επανασυνδέσεις και αστρολογία σχέσεων

zwdia-zodia-astrologia-65

Αιγόκερως

Αυτός που υπάρχει δίπλα σας, σαν καινούργιος σύντροφος, δεν έχει τις κατάλληλες προδιαγραφές για να σας φέρει πιο κοντά σε μια μεγάλη αγάπη.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ιχθείς

Υδροχόος

Αυτά που ζείτε μέσα στην σχέση σας, είναι απλά μέτρια και μάλλον θέλετε να κάνετε μια πιο αληθινή συζήτηση με τον άνθρωπο σας, που έχει μπερδευτεί και αυτός.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ζυγός

Ιχθείς

Μην λέτε πολλά. Αν υπάρχει κάποιο ερωτικό ενδιαφέρον, από έναν πρώην σύντροφο σας – γνωριμία, θα το δείτε μέσα στις επόμενες ημέρες.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Τοξότης

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-88

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.