Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 27/07

zevgari - sex

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 27/07

Επανασυνδέσεις Διαβάζετε πάντα και τον προσωπικό ωροσκόπιο της σχέση σας

Κριός

Είσαστε πραγματικά απόμακροι από τον άνθρωπο σας, και αυτό ήδη έχει προκαλέσει κάποιες εντάσεις που θα πρέπει να βρουν και την αιτία τους.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Λέων και Παρθένος

zodia-zvdia-22

Ταύρος

Κάποιες φορές αφήνετε την λογική μακριά από τα συναισθήματα και μάλλον αυτό, σας κάνει να μην έχετε και τον πλήρη έλεγχο των καταστάσεων.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Καρκίνος και Ζυγός

Δίδυμοι

Έχουν χαθεί οι διακριτοί ρόλοι μέσα στην σχέση σας, και κάπου το όλο ερωτικό συναίσθημα έχει απλά ξεφουσκώσει. Βρείτε και πάλι τον τρόπο, που να ανανεωθείτε.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Σκορπιός και Ιχθείς

Καρκίνος

Είστε οι τυχεροί της εποχής, που μέσα από κάποια θετικά οικονομικά γεγονότα, θα έχετε την ευκαιρία να λήξετε ιστορίες που σας ταλαιπωρούν χρόνια.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Τοξότης και Αιγόκερως

zodia-543

Λέων

Έχουν συμβεί πολλά γεγονότα στην ζωή σας, που αυτήν την εποχή σας απαγορεύουν να μπείτε και πάλι σε μια νέα ερωτική σχέση. Από Αύγουστο αυτό αλλάζει.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Κριός και Λέων

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 27/07

Παρθένος

Η μέρα από το πρωί θα σας φορτώσει πολλές ευθύνες, που όμως και όπως πάντα θα τις φέρετε εις πέρας. Από τον νέο μήνα, όλα τα είναι σίγουρα πιο χαλαρά.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Ταύρος και Ιχθείς

Ζυγός

Δεν θα έχετε καμία τύχη, για να τα ξαναβρείτε με τον άνθρωπο σας, αν πραγματικά συνεχίσετε να χάνετε την ψυχραιμία σας κάθε φορά που συζητάτε.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Καρκίνος και Τοξότης

zwdia-fotia

Σκορπιός

Αν μπορείτε να κλείσετε τις επικοινωνιακές πόρτες με το παρελθόν σας, σίγουρα θα αισθανόσασταν πια, πολύ πιο ελεύθεροι για να κάνετε αυτά που θέλετε.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Καρκίνος και Λέων

Τοξότης

Εσείς που έχετε χαθεί λίγο αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα, καθώς προσπαθείτε να λύσετε κάποια θέματα, ο ανάδρομος Ερμής, θα σας δώσει και πάλι ενέργεια.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Παρθένος και Ζυγός

Αιγόκερως

Μπορεί να σας έχουν τύχει κάποιες ατυχίες, στα οικονομικά – επαγγελματικά σας, αλλά από τον νέο μήνα, όλη αυτή η κατάσταση θα γυρίσει υπέρ σας.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Σκορπιός και Ιχθείς

zodia-88

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 27/07

Υδροχόος

Έχετε πραγματικά μέσα στα νεύρα, καθώς ο άνθρωπος σας δεν σας δίνει την ερωτική σημασία που ζητάτε. Μόνο μέσα από ώριμο διάλογο, θα το λύσετε.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Λέων και Σκορπιός

Ιχθείς

Έχετε ακυρώσει πολλές προσπάθειες, για να τα ξαναβρείτε με τον άνθρωπο σας. Μάλλον κάποια πληροφορία για αυτόν, σας έχει κόψει τον δρόμο.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Σκορπιός και Ιχθείς

Διαβαστε  στο  Ολική έκλειψη Σελήνης  27/07 τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.