Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 28/06

astrologia-22

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 28/06

Επανασυνδέσεις Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός

Ο σκοπός σας, είναι μέσα στον επόμενο μήνα, να διώξετε από πάνω σας όλα αυτά που σας πιέζουν στον οικονομικό τομέα, και μετά να δώσετε κάτι περισσότερο στο ταίρι σας.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Παρθένος

zodia-zvdia-22

Ταύρος

Αν δεν έχετε ακόμη ξεμπλέξει με το παρελθόν σας, μην κάνετε το επικοινωνιακό λάθος να πάτε πιο κάτω, καθώς κάποιος στο τέλος θα πληγωθεί.
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Σκορπιός

Δίδυμοι

Δεν υπάρχουν καταστάσεις που εσείς να μην μπορείτε να λύσετε. Ακόμη και στα ερωτικά σας που είναι πάντα μπερδεμένα, θα καταφέρετε να βρείτε και πάλι τις ισορροπίες.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Τοξότης

Καρκίνος

Δεν υπάρχει κανένας πραγματικά λόγος για να ανησυχείτε, για την σχέση και τον άνθρωπο σας. Σαφώς και δεν είναι όλα καλά αυτήν την εποχή, αλλά θα το ξεπεράσετε.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Αιγόκερως

zodia-543

Λέων

Οι μέρες έχουν κάτι διαφορετικό να εσάς που θα σας φτιάξουν την ψυχολογία αλλά και την τσέπη. Ταξίδια πολλά στο προσεχώς.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Παρθένος

Παρθένος

Αυτός που έχετε ερωτευτεί, έχει και κάποια άλλα παράλληλα μπλεξίματα και το ξέρετε. Αφήστε τον καιρό να σας δείξει τι πρέπει τελικά να κάνετε.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Αιγόκερως

Ζυγός

Μπορεί να υπάρχουν μεγάλες απαιτήσεις από την εργασία σας, αλλά και εσείς θα πρέπει πάντα να έχετε χρόνο για τα αγαπημένα σας πρόσωπα.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Ιχθείς

taro-zodia-76

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 28/06

Σκορπιός

Εσείς θα περάσετε το Καλοκαίρι αυτό, με όποιον τρόπο σας κάνει πιο ευτυχισμένους. Το ότι μπορεί να είστε μόνοι σας, σίγουρα θα σας βγει σε καλό!
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Αιγόκερως

Τοξότης

Δεν έχετε κάνει κάτι σημαντικό μέχρι τώρα, με την σχέση που διατηρείτε. Ίσως και το ένστικτο σας, να σας λέει ότι είναι η σωστή ώρα για να απομακρυνθείτε.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ζυγός

zodia-88

Αιγόκερως

Έχετε μια γενικότερα ρομαντική διάθεση, και αυτός σας δείχνει στα μάτια του αντίθετου φύλλου, ακόμη πιο γοητευτικούς. Έρωτες έρχονται από τις πρώτες ημέρες του Ιουλίου.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ιχθείς

Υδροχόος

Είσαστε αρκετά αυθόρμητοι στον τρόπο που θέλετε να κατακτήστε αυτό το νέο άτομο που έχει βγει στον δρόμο σας. Τουλάχιστον κρατήστε τα προσχήματα.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ζυγός

Ιχθείς

Ο χειρισμός του λόγου και τα επικοινωνιακά σας ταλέντα, είναι και αυτά που θα σας κάνουν να βρείτε όλες τις καλές λύσεις με τον άνθρωπο σας.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Τοξότης

Διαβαστε στο Μεγάλο Ωροσκόπιο Πανσέληνος 28/07 αναλυτικες προβλεψεις  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.