Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 28/07

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 28/07

Επανασυνδέσεις Διαβάζετε πάντα και τον προσωπικό ωροσκόπιο της σχέση σας

Κριός

Δεν αφήνετε τελικά τίποτα να πέσει κάτω από λόγια και επικοινωνίες με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Έχετε τον τρόπο σας για να σαγηνεύσετε.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Λέων και Παρθένος

zodia-zvdia-22

Ταύρος

Δεν θέλετε ακόμη να πείτε, να αναφέρετε κάτι στον σύντροφο σας, για κάποια πράματα που έχετε μάθει, για το άσχημο παρελθόν του.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Καρκίνος και Ζυγός

Δίδυμοι

Απαιτείτε να μιλήσετε με κάποιον πρώην σας, που κατά καιρούς εμφανίζεται στην καθημερινότητα σας και σας κάνει να ανησυχείτε για την παρούσα σχέση σας.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Σκορπιός και Ιχθείς

Καρκίνος

Υπάρχουν και όρια σε αυτά που μπορείτε να δεχτείτε μέσα σε μια σχέση. Αυτό είναι και κάτι που μάλλον έχει αρχίσει και κάνει τον άνθρωπο σας, να ξυπνάει.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Τοξότης και Αιγόκερως

chartomantia-087

Λέων

Μπορείτε να φύγετε για διακοπές ακόμη και αν είστε μόνοι σας. Το να περιμένετε να σας θυμηθεί κάποιος πρώην σας, ίσως και να χάνετε τον χρόνο σας.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Κριός και Λέων

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 28/07

Παρθένος

Μέσα στην νέα εβδομάδα, που αλλάζει και ο μήνας, εσείς θα έχετε μια τυχαία συνάντηση με κάποιον που έχετε ερωτικά συναισθήματα για αυτόν. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Ταύρος και Ιχθείς

Ζυγός

Δεν έχετε ακόμη αξιολογήσει σωστά το τι πρέπει να γίνει μέσα σε αυτήν την σχέση. Πάρτε τον χρόνο σας, αλλά μέσα στον νέο μήνα μιλήστε για όλα αυτά που θέλετε.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Καρκίνος και Τοξότης

zwdia - love

Σκορπιός

Μην πιέζεστε εσείς για να είναι μόνιμα ο σύντροφος σας, σε μια ήρεμη κατάσταση. Και προπάντων μην αναλαμβάνετε, δικά του θέματα- υποχρεώσεις.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Καρκίνος και Λέων

Τοξότης

Η οικονομική τύχη – ρέντα που έχετε, θα σας συνοδεύσει και τον νέο μήνα. Εσείς καλείστε να βρείτε τους τρόπους, για να ελαφρύνετε την καθημερινότητα σας.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Παρθένος και Ζυγός

Αιγόκερως

Σε ότι αφορά σχέσεις και συναισθήματα, δεν είστε εσείς αυτοί, που θα κάνετε τις οπισθοχωρήσεις. Αντιθέτως επιθυμείτε να μιλήσετε πιο ξεκάθαρα.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Σκορπιός και Ιχθείς

zwdia shmera

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 28/07

Υδροχόος

Έχετε βάλει στην καθημερινότητα σας, πολλές πρακτικές υποχρεώσεις και μάλλον αυτό ήδη σας αποσπά σε υπερβολικό βαθμό την προσοχή, από την σχέση σας.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Λέων και Σκορπιός

Ιχθείς

Αν έχετε μείνει καιρό μόνοι αισθηματικά, μην κάνετε λάθος σκέψεις, γύρω από την επιστροφή σας σε κάποιον πρώην εραστή σας.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Σκορπιός και Ιχθείς

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.