Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 29/06

ωροσκοπιο

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 29/06

Επανασυνδέσεις Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός

Μάλλον λίγα σύννεφα υπάρχουν στην καρδιά σας, καθώς το ταίρι σας, δεν κάνει και κάτι περισσότερο από τα βασικά μέσα σε αυτήν την σχέση.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Παρθένος

zodia-zvdia-22

Ταύρος

Αν τρέξετε πίσω από κάποιον που μόλις σας έχει χωρίσει, το μόνο που τελικά θα καταφέρετε είναι να τον κάνετε να σας βαρεθεί σίγουρα.
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Σκορπιός

Δίδυμοι

Εκπέμπετε ερωτισμό στο πέρασμα σας, και μάλλον τώρα θέλετε να εστιάσετε σε κάποιον που σας έχει κάνει το κλικ. Οι μέρες του Ιουλίου, θα έχουν πολλές εκπλήξεις.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Τοξότης

Καρκίνος

Μόνο συζητήσεις τελικά κάνετε με τον άνθρωπο που θέλετε. Το ότι δεν προχωράει αυτή η ιστορία, σίγουρα θα πρέπει να σας κρούει τον κώδωνα.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Αιγόκερως

zodia-543

Λέων

Κάτι συμβαίνει σημαντικό στην ζωή και την καθημερινότητα του ανθρώπου σας, και τον βλέπετε να είναι αυτόν τον καιρό χαμένος μέσα στην δουλειά του.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Παρθένος

Παρθένος

Μπορεί κάτι να έχει γίνει μέσα στην εργασία σας και να σας έχει ενοχλήσει αλλά καλύτερα να μην πείτε ακόμη κάτι στον άνθρωπο σας.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Αιγόκερως

Ζυγός

Η θέληση σας για να βρείτε τον τρόπο να πάτε και πάλι πίσω και να κερδίσετε εκ νέου την καρδιά κάποιου, μάλλον θα είναι ισχυρή και θα σας φέρει την επιτυχία.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Ιχθείς

zwdia-fotia

Σκορπιός

Κάτι δεν σας αρέσει στην εξωτερική σας εμφάνιση, και πρέπει να το διορθώσετε. Μετά πρέπει σε όλο αυτό, να ακολουθήσει και η ψυχολογία σας.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Αιγόκερως

Τοξότης

Το να ζητάτε περισσότερο χρόνο, από τον άνθρωπο σας, αν τελικά δεν μπορεί να σας τον δώσει, μόνο θα καταλάβει ότι τον πιέζετε.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ζυγός

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 29/06

Αιγόκερως

Θα θέλατε να ζήσετε από την αρχή αυτόν τον μεγάλο έρωτα που κάποτε αισθανθήκατε για τον άνθρωπο σας, μάλλον θα πρέπει να κινηθείτε διαφορετικά.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ιχθείς

zwdia-zodia-astrologia-65

Υδροχόος

Όλα έχουν ένα όριο, και η υπομονή και η αφέλεια. Εσείς θα πρέπει να δείτε τι μπορείτε πια να κάνετε για τον εαυτό σας και μόνο.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ζυγός

Ιχθείς

Μην δεχτείτε κάποια επανένωση, με τον πρώην σας αν πρώτα τίμια και καθαρά δεν σας ξεκαθαρίσει το παρόν του, και ότι ζητάει πια.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Τοξότης

Διαβαστε στο Μεγάλο Ωροσκόπιο Πανσέληνος 28/07 αναλυτικες προβλεψεις  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-88

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.