Επανασυνδέσεις και αστρολογία σχέσεων 30/05

φιλια

Επανασυνδέσεις και αστρολογία σχέσεων 30/05

Επανασυνδέσεις Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός

Δεν υπάρχουν σχόλια και δράσεις πια από εσάς. Έχετε πια καταλάβει, ότι ο άνθρωπος που θέλετε, ότι μπορούσε να πει και να δώσει το έχει κάνει, και τώρα οι αποφάσεις είναι στα δικά σας τα χέρια.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Ιχθείς

zodia-zvdia-22

Ταύρος

Οι επόμενες ημέρες, θα σας φέρουν σε μια πιο πιεστική κατάσταση στον αισθηματικό σας τομέα, για να ξεκαθαρίσετε εκκρεμότητες και λάθη.
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Σκορπιός

Δίδυμοι

Κάποιος που σας θέλει ερωτικά, έχει αποφασίσει να σας προτείνει να βγείτε ένα ραντεβού, για να γνωριστείτε πολύ καλύτερα. Με προσοχή τα πάντα!
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Παρθένος

Καρκίνος

Μην είσαστε και τόσο σίγουροι, ότι ο πρώην του είναι απόλυτα ευτυχισμένος, με την νέα του σχέση. Μάλλον διαλαλεί κάτι τέτοιο για να φτάσει στα αυτιά σας.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Αιγόκερως

chartomanteia-44

Λέων

Μάλλον αυτό το διάστημα, θα πρέπει να κάνετε μια παύση από τους καυγάδες και τις αντιμαχίες με τον άνθρωπο σας. Δεν έχουν δώσει ούτως ή άλλως κάποια λύση.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Παρθένος

Παρθένος

Μια ξεχασμένη σας ερωτική ιστορία, ένας ιδιαίτερος άνθρωπος θα σας πλησιάσει και θα σας μιλήσει όσο πιο ειλικρινά μπορεί, για τα συναισθήματα του.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Αιγόκερως

Ζυγός

Μην ρισκάρετε να επανασυνδεθείτε άμεσα και χωρίς εξηγήσεις, με κάποιον από τα παλιά, που ακόμη δεν σας έχει πείσει για το τι θέλει.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Ιχθείς

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Επανασυνδέσεις και αστρολογία σχέσεων 30/05

Σκορπιός

Μάλλον το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, το έχετε για ακόμη μια φορά αδικήσει. Μιλήστε και πάρτε μια τελική θέση σε αυτό και στο τι θέλετε εσείς.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Αιγόκερως

Τοξότης

Σε κάποιον πολυσύχναστο χώρο, ένα κοινό λημέρι με κάποιον που ακόμη αγαπάτε, θα συναντηθείτε. Ετοιμαστείτε για μεγάλες αλλαγές στην ερωτική σας ζωή.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ζυγός

zodia-88

Αιγόκερως

Αν έχετε σκοπό, μέσα στις επόμενες εβδομάδες, να κάνετε με τον άνθρωπο σας, μια μεγάλη αγορά, θα πρέπει από τώρα να διευκρινίσετε όλες τις λεπτομέρειες.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ιχθείς

Υδροχόος

Έχετε μάθει από τις εμπειρίες του παρελθόντος, και τώρα αυτό που ζητάτε είναι να βρείτε έναν σωστό σύντροφο που θα σας κάνει να πάτε, την ζωή σας σε ένα βήμα πιο κάτω.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ζυγός

Ιχθείς

Δεν θα αποφύγετε την μοναξιά, με το να καταναλώστε με άτομα, που δεν ξέρετε τι θέλουν. Ο Ιούνιος, για εσάς, έχει νέα πρόσωπα…ενδιαφέροντα.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Τοξότης

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.