Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 30/07

zwdia-anixi

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 30/07

Επανασυνδέσεις Διαβάζετε πάντα και τον προσωπικό ωροσκόπιο της σχέση σας

Κριός

Άλλα λέτε και άλλα εννοείτε τελικά εσείς. Αυτό είναι και κάτι που το κάνετε επί σκοπού, έτσι ώστε να καταφέρετε να καταλάβετε ποιος είναι αληθινός κοντά σας.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Λέων και Παρθένος

zodia-zvdia-22

Ταύρος

Το να πιέζετε για να βρεθούν λύσεις, από την μεριά του συντρόφου σας, μάλλον δεν είναι και ότι καλύτερο. Μόλις τις έχει, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σας τις αναφέρει.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Καρκίνος και Ζυγός

Δίδυμοι

Δεν έχετε ακόμη δεχτεί κάποια πρόταση για σχέση, αυτήν την εποχή και δυστυχώς το μυαλό σας πάει μακριά και πίσω στο παρελθόν.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Σκορπιός και Ιχθείς

Καρκίνος

Δεν χρειάζεται να είστε ολόιδιοι στις ιδέες και την στάση μέσα στην ζωή, με τον άνθρωπο σας. Αυτό για ένα τόσο έξυπνο ζώδιο, θα ήταν σίγουρα βαρετό.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Τοξότης και Αιγόκερως

taro-tarw

Λέων

Μην ασχολείστε με τα λόγια και τις κρίσεις των άλλων, προς εσάς και τον άνθρωπο σας. Όλοι έχουν εύκολη την κριτική, και αυτό θα πρέπει να το αποφύγετε.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Κριός και Λέων

Παρθένος

Αποφασίστε μόνο και μαζί με το ταίρι σας, ποια θα είναι τα πλάνα για τον Αύγουστο. Σίγουρα ακόμη και οι δύο σας, είστε φορτωμένοι με πολλά στην εργασία σας.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Ταύρος και Ιχθείς

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 30/07

Ζυγός

Έχετε πολλά καλά και ευκαιρίες να περιμένετε από τον μήνα του Αυγούστου και μέσα στο Φθινόπωρο. Ειδικά για εσάς, έρχεται και μια νέα αγάπη.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Καρκίνος και Τοξότης

zwdia-fotia

Σκορπιός

Έχετε κουραστεί να ακούτε συνέχεια τα ίδια, από το ταίρι σας, και ποτέ να μην βλέπετε τις πράξεις. Αυτό είναι και κάτι που άμεσα θα πρέπει να σας προβληματίσει.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Καρκίνος και Λέων

Τοξότης

Αν δεν έχετε κάποια αισθηματική σχέση, αυτόν τον καιρό, μάλλον θα πρέπει να κλείσετε το παρελθόν, να μην το ψάξετε και να ευχαριστηθείτε το Καλοκαίρι.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Παρθένος και Ζυγός

Αιγόκερως

Βαρύ το φορτίο ενός ερωτικού χωρισμού, αλλά σε καμία των περιπτώσεων, δεν θα κάνετε πίσω από όλα αυτά που στο τώρα σας δίνουν μικροχαρές.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Σκορπιός και Ιχθείς

zodia-88

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 30/07

Υδροχόος

Κάθε νέα γνωριμία, κάθε νέος έρωτας θέλει την προσοχή του. Αυτό είναι και κάτι που ήδη εσείς το ξέρετε και στο τώρα πάτε, βήμα – βήμα.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Λέων και Σκορπιός

Ιχθείς

Δεν είστε αθώοι για όλα αυτά που έχουν γίνει μέσα στον δεσμό σας. Τουλάχιστον θα έχετε την ευκαιρία μέσα στο επόμενο διάστημα, να τα διορθώσετε.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Σκορπιός και Ιχθείς

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.