12 Ιανουαρίου 2014: Η είσοδος του Ερμή στον Υδροχόο

ωροσκοπιο-2015

Κοινοποίηση:

Ήρθε η ώρα για σκέψη! Ο Ερμής, ο πλανήτης των ιδεών και της επικοινωνίας, κάνει έξυπνη είσοδο στο ζωδιο του Υδροχόου στις 12 Ιανουαρίου του 2014.

Ο Ερμής θα περάσει περισσότερο χρόνο από ό, τι συνήθως στον Υδροχόο αυτή τη φορά, εξαιτίας της ανάδρομης πορείας του από τις 6 έως τις 28 Φεβρουαρίου. Τα θα μπουν στο πίσω κάθισμα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, και οι νοητικές αναζητήσεις θα γίνουν πιο ενδιαφέρουσες από ότι οι πνευματικές.

Ο Υδροχόος είναι ένα σχετικά ψύχραιμο και αποστασιοποιημένο αέρινο ζωδιο, που βάζει στην άκρη το συναίσθημα για να επικεντρωθεί σε εγκεφαλικά θέματα –έξυπνες ιδέες, εφευρέσεις, περίεργα σκηνικά. Μην εκπλαγείτε αν νιώσετε πως δεν μπορείτε να απενεργοποιήσετε το μυαλό σας!

zodia-zvdia-22

Επίσης, εκτός ότι αυτή η διέλευση είναι εγκεφαλική, ο Ερμής στον Υδροχόο δεν είναι στα καλύτερά του. Οι σκέψεις σας σίγουρα θα είναι πανέξυπνες, αλλά θα υπάρχουν αρκετές που θα φτάνουν στο σημείο της εκκεντρικότητας και του περιέργου. Μην ξεχνάτε όμως, πως είναι λεπτή η γραμμή ανάμεσα στο περίεργο και στο ευφυές!

Δείτε το σαν κάτι καλό. Είναι υπέροχη περίοδος να δείτε τη ζωή σας από εντελώς διαφορετική οπτική γωνία και να κερδίσετε νέα προοπτική. Επίσης, ο Υδροχόος σκέφτεται αρκετά το ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ, έτσι μπορείτε να σκεφτείτε πώς να κάνετε το μέλλον σας πιο φωτεινό.

Αυτό που πρέπει να προσέξετε κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης του Ερμή στο μη συναισθηματικό Υδροχόο, είναι πως μπορεί να πληγώσετε ή να παραμερίσετε τα συναισθήματα των άλλων. Ίσως χάσουμε όλοι την επαφή μας με την ευαίσθητη πλευρά μας όσο ασχολούμαστε με τις ευφυείς ιδέες μας, έτσι το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι μία παύση και να δώσουμε στον άνθρωπο που αγαπάμε μία έξτρα αγκαλιά ανάμεσα σε όλες αυτές τις εγκεφαλικές συζητήσεις.

Η είσοδος του Ερμή στο ζωδιο του Υδροχόου, φέρνει αντικειμενικότητα, αποστασιοποιημένη πνευματική συγκέντρωση και επικοινωνία που θα κοπιάσει για ανώτερο εύρος και ύψος. Είναι θετική διέλευση για οτιδήποτε αφορά επιστημονική ή αναλυτική προσέγγιση, καθώς και για οτιδήποτε χρειάζεται από εσάς να σκεφτείτε πέρα από τα συνηθισμένα. Είναι μία περίοδος όπου θα ξεκινήσετε να βλέπετε γνώριμες καταστάσεις με νέους τρόπους, δίνοντάς σας φρέσκια προοπτική των πραγμάτων.

Αυτή η πλανητική ενέργεια δεν θα σας υποστηρίξει αν χρειαστεί να υιοθετήσετε ευγενική ή ευαίσθητη προσέγγιση σε προσωπικές αλληλεπιδράσεις όμως, καθώς θα μπείτε στον πειρασμό να πείτε αυτό ακριβώς που πρέπει να ειπωθεί με οποιοδήποτε κόστος. Το μυαλό σας θα είναι επικεντρωμένο σε πιθανότητες που θα έρθουν προς το μέρος σας, και είναι καλή στιγμή να δημιουργήσετε μελλοντικά σχέδια ή να δοκιμάσετε νέες ιδέες, καθώς θα είστε περισσότερο ανοιχτόμυαλοι απέναντι σε πράγματα που στο παρελθόν διστάζατε.

Είναι μία περίοδος που θα υποφέρετε από «πυρετό σπιτιού», έτσι θα χρειαστεί να βγαίνετε από το σπίτι σας πιο συχνά, ειδικά αν το αναβάλλετε συνεχώς εξαιτίας κακού καιρού, σκληρής δουλειάς ή έλλειψης κινήτρου για να κάνετε κάτι το διαφορετικό. Η απελευθέρωση από παλιές συνήθειες είναι κάτι καλό, αρκεί να θυμάστε πως θα χρειαστεί να συμβιβαστείτε με το χάος που μπορεί να δημιουργήσετε στην πορεία.

Ο Ερμής θα περάσει στο ζωδιο των Ιχθύων στις 31 Ιανουαρίου, προτού γυρίσει ανάδρομος από τις 6 έως τις 28 Φεβρουαρίου. Στις 12 του μηνός, ο Ερμής θα περάσει πάλι στον Υδροχόο μέχρι να ολοκληρωθεί η ανάδρομη πορεία του. Θα περάσει ξανά στο ζώδιο των Ιχθύων στις 17 Μαρτίου.