Ερμης στο ζωδιο του Σκορπιου 17/10

το-ζωδιο-του-σκορπιου-ωροσκοπιο

Κοινοποίηση:

Ο Ερμής στο ζωδιο του Σκορπιου 17 Οκτωβρίου – 5 Νοεμβρίου, 2017

Οι διελεύσεις του Ερμή δεν έχουν αναγκαστικά μεγάλη επιρροή από μόνες τους, αντιθέτως οι αλληλεπιδράσεις του Ερμή με τον Ήλιο και την Αφροδίτη είναι ιδιαίτερα κρίσιμες, ή το πλαίσιο μέσα στο οποίο λειτουργεί ο Ερμής.

Ο Ερμής μπαίνει στον Σκορπιό μια εβδομάδα περίπου πριν από τον Ήλιο. Αυτό σημαίνει ότι το μυαλό μας θα δεχτεί το πρώτο νέκταρ του κύκλου του Σκορπιού. Το μυαλό θα είναι περιποιημένο και έτοιμο. Ο Ερμής θα φύγει από τον Σκορπιό πριν η Αφροδίτη βουτήξει τα δάχτυλά της στα νερά του, έτσι δεν θα συγχρονιστούν.

zodia-zvdia-22

Με άλλα λόγια, το μυαλό και η καρδιά θα λειτουργούν ανεξάρτητα. Επιπλέον, ο κύκλος του Σκορπιού έρχεται λίγο μετά τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό. Το αρχέτυπο του Σκορπιού δεν φτάνει ολόκληρο μέχρι το τέλος!

Ο Ερμής στον Σκορπιό σηματοδοτεί ένα ολοκληρωμένο καθαρισμό της ψυχής. Αυτός είναι συνήθως ένας κύκλος συναισθηματικός, γεμάτος εκρήξεις. Ο Σκορπιός, ο θεός της νύχτας, φέρνει την καταπιεσμένη οργή στην επιφάνεια. Ο Ερμής κυβερνά τα τσάκρα του μυαλού και του λαιμού, και όταν βρίσκεται στον Σκορπιό, εξάγουμε θυμό.

zodia-astra-tarot

Είναι η ώρα για συζητήσεις που έχουν καθυστερήσει καιρό, λόγια συγχώρεσης, συγνώμες και ωμή ειλικρίνεια. Για την ακρίβεια, μπορεί να αναφερθούν για πρώτη φορά θέματα που έχουν να κάνουν με τα λεφτά ή με τα σεξουαλικά τραύματα. Ο Ερμής είναι μια περιστρεφόμενη πόρτα, μια σκούπα στο κατώφλι, ανακατεύει την καταπιεσμένη ενέργεια και την πετάει από το στόμα μας. Αυτή η διέλευση προσφέρει υγιείς θανάτους αυτών που πρέπει να πεθάνουν.

Ο Σκορπιός ανήκει στα ζώδια του νερού. Ζει σκοπίμως στο μυστήριο, σε βάθη που άλλοι φοβούνται να φτάσουν, ψάχνει για γνώση και κατανόηση ή ίσως για κατακτήσεις μέσα από την χειραγώγηση.

Με τη βοήθεια των ενστίκτων μας και του συνειδητού μυαλού, θα είμαστε σε θέση να διαβάσουμε τα πάντα και τον καθένα με μεγάλη οξυδέρκεια. Ωστόσο, αν χρησιμοποιήσουμε λάθος αυτήν τη νέα μας δύναμη, μπορεί να γίνουμε αδιάλλακτοι, παρανοϊκοί ή εκ προθέσεως αινιγματικοί.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Στα ζώα που συνδέονται με τον Ερμή συμπεριλαμβάνονται ο κόκορας, το κριάρι, η κατσίκα και η χελώνα. Στον Σκορπιό, το κριάρι φλέγεται από το στήθος του Ερμή, παθιασμένο, δυνατό και επιθετικό. Στα αρχαία χρόνια, ο Σκορπιός κυβερνιόταν από τον Άρη, τον θεό του πολέμου. Αν και οι αστρολόγοι πλέον συνδέουν τον Σκορπιό με τον Πλούτωνα, οι πολεμικές ρίζες του είναι ακόμα πολύ ζωντανές. Βλέπω και τους δύο μέσα του.

Είναι καυστικός και έντονος, αλλά και βαθυστόχαστος. Είναι καχύποπτος και αναλυτικός, αλλά και άφοβος, αποφασιστικός. Όταν φωνάζεις το όνομά του, καλείς την πνευματική αναγέννηση, την καταστροφή και περαιτέρω την καταστροφή της δυναμικής του ελέγχου.

Ο Ερμής στον Σκορπιό μπορεί να κάνει το μυαλό και τη γλώσσα τόσο αιχμηρά, που κόβουν το κόκαλο, αλλά αυτός ο κύκλος είναι επίσης αισθησιακός, μυστικιστικός. Ο Σκορπιός έχει εμμονή να ξεσκεπάζει κινητήριες δυνάμεις ή αυτά που κάνουν τον κόσμο να γυρίζει.

ζωδια-58

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογιας αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Είναι οπωσδήποτε απαισιόδοξος και ακαθόριστος, αλλά και εύστοχος, γεμάτος νόημα. Καμία θέση για ψιλοκουβεντούλα εδώ. Τα λόγια φτάνουν στη ρίζα. Ο Σκορπιός ζει στο τσάκρα της ρίζας του σώματος.

Γι’ αυτό ο Σκορπιός συνδέεται με το σεξ, την επιβίωση και τα τραύματα. Είναι ένα πεινασμένο ζώο που γρυλίζει και γρατζουνά, μας τραβάει πίσω σε δύσκολες νύχτες στα σκοτεινά, φθινοπωρινά δάση, μόνους, με σηκωμένη την τρίχα.

Κάθε αστερισμός είναι η προετοιμασία για τον επόμενο. Τα μαθήματα του Σκορπιού μας προετοιμάζουν για τον κένταυρο, τον Τοξότη. Ο Ερμής στον Σκορπιό βγάζει έξω οτιδήποτε μακάβριο, έτσι ώστε να δημιουργήσει άδειο χώρο για τις λαμπερές φλόγες του Τοξότη. Οπότε, μιλήστε, ξεκαθαρίστε. Αυτή η διέλευση πρέπει να είναι καθαρτική και θεραπευτική.

zodia-453

Ο Ερμής στον Σκορπιό έχει βάρος, όπως μία κούτα γεμάτη σκόνη στο υπόγειο. Σαν μια βαριά κλειδαριά, που ανοίγει μόνο από ένα κρυφό κλειδί στο βάθος της λίμνης στο δάσος. Αλλά ήδη ξέρετε ακριβώς τι να κάνετε. Η μεγαλύτερη πρόκληση, όπως πάντα, είναι η πράξη. Η συμβουλή μου είναι απλή: καθίστε πίσω και αφήστε το να κυλήσει, μην φοβάστε. Να μιλάτε σημαίνει ελευθερία.

Η τελευταία γεμάτη ημέρα του Ερμή στον Σκορπιό είναι η ημέρα της Πανσελήνου. Δεν υπάρχει μέρος στον πλανήτη που να μπορείτε να ξεφύγετε από την δύναμη της Σελήνης, του Ήλιου ή του Ερμή! Δεν μπορείτε να κρυφτείτε, δεν μπορείτε να πείτε ψέματα, και δεν μπορείτε να κάνετε λάθος!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66