Ερμής στους Διδύμους 29/05-12/06 Πάρτε μια ανάσα

zwdia

Ο Ερμής στο ζώδιο των Διδύμων

29 Μαΐου – 12 Ιουνίου, 2018

Ο Ερμής διοχετεύει τον κάθε αστερισμό στο μυαλό. Επηρεάζει την πνευματική επεξεργασία της καθημερινότητάς μας, της πραγματικότητάς μας.

Ο Ερμής είναι μια αχτίδα υποστήριξης για τον Ήλιο και την Αφροδίτη. Όταν ο Ερμής βρίσκεται μαζί με τον Ήλιο ή/και την Αφροδίτη στον ίδιο αστερισμό, το μυαλό (Ερμής) συντονίζεται με τις εξωτερικές εκδηλώσεις (Ήλιος) και την καρδιά (Αφροδίτη).

zodia-zvdia-22

Ο Ερμής στο ζώδιο των Διδύμων

Η όψη αυτή θα είναι φανταστική, καθώς ο Ήλιος θα είναι επίσης στους Διδύμους την ίδια περίοδο. Ο Ερμής λέγεται ότι «κυβερνά» τους Διδύμους, έτσι είναι η ιδανικότερη θέση γι’ αυτόν (εκτός από τον αστερισμό της Παρθένου).

Στους Διδύμους (και στην Παρθένο) βιώνουμε την ουσία του Ερμή στην απόλυτη μορφή της. Η σεζόν των Διδύμων είναι η πιο γεμάτη περίοδος του έτους. Θα νιώσετε την ανάγκη να κινηθείτε ή να ταξιδέψετε. Καλή τύχη, αν θέλετε να βρείτε χρόνο για σκέψη!

Όπως και η πρόσφατη διέλευση του Ερμή στον Ταύρο, έτσι κι αυτή θα διαρκέσει μόλις δυο εβδομάδες. Το μικρό μέγεθος του Ερμή και η ταχύτητά του αντικατοπτρίζονται τέλεια στα χαρακτηριστικά των Διδύμων.

zwdia-fotia

Ο Ερμής στο ζώδιο των Διδύμων

Τα δίδυμα, σύμφωνα με το αρχέτυπό τους, είναι μικρά, λεπτά, δαιμόνια και ποτέ δεν μένουν ακίνητα. Στους ανεκπαίδευτους, οι Δίδυμοι μοιάζουν ψύχραιμοι και συγκροτημένοι. Όμως, κάτω ακριβώς από την επιφάνεια αυτού του προσεκτικά κατασκευασμένου προσωπείου, κρύβεται πολλή αγχώδης ενέργεια. Η ψυχή των Διδύμων είναι ένα χειρόγραφο πριν την επιμέλεια, βιαστικά ορνιθοσκαλίσματα.

Οι Δίδυμοι είναι το πνευματώδες ζώδιο του λόγου και οι περιπλανώμενοι μουσικοί. Είναι η ιδανική στιγμή για γράψιμο και για μουσικές αναζητήσεις κάθε είδους. Παρά την πολυλογία τους, οι Δίδυμοι είναι εξαιρετικά κλειστοί, η καρδιά τους φορά τον μανδύα της μυστικότητας.

taro-tarw

Ο Ερμής στο ζώδιο των Διδύμων

Οι Δίδυμοι ομολογούν ανοικτά ότι δεν μπορούν / δεν θέλουν να μείνουν σε σχέσεις, δουλειές ή τοποθεσίες για καιρό. Γοητεύονται από το μυστήριο και τους εξάπτουν το ενδιαφέρον (ή τον εθισμό) νέοι άνθρωποι ή ιδέες, έπειτα, το ίδιο γρήγορα, ξεπερνούν αυτές τις εμμονές με εντυπωσιακή ψυχρότητα.

Τα δίδυμα κρατούν την αλήθεια και τον (αληθινό) εαυτό τους καλά φυλαγμένο. Να ένα ίχνος της ψυχρότητας για την οποία φημίζονται οι Δίδυμοι. Ο ένας δίδυμος θέλει να αγαπήσει και να αγαπηθεί, ο άλλος δεν μπορεί να περιμένει για να φύγει και να μη γυρίσει ποτέ ξανά.

Οι Δίδυμοι καθημερινά πιέζουν τον εαυτό τους να ξεφύγει από την ζώνη άνεσης του για να σβήσουν την δίψα τους για το αληθινό, το ακραίο και το μεθυστικό. Έπειτα επιστρέφουν στο μικρό κέντρο τους, συγκλονισμένοι και νανουρισμένοι από την οικεία επανάσταση.

zodia-zvdia-yy

Ο Ερμής στο ζώδιο των Διδύμων

Αν και είναι ταλαντούχοι μάντεις, συχνά οι προβλέψεις τους παραμορφώνονται από τον δικό τους κυκλικό τρόπο σκέψης.

Οι Δίδυμοι αντιπροσωπεύουν την δυαδικότητα σε όλες τις μορφές της: άντρας και γυναίκα, φως και σκοτάδι, μέρα και νύχτα, ζωή και θάνατος, ήλιος και σελήνη. Στην ανατολική Ασία είναι γνωστοί ως Γιν και Γιανγκ.

Ο Χουναχπού και Σμπαλανκέ είναι οι δίδυμοι από το αρχαίο χειρόγραφο Πόπολ Βουχ, την ιστορία της δημιουργίας των Μάγια. Στο τέλος του Πόπολ Βουχ τα δίδυμα γίνονται ο Ήλιος και η Σελήνη, αφού ανεβούν μέσα από τα βάθη της Γης στην επιφάνεια της και σκαρφαλώσουν απευθείας στον ουρανό, αναγγέλλοντας μια νέα εποχή ειρήνης και ασφάλειας. Είθε αυτή η διέλευση να σας ανυψώσει με τον ίδιο τρόπο σε ένα νέο επίπεδο ευθυγράμμισης.

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ο Ερμής στο ζώδιο των Διδύμων

Με τον Ερμή στους Διδύμους, μπορεί να δυσκολευόμαστε στην επικοινωνία. Χαλαρώστε, πάρτε μια ανάσα. Μην σκέφτεστε τόσο πολύ, όλα είναι καλά. Ετοιμαστείτε για μεγάλες νύχτες γεμάτες μακρές συζητήσεις και έντονες κινήσεις.

Η πρώτη μέρα αυτού του κύκλου συμπίπτει με την Πανσέληνο στον Τοξότη… τρέλα! Στην πραγματικότητα, φαίνεται πως θα είναι μια θαυμάσια ημέρα. Η πρώτη ημέρα του Ιουνίου φαίνεται εξίσου καλή.

Ο Ερμής θα σχηματίσει ένα φιλικό τρίγωνο με τον Άρη στον Υδροχόο και η Αφροδίτη στον Καρκίνο θα σχηματίσει το δικό της τρίγωνο με τον ανάδρομο Δία στον Σκορπιό. Η 5η Ιουνίου θα είναι μια από τις πιο έντονες ημέρες αυτής της διέλευσης.

taro-oroskopio-54

Ο Ερμής και ο Ήλιος θα είναι στους Διδύμους, αλλά η Αφροδίτη θα είναι σε αντίθεση με τον ανάδρομο Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Προσέξτε τις διαπροσωπικές διαμάχες.

Η επόμενη ημέρα θα φέρει βαριά την υπογραφή του Ποσειδώνα και των Ιχθύων, με τον Ήλιο και τον Ερμή να σχηματίζουν τετράγωνα με τον Ποσειδώνα, όπως κι ένα τέταρτο της Σελήνης στους Ιχθύες. Ο Ερμής περνά στον Καρκίνο μια μέρα πριν τη Νέα Σελήνη!

Στον διαλογισμό, επικεντρωθείτε στο τσάκρα του λαιμού. Φορέστε μπλε τόνους. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα χέρια και στους ώμους σας.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra