Ερωτικές Συναστρίες για όλα τα ζώδια – Αυγ 18

ερωτοσκοπιο-zwdia

Ερωτικές Συναστρίες για όλα τα ζώδια – Αυγ 18

Ο Αύγουστος πλησιάζει και φέρνει μαζί πολλές αλλαγές, που θα συνεχιστούν και μέσα στην σεζόν του Φθινοπώρου.

Ερωτικές Συναστρίες, πιο αναλυτικά:

Ζώδια της Φωτιάς σε ερωτική συναστρία με ζώδια της Φωτιάς :

zodia-zvdia-22

Δεν υπάρχει κάτι που θα πρέπει να σας ανησυχεί μέσα στην σχέση σας, και για το επόμενο χρονικό διάστημα, καθώς τα οικονομικά του ανθρώπου σας, έχουν αρχίσει και ανεβαίνουν, όπου και θα σας κάνουν να έρθετε άμεσα και σε πιο τελεσίδικες αποφάσεις.

Ζώδια της Φωτιάς σε ερωτική συναστρία με ζώδια της Γης :

Με το να διώχνετε συνέχεια το ταίρι σας, από κοντά σας ή εσείς διπλωματικά να απομακρύνεστε για να το προκαλέσετε ερωτικά, δεν θα έχετε κάποια σωστή εξέλιξη. Αν έχετε κάποια συγκεκριμένα προβλήματα – παράπονα, καλύτερα να τα εκφράσετε.

Ζώδια της Φωτιάς σε ερωτική συναστρία με ζώδια του Αέρα :

Είναι ένα πολύ καλός μήνας, για την ζωδιακή σας συναστρία. Από την πρώτη εβδομάδα, του Αυγούστου, θα έχετε και κάποιες άλλες πρακτικές – οικονομικές ευκολίες που θα σας ξεμπλοκάρουν για όλα αυτά τα πλάνα, που έχετε σκεφτεί για την πορεία σας.

astrologia-090

Διαβαστε  στο Ανάδρομος Ερμής – Ωροσκόπια Εκτακτου Ανάγκης  αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ζώδια της Φωτιάς σε ερωτική συναστρία με ζώδια του Νερού :

Εσείς είστε σε μια απόλυτη φάση έρωτα και συναισθημάτων που θέλετε αυτόν τον μήνα του Αυγούστου, να πάρετε και πιο τελικές αποφάσεις, για την σχέση σας. Μάλλον σε όλα αυτά θα σας προλάβει ο άνθρωπος σας, που ήδη έχει κάνει τα πλάνα του.

Ζώδια της Γης σε ερωτική συναστρία με ζώδια της Γης :

Πριν μιλήσετε στον άνθρωπο σας, για αυτά που σας ενοχλούν στις συμπεριφορές του, θα πρέπει να είστε σίγουροι, ότι δεν υπάρχουν κάποιο άλλοι λόγοι, που τον ωθούν σε αυτό. Ίσως και τα άσχημα οικονομικά του να είναι η βασική αιτία.

Ζώδια της Γης σε ερωτική συναστρία με ζώδια του Αέρα :

Εκπλήξεις περιμένουν στην γωνία…τον ερωτικό σας συνδυασμό, που με τόσα καλά αστρολογικά γεγονότα μέσα στον μήνα του Αυγούστου θα καταφέρετε ότι αντιξοότητες έχετε να τις ξεπεράσετε. Ακόμη και ο ερωτικός – επικοινωνιακός πάγος θα λιώσει.

Ερωτικές Συναστρίες για όλα τα ζώδια – Αυγ 18

Ζώδια της Γης σε ερωτική συναστρία με ζώδια του Νερού :

Εσείς που έχετε πάρει πιο σοβαρές αποφάσεις, για την πορεία του δεσμού σας για τους επόμενους μήνες, θα πρέπει να κάνετε και τους ανάλογους οικονομικούς υπολογισμούς. Όλα μπορούν να επιτευχθούν μέσα από κοινή συνεννόηση.

zwdia-fotia

Ζώδια του Αέρα σε ερωτική συναστρία με ζώδια του Αέρα :

Είστε κάτω από την εύνοια όλων των πλανητών, σαν ερωτική συναστρία. Αυτό και πρέπει να το εκμεταλλευτείτε και να ενεργήσετε έτσι ώστε αυτός π δεσμός, να απαλλαχτεί από το παρελθόν αλλά και από τις τρίτες γλώσσες που μάλλον εκφράζουν την ζήλια τους.

Ζώδια του Αέρα σε ερωτική συναστρία με ζώδια του Νερού :

Αν έχετε βρει τρόπους, που θα είστε πιο καλά με τον άνθρωπο σας, σαφώς και μπορείτε να το εκφράσετε. Οι πρώτες ημέρες του νέου μήνα, θα φέρουν και κάποια οικονομικά μαντάτα, που θα στρώσουν τις ευκαιρίες σε όλους για ένα καλύτερο αύριο.

Ερωτικές Συναστρίες για όλα τα ζώδια – Αυγ 18

Ζώδια του Νερού σε ερωτική συναστρία με ζώδια του Νερού :

Έχετε καταφέρει πολλά σαν δεσμός, και αυτό μέσα στον Αύγουστο θα εξαργυρωθεί. Το καλό είναι, ότι σε ότι και να προσπαθήσετε θα βρείτε τον δρόμο που θα σας φέρει και τους δύο σε μια καλύτερη οικονομική κατάσταση…ίσως και μια δέσμευση προσεχώς.

Διαβαστε  στο Ανάδρομος Ερμής – Ωροσκόπια Εκτακτου Ανάγκης  αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098