Ερωτικές Συναστρίες για όλα τα ζώδια – ΦΕΒ ‘18

αστρολογια-zodia

Κοινοποίηση:

Ερωτικές Συναστρίες για όλα τα ζώδια – ΦΕΒ ‘18

Ο Φεβρουάριος εισέρχεται με πληθώρα αστρολογικών αλλαγών, που θα βοηθήσει όλα τα ζώδια, στο να μπορέσουν να λύσουν υποθέσεις, που έχουν πια φτάσει στο όριο τους, είτε αυτές είναι αισθηματικές… είτε επαγγελματικές.

Πιο αναλυτικά:

 

Ζώδια της Φωτιάς σε Ερωτική Συναστρία με ζώδια της Φωτιάς:

zodia-zvdia-22

Οι σκέψεις και δράσεις σας, είναι σταθερές και αυτό πιθανόν, πριν να εισέλθει η Άνοιξη να έχετε ξεκινήσει κάποιες δειλές κουβέντες με τον άνθρωπο σας, γύρω, από πιο επίσημες δεσμεύσεις, ή και ακόμη για τις ΄δύσκολες΄ σχέσεις θα βγούν στην επιφάνεια πια. Οι οικονομικές εξελίξεις …θα έχουν και αυτές τον θετικό τους ρόλο.
Ευνοϊκό το 1ο Δεκαήμερο

Ζώδια της Φωτιάς σε Ερωτική Συναστρία με ζώδια της Γης:

Ξεκινήστε από σήμερα, να καταστρώνετε τα σχέδια σας, και μην ακούτε κανένα. Είστε ο ευνοημένος αστρολογικός συνδυασμός, της εποχής…και όλα όσα έχετε σκεφτεί με την βοήθεια και την αγάπη από την μεριά του ανθρώπου σας, θα τα κάνετε πραγματικότητα. Προσοχή …στα υπερβολικά έξοδα.
Ευνοϊκό το 2ο Δεκαήμερο

Ζώδια της Φωτιάς σε Ερωτική Συναστρία με ζώδια του Αέρα:

Είστε μέσα σε μια αμηχανία …και δεν ξέρετε τι να κάνετε καθώς, ο άνθρωπος σας, έχει χαθεί επικοινωνιακά από την καθημερινότητα σας. Αυτό σαν θέμα, θα πρέπει να το ανακινήσετε την πρώτη εβδομάδα του καινούργιου μήνα, που και τα αστρολογικά θα είναι υπέρ σας. Ότι θέλετε, θα το καταφέρετε.
Ευνοϊκό το 3ο Δεκαήμερο

astrologia-090

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις ζωδια

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζωδια

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

Ζώδια της Φωτιάς σε Ερωτική Συναστρία με ζώδια του Νερού:

Θα πρέπει πραγματικά να ξεχάσετε, αυτά τα άσχημα που έγιναν, και πια να εστιάσετε σε όλα τα καλά που σας περιμένουν μέσα στον νέο μήνα, που θα σας προσφέρει απλόχερα χρήμα και ευκολίες. Ακόμη και όσα ζευγάρια, έχουν τσακωθεί ή χωρίσει θα βρουν τους σωστούς τρόπους, για να επανενωθούν.
Ευνοϊκό το 1ο Δεκαήμερο

Ζώδια της Γης σε Ερωτική Συναστρία με ζώδια της Γης:

Μην λέτε και τόσα πολλά στους τρίτους … για την καλή σας πορεία, με τον άνθρωπο σας…θα το ματιάσετε. Είναι μια εξαιρετικά καλή εποχή, που μπορεί να φέρει όλους τους συντρόφους, πιο κοντά. Σε αυτό θα συμβάλουν και τα ανοδικά οικονομικά, από το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα και μέχρι το Καλοκαίρι.
Ευνοϊκό το 1ο Δεκαήμερο

Ζώδια της Γης σε Ερωτική Συναστρία με ζώδια του Αέρα:

Ο σταθερός σας ζωδιακός συνδυασμός, μέσα στον καινούργιο μήνα, θα πάρει τον δρόμο των δεσμεύσεων και των κοινωνικών αποκαλύψεων. Έχετε φτάσει πια σαν ζευγάρι, σε ένα επίπεδο που θα πρέπει να σκεφτείτε το επόμενο κοινό σας βήμα. Τα περιβάλλοντα και τα ανοδικά οικονομικά, θα σταθούν δίπλα σας και για μόνιμα.
Ευνοϊκό το 2ο Δεκαήμερο

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Ζώδια της Γης σε Ερωτική Συναστρία με ζώδια του Νερού:

Από τις αρχές κιόλας του Φεβρουαρίου, θα καταφέρετε κάποια προβλήματα, που είχαν συσσωρευτεί από το παρελθόν να τα λύσετε, και ευτυχώς να μην τα ξαναβρείτε μπροστά σας. Σε αυτό πιο πολύ θα έχει ενεργό ρόλο και ο άνθρωπος σας, που έχει σκοπό να κλείσει τις πόρτες του παρελθόντος μόνιμα.
Ευνοϊκό το 2ο Δεκαήμερο

Ζώδια του Αέρα σε Ερωτική Συναστρία με ζώδια του Αέρα:

Εσείς είστε η χαρά της ζωής και το παράδειγμα αγάπης για όλους τους άλλους. Αυτό σαν έρωτας και αγάπης, μέσα στον θετικό αστρολογικά μήνα του Φεβρουαρίου, κάποιους θα τους βάλει σε πορεία γάμου – οικογένειας, ακόμη και μετοίκησης, για χάρη του ταιριού τους.
Ευνοϊκό το 3ο Δεκαήμερο

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζώδια του Αέρα σε Ερωτική Συναστρία με ζώδια του Νερού:

Αφήστε τα παλιά να χαθούν από την κοινή σας πορεία, καθώς από τις πρώτες ημέρες του μήνα, θα σας έρθουν μαζεμένα λεφτά, ακόμη και από τύχη, αλλά και ειδήσεις που αφορούν το παρελθόν σας, που πια σας αποπλέκουν από τα τότε … δεσίματα και υποχρεώσεις.
Ευνοϊκό το 3ο Δεκαήμερο

Ζώδια του Νερού σε Ερωτική Συναστρία με ζώδια του Νερού:

Η καρδιά του ανθρώπου σας χτυπάει πολύ περισσότερο για εσάς, από ότι τυχόν να πιστεύετε ή να σας έχει δείξει. Μέσα στην πρώτη εβδομάδα του νέου μήνα, θα έχετε πολλά δώρα από αυτόν αλλά και μια εκ βάθων ερωτική εξομολόγηση, που θα μιλά για οικογένεια – συγκατοίκηση ή και ακόμη αλλαγές στην καθημερινότητα σας.
Ευνοϊκό το 3ο Δεκαήμερο

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-087