Ερωτικές Συναστρίες για όλα τα ζώδια – Ιούνιος

ζωδια-χειροτεροι-συνδυασμοι-zwdia-zodia-συμβατοτητα

Κοινοποίηση:

Ερωτικές Συναστρίες για όλα τα ζώδια – Ιούνιος

Ο πρώτος μήνας του Καλοκαιριού πλησιάζει, και ήδη προσφέρει μια πολύ καλύτερη ψυχολογία σε όλους.

Οικονομικές διευκολύνσεις, νέοι καρμικοί έρωτες…είναι στα λίγα από τα πολλά, που θα έρθουν νωρίς τον Ιούνιο.

Πιο αναλυτικά:

zodia-zvdia-22

Ζώδια της Φωτιάς σε ερωτική συναστρία με ζώδια της Φωτιάς

Εσείς μαζί με τον αέρα των Διδύμων, θα βάλετε πλώρη για να προβείτε σε μεγάλες αλλαγές μέσα στην αισθηματική σας ζωή. Γάμοι, απόγονοι, μετοικήσεις αλλά και αγορές – επενδύσεις θα σας απασχολήσουν το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου.
Τυχερό δεκαήμερο: 1ο

Ζώδια της Φωτιάς σε ερωτική συναστρία με ζώδια της Γης

Εσείς έχετε κάνει κάποιους απολογισμούς μέσα στον δεσμό σας, και δεν βλέπετε κάτι ουσιαστικά να αλλάζει προς το καλύτερο. Μάλλον δεν αντιλαμβάνεστε και τον σύντροφο σας, να επιθυμεί κάτι περισσότερο από αυτό το σύνηθες και μονοδιάστατο που ζείτε στο τώρα σας.
Τυχερό δεκαήμερο: 2ο

Ζωδια της Φωτιάς σε ερωτική συναστρία με ζώδια του Αέρα

Είσαστε ένα εξαιρετικός αστρολογικός συνδυασμός, που πρέπει μέσα στον μήνα των Διδύμων, να φέρει λύσεις σε όλα τα θέματα ..που τον έχουν απασχολήσει όλες αυτές τις τελευταίες εβδομάδες. Μερικοί, πιθανόν και να καταλήξουν σε μια πρόταση γάμους – συγκατοίκησης και ακόμη περισσότερα.
Τυχερό δεκαήμερο: 1ο

taro-tarw

Ζώδια της Φωτιάς σε ερωτική συναστρία με ζώδια του Νερού

Δεν έχετε κοινή πορεία και σκέψη πια με τον άνθρωπο που υπάρχει κοντά σας. Αυτό βέβαια, δεν είναι κάτι που μόνο τώρα το βλέπετε. Πάντα υπήρχε σαν πρόβλημα, απλά τώρα έχει μεγαλώσει σε βαθμό που η ερωτική ατμόσφαιρα μέσα στον δεσμό σας, έχει εκλείψει.
Τυχερό δεκαήμερο: 3ο

Ζωδια της Γης σε ερωτική συναστρία με ζώδια της Γης

Τα αστρολογικά για τις επόμενες 2-3 εβδομάδες, είναι καλά γύρω από τις λύσεις οικονομικών εκκρεμοτήτων αλλά και αποσαφηνίσεων προθέσεων μέσα σε ζευγάρια. Το Καλοκαίρι θα εισέλθει με ανέσεις όλων των ειδών, ακόμη και οι τσακωμένοι σύντροφοι, θα έχουν την πολυτέλεια των ορθών διαλόγων.
Τυχερό δεκαήμερο: 1ο

Ερωτικές Συναστρίες για όλα τα ζώδια

taro-zodia-76

Ζωδια της Γης σε ερωτική συναστρία με ζώδια του Αέρα

Έχετε δοκιμαστεί σαν ερωτικός συνδυασμός, και έχετε ξεπεράσει πολλές από τις δυσκολίες, που παρουσιάστηκαν είτε στο μεταξύ σας, είτε από τρίτους. Από τον Ιούνιο και μέχρι να λήξει το Καλοκαίρι, εσείς θα βρείτε τρόπους για να ανανεωθείτε και να κάνετε και πράματα που σας ενώνουν σαν ζευγάρι.
Τυχερό δεκαήμερο: 2ο

Ζωδια της Γης σε ερωτική συναστρία με ζώδια του Νερού

Έχετε επιλέξει αυτόν τον μήνα, για τις μεγάλες σας αλλαγές σε εργασία και αισθηματική ζωή. Σε ότι και να έχετε σκεφτεί, ο σύντροφος σας είναι κοντά και υποστηρίζει το κάθε βήμα σας. Αυτοί που έχουν χωρίσει, έστω και για λίγο, άμεσα θα τα ξανα-βρουν.
Τυχερό δεκαήμερο: 3ο

Ζωδια του Αέρα σε ερωτική συναστρία με ζώδια του Αέρα

Φυσικά και είναι η δική σας εποχή, για να κάνετε όλα τα όνειρα και τους στόχους σας πραγματικότητα. Πολλά τα επαγγελματικά ταξίδια, που ίσως για λίγο να χωρίσουν τα ζευγάρια, αλλά σε βάθος χρόνου αυτό θα φέρει και την οικονομική άνεση, για να γίνουν και τα επόμενα προγραμματισμένα σχέδια.
Τυχερό δεκαήμερο: 1ο

zodia-88

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ζωδια του Αέρα σε ερωτική συναστρία με ζώδια του Νερού

Αυτά που έχετε πια μέσα στο μυαλό σας, θα τα κάνετε σοβαρές και ευθείς προτάσεις στον σύντροφο σας, που άλλωστε τις περιμένει. Είστε ο ζωδιακός συνδυασμός, που εντός του Καλοκαιριού, θα κάνετε τις μεγάλες σας ανατροπές και θα κλείσετε όλα τα στόματα που σας σχολίαζαν.
Τυχερό δεκαήμερο: 2ο

Ερωτικές Συναστρίες για όλα τα ζώδια

Ζωδια του Νερού σε ερωτική συναστρία με ζώδια του Νερού

Με την Αφροδίτη μέσα στον οίκο σας, η αγάπη θα συμμαχήσει με τις δικές σας επιθυμίες. Όλα τα ζευγάρια, παλιά και καινούργια θα ενωθούν ακόμη περισσότερο, αφήνοντας πια πίσω, στην λήθη του παρελθόντος, και σχεδιάζοντας μόνο το κοινό τους μέλλον.
Τυχερό δεκαήμερο: 3ο

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66