Ερωτικές Συναστρίες για όλα τα ζώδια. ΝΟΕ ‘17

επανασυνδεση-αντρασ-διδυμος-ζωδια-ταρω

Κοινοποίηση:

Ερωτικές Συναστρίες για όλα τα ζώδια. ΝΟΕ ‘17

Ο νέος μήνας, έρχεται και δίνει μια καλύτερη διάθεση σε όλα τα ζώδια, για να κάνουν τις δράσεις και τις επικοινωνίες τους, για να προωθήσουν τα πράματα, σε σχέσεις και εργασιακά, που τόσο καιρό πιθανόν να έχουν μείνει στάσιμα.

Αναλυτικά για όλους:

Ζώδια της Φωτιάς σε Ερωτική Συναστρία με ζώδια της Φωτιάς

zodia-zvdia-22

Δεχτείτε να συγχωρέσετε τον άνθρωπο σας, που θέλει άμεσα να του δώσετε μια ακόμη αισθηματική ευκαιρία, για να σας αποδείξει την αλήθεια της αγάπης του. Σίγουρα κάτι καλό θα βγει από μια τέτοια σας δράση.

Ζώδια της Φωτιάς σε Ερωτική Συναστρία με ζώδια της Γης

Αν δεν αντέχετε πια την μουρμούρα και την ένταση μέσα στον δεσμό σας, ίσως και να πρέπει να βρείτε την γενεσιουργό αιτία – πηγή και να την παύσετε. Ο μήνας του Νοεμβρίου, σας ρίχνει και οικονομικές ευκαιρίες στα πόδια σας.

zwdia-tarw-zodia-19ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογιας αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζώδια της Φωτιάς σε Ερωτική Συναστρία με ζώδια του Αέρα

Αν όλα όσα έχετε πει και κάνει προς τον άνθρωπο σας, δεν του είναι επαρκή τελικά, ίσως και το πρόβλημα να μην σε εσάς. Αφήστε τις υπερβολές και την πίεση και θα δείτε ότι οι απαντήσεις θα σας έρθουν σύντομα.

Ζώδια της Φωτιάς σε Ερωτική Συναστρία με ζώδια του Νερού

Αν μπορείτε να κάνετε λίγη ακόμη υπομονή και μέχρι τα τέλη του Σκορπιού, να είστε βέβαιοι ότι ο ζωδιακός σας συνδυασμός, θα σας δώσεις λύσεις και σε προσωπικό επίπεδο και σε οικονομικό…!

Ζώδια της Γης σε Ερωτική Συναστρία με ζώδια της Γης

Μπορεί αυτήν την εποχή να είστε λίγο παγωμένοι επικοινωνιακά με τον άνθρωπο σας, αλλά το μόνο σίγουρο, είναι ότι θα πρέπει να συνεχίσετε να κάνετε τις προσπάθειες σας, γύρω από το να φέρετε και τις κατάλληλες ευκαιρίες για αναζωπύρωση του πάθους.

Διαβαστε τις μηνιαιες ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zvdia-00

Ζώδια της Γης σε Ερωτική Συναστρία με ζώδια του Αέρα

Με τον Άρη και την Αφροδίτη, να δίνουν στον αστρολογικό σας συνδυασμό, της πιο θετική τους ερωτική ενέργεια, αυτό που θα διαπιστώσετε από την πρώτη εβδομάδα, του Νοεμβρίου, είναι ένα καλύτερο κλίμα στην μεταξύ σας επικοινωνία.

Ζώδια της Γης σε Ερωτική Συναστρία με ζώδια του Νερού

Όπως και να είναι τα πράματα, εσείς είστε αυτοί, που πρέπει να κάνετε ένα βήμα πίσω για να κρατήσετε τις ισορροπίες που έχουν διαταραχτεί, μέσα στον δεσμό σας, από τρίτα γεγονότα και άτομα. Σίγουρα το σύμπαν είναι υπέρ σας.

Ζώδια του Αέρα σε Ερωτική Συναστρία με ζώδια του Αέρα

Αν εσείς κάνετε όλα αυτά που πρέπει για να προστατέψετε την σχέση σας, το μόνο βέβαιο είναι ότι θα περάσετε αυτήν την θετική ενέργεια και στον άνθρωπο σας, που θα σας το ανταποδώσει στο πολλαπλάσιο.

zwdia shmera

Ζώδια του Αέρα σε Ερωτική Συναστρία με ζώδια του Νερού

Έχετε μείνει στατικοί, ίσως και πια να τεμπελιάζετε πάνω στον αισθηματικό σας δεσμό. Αυτό είναι κάτι που θα το ακούσετε και σαν έντονο παράπονο από τον άνθρωπο σας, που πιστεύει ότι ίσως και … κάτι άλλο να σας συμβαίνει τελικά.

Ζώδια του Νερού σε Ερωτική Συναστρία με ζώδια του Νερού

Αν εσείς έχετε πάρει τις προσωπικές σας αποφάσεις, για το μέλλον του δεσμού σας, το καλύτερο θα ήταν, να το ανακοινώσετε αυτόν τον μήνα του Σκορπιού στον άνθρωπο σας, που έχει και αυτός κάτι νέο και ευχάριστο να σας παρουσιάσει.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia