Ερωτικές Συναστρίες για όλα τα ζώδια – ΑΠΡ΄18

ζωδια-zodia

Ερωτικές Συναστρίες για όλα τα ζωδια – ΑΠΡ΄18

Η εποχή αλλάζει και δίνει αστρολογικές όψεις – ωθήσεις σε όλα τα ζώδια για να επιταχύνουν τις επιθυμίες τους… σε πράξεις.

Πιο αναλυτικά:

Ζώδια της Φωτιάς σε Ερωτική Συναστρία με Ζώδια της Φωτιάς:

zodia-zvdia-22

Φυσικά και μπορείτε να κάνετε όλα όσα θέλετε με τον άνθρωπο σας, που σας πιστεύει και σας ακολουθεί πιστά. Είστε από τους τυχερούς που ακόμη και αν αυτό το διάστημα σας βρίσκει χωριστά, σίγουρα θα έχετε τις πρακτικές και θετικές ευκαιρίες για να βρείτε και πάλι τα ερωτικά σας πατήματα.
Ευνοϊκές ημερομηνίες μήνα: 2 και 10 Απριλίου

Ζώδια της Φωτιάς σε Ερωτική Συναστρία με Ζώδια της Γης:

Σίγουρα έχουν γίνει πολλά και άσχημα, ίσως και όχι εξαιτίας σας μέσα στην αισθηματική σας σχέση. Από την πρώτη εβδομάδα, του Απριλίου που η Αφροδίτη θα βρίσκεται μέσα στον οίκο της τον Ταύρο, όλοι οι γήινοι θα βρουν τον τρόπο για να επιστρέψουν στην αγκαλιά μόνιμα.. του αγαπημένου τους.
Ευνοϊκές ημερομηνίες μήνα: 4 και 11 Απριλίου

Ζώδια της Φωτιάς σε Ερωτική Συναστρία με Ζώδια του Αέρα:

Θα υπάρξουν ευκαιρίες για να μιλήσετε πιο απλά και πιο κατανοητά με τον άνθρωπο σας, για όλα αυτά που πρέπει μέσα σε αυτήν την σχέση να λυθούν. Πολλές και οι ενθαρρυντικές ειδήσεις που θα σας έρθουν από την μεριά των οικονομικών σας, που σίγουρα θα υποστηρίξουν τις πράξεις σας.
Ευνοϊκές ημερομηνίες μήνα: 8 και 17 Απριλίου

taro-tarw

Ζώδια της Φωτιάς σε Ερωτική Συναστρία με Ζώδια του Νερού:

Εσείς που έχετε σαν συναστρία, τις καλύτερες επικοινωνίες αυτό το διάστημα, είναι αδύνατον από τις πρώτες ημέρες του Απριλίου να μην έρθετε πιο κοντά σαν ζευγάρι. Στις όποιες αλλαγές σκέφτεστε να κάνετε, σίγουρα μην επιτρέψετε σε τρίτους – φίλους – γνωστούς να σας ανακατέψουν… για ακόμη μια φορά.
Ευνοϊκές ημερομηνίες μήνα: 10 και 22 Απριλίου

Ζώδια της Γης σε Ερωτική Συναστρία με Ζωδια της Γης:

Με τα άστρα να δίνουν την απλόχερη του εύνοια σε σχέσεις και οικονομικά θέματα, εσείς σαν καταφέρετε σχετικά εύκολα να λύσετε προβλήματα, που ίσως και να είχαν παραμείνει πάνω σας, για χρόνια. Στα καλά και τα εύκολα, είναι και οι χιλιομετρικές αποστάσεις, που χωρίζουν ζευγάρια και αγάπες, που θα λήξουν πια.
Ευνοϊκές ημερομηνίες μήνα: 5 και 14 Απριλίου

Ζώδια της Γης σε Ερωτική Συναστρία με Ζωδια του Αέρα:

Οι θυσίες και ο χρόνος που έχετε προσφέρει σε αυτήν την σχέση και πιο ειδικά στον άνθρωπο σας, από την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου, θα σας φέρουν πιο κοντά σε ένα πιο επίσημο στάτους για τα μάτια των άλλων, που κατά καιρούς σας ασκούν μια άδικη κριτική – επίθεση.
Ευνοϊκές ημερομηνίες μήνα: 3 και 17 Απριλίου

ταρώ ημερησιες ερωτικες προβλέψεις ζώδια

ταρώ ημερησιες ερωτικες προβλέψεις ζωδια

ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλέψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζωδια

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογίας αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

ζώδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  

κριος ταυρος διδυμοι  καρκινος 

λεων παρθενος ζυγος  σκορπιος

 τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

Ζώδια της Γης σε Ερωτική Συναστρία με Ζώδια του Νερού:

Διώξτε από όλα αυτά που σας περιτριγυρίζουν, τα άσχημα είτε αυτά είναι καταστάσεις – γεγονότα είτε είναι… φίλοι – γνωστοί. Δεν τα χρειάζεστε και ειδικά τώρα που η σχέση σας περνάει μια παρατεταμένη κρίση. Αυτό είναι και κάτι που θα το δείτε να το πράττει και ο σύντροφος σας, από την μεριά του.
Ευνοϊκές ημερομηνίες μήνα: 6 και 30 Απριλίου

Ζώδια του Αέρα σε Ερωτική Συναστρία με Ζώδια του Αέρα:

Με τον ανάδρομο Ερμή και μέχρι τις 15/04, θα δείτε ότι καταστάσεις, που είχαν μείνει κρυφές ή σε εκκρεμότητες από το παρελθόν σας, θα σας ψάξουν, άμεσα. Αν αισθάνεστε ότι η σχέση και ο άνθρωπος που έχετε δίπλα σας, αξίζουν, τότε κλείστε άμεσα τις πόρτες, στις σειρήνες.
Ευνοϊκές ημερομηνίες μήνα: 9 και 15 Απριλίου

zwdia shmera

Ζώδια του Αέρα σε Ερωτική Συναστρία με Ζωδια του Νερού:

Υπάρχουν ακόμη κάποια μικρά προβλήματα μέσα στον δεσμό σας, που εντός του μήνα του Απριλίου, θα λάβουν οριστικό τέλος. Αυτό είναι κάτι που ακουμπά περισσότερο το παρελθόν του ταιριού σας, που θα φύγει τελείως από την καθημερινότητα σας. Ακόμη και τα οικονομικά σας, θα πάνε καλύτερα.
Ευνοϊκές ημερομηνίες μήνα: 02 και 20 Απριλίου

Ζώδια του Νερού σε Ερωτική Συναστρία με Ζωδια του Νερού:

Έχετε προσπαθήσει και οι δύο υπερβολικά, για αυτήν την δύσκολη σχέση, που πρέπει όμως μέσα στο επόμενο διάστημα να πάρει άλλες διαστάσεις, πιο μόνιμες – σοβαρές. Σίγουρα από τα τέλη του ανάδρομου και μετά, 15/04, μπορείτε αυτό σαν πρώτη φάση, να το συζητήσετε με τον άνθρωπο σας.
Ευνοϊκές ημερομηνίες μήνα: 10 και 24 Απριλίου

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomanteia-44