Ερωτική Αριθμολογία. Επανασυνδέσεις και Χωρισμοί!

αριθμολογια

Ερωτική Αριθμολογία. Επανασυνδέσεις και Χωρισμοί!

Αριθμολογία, προσωπικές προβλέψεις 1-2 εβδομάδων

Κριός: 2, 5, 7

Μην διαπραγματευτείτε και πάλι την ψυχική σας ισορροπία. Τα παρελθόν θα σας ψάξει σίγουρα, και μάλλον θα σας βρει αδύναμους και με σκέψεις γύρω από επανασύνδεση.

zodia-zvdia-22

Ταύρος: 1, 5, 7

Αδυνατείτε πια να κρατάτε παρόν και παρελθόν κάτω από την ίδια μασχάλη! Οι αποφάσεις θα πρέπει να είναι άμεσες και αληθείς για όλους…και χωρίς σκέψεις επιστροφής.

Δίδυμοι: 2, 6, 9

Αν ξέρετε τι και ποιος ενοχλεί την σχέση σας, τον άνθρωπο σας είσαστε πραγματικά ηθικά υποχρεωμένοι να το λύσετε. Εσείς ξέρετε τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον.

Καρκίνος: 3, 4, 8

Αντιστέκεστε σε προτάσεις για έναν νέο έρωτα που όμως δεν περνάει και απαρατήρητος από την καρδιά σας. Το μόνο σίγουρο είναι, ότι οι μέρες που πλησιάζουν θα είναι καθοριστικές.

Ερωτική Αριθμολογία. Επανασυνδέσεις και Χωρισμοί!

zodia-543

Λέων: 1, 4, 6

Το γεγονός ότι δεν μιλάτε ποτέ για τίποτα και σε κανέναν, για αυτά που σας συμβαίνουν, μάλλον κάνουν την εικόνα σας θολή. Τουλάχιστον ανοιχτείτε στους φίλους σας.

Παρθένος: 2, 7, 8

Κάποια μικρά εμπόδια που μέχρι τώρα αντιμετώπιζε το ταίρι σας, από την μεριά κάποιου διαζυγίου ή οικονομικής υπόθεσης σε εκκρεμότητα, έχουν αρχίσει και λύνονται.

Ζυγός: 1, 6, 7

Μην σταθείτε πολύ σε παλιές και ανούσιες λεπτομέρειες, από τα παλιά. Αν τελικά επιθυμείτε να είστε και πάλι με τον πρώην σας, εστιάστε πάνω στο κοινό σας μέλλον.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Σκορπιός: 3, 4 ,5

Αν η εποχή σας βρίσκει με ένα σώμα εδώ και ένα μυαλό αλλού, μάλλον και άμεσα θα πρέπει να σκεφτείτε που έχετε κάνει το λάθος. Όλα μπορούν να διορθωθούν.

Τοξότης: 4, 6, 8

Η παρούσα ερωτική σχέση που έχετε, έχει μόνο δύο διεξόδους. Η μια είναι να την επισημοποιήσετε και να κλείσουν τα στόματα των τρίτων και η άλλη να πάτε σε διαφορετικά μονοπάτια ζωής.

Αιγόκερως: 1, 4, 7

Οι μεταφράσεις που κάνετε για την αποχή ή αδράνεια του συντρόφου σας σε αυτήν την σχέση, είναι λάθος. Πιθανόν και να έχει θέματα με τα οικονομικά –εργασιακά του.

zodia-88

Ερωτική Αριθμολογία. Επανασυνδέσεις και Χωρισμοί!

Υδροχόος: 2, 5, 7

Κάποιες παλιές σας ερωτήσεις, τώρα μόνο θέλει το ταίρι σας, να απαντήσει. Είστε αυτοί, που πρέπει μέσα στον μήνα αυτόν του Ιουλίου, να πάρετε απαντήσεις.

Ιχθείς: 4, 6, 9

Μάλλον σας έχει ξενίσει το γεγονός, ότι δεν υπάρχει ακόμη κάποια αντίδραση – απάντηση από το άτομο που θέλετε και του έχετε κάνει, με όλες τις τιμές…τις προτάσεις σας.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia