Ερωτική Αριθμολογία για όλα τα ζώδια.

αριθμολογια

Κοινοποίηση:

Ερωτική Αριθμολογία για όλα τα ζώδια.

Οι προβλέψεις αφορούν τις επόμενες 2-3 εβδομάδες:

Κριός: 2 και 3

Εσείς αυτό που περιμένετε είναι να φύγει η άσχημη ατμόσφαιρα… μέσα από την σχέση σας, και οι θετικές – ερωτικές επικοινωνίες να επανεμφανιστούν. Αυτό θα το διορθώσει άμεσα και με την δική του πρωτοβουλία, ο σύντροφος σας. Λίγη υπομονή.

zodia-zvdia-22

 

Ταύρος: 5 και 7

Δεν χρειάζεται να χρεώνετε τον εαυτό σας, για καταστάσεις και γεγονότα, απλά και μόνο επειδή το λέει ο ανώριμος σύντροφος σας. Είστε από τα πιο ταλαιπωρημένα ζώδια, στην αγάπη και γενικότερα στις προσωπικές σχέσεις, άρα από τώρα πάρτε τα μέτρα σας.

Δίδυμοι: 4 και 9

Εσείς δεν θα ασχοληθείτε πια με το παρελθόν, που δείχνει μόνο ότι παίζει και δεν μπορεί να ενταχθεί στους δικούς σας υγιείς ρυθμούς. Όπως και να είναι τα πράματα, εσείς εντός του τρέχοντος μηνός, θα έχετε νέα γνωριμία, που θα σας αναζωογονήσει.

zwdia-tarw-zodia-19ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Καρκίνος: 3 και 8

Οι σκέψεις κάποιου, που ακόμη σας αγαπά, άσχετα αν αυτός ανήκει στο παρελθόν σας, θα γίνουν επικοινωνίες και πράξεις, που εντός των επόμενων 2-3 εβδομάδων, θα παρουσιαστούν μπροστά σας, και θα σας κάνουν προτάσεις για συμφιλίωση – επανασύνδεση.

Λέων: 1 και 9

Μην ψάχνετε το παρελθόν σας, καθώς ήδη έχετε γίνει αντιληπτοί. Τα μηνύματα σας, τα έχετε περάσει και αυτό που απομένει είναι να περιμένετε ένα σινιάλο. Μέχρι τότε, έχετε μπροστά σας, μεγάλες επαγγελματικές αλλαγές που θα σας διορθώσουν την διάθεση.

Παρθένος: 4 και 8

Η προσωπική σας ζωή, θα αλλάξει μέσα από τις δράσεις και τις τελικές αποφάσεις που έχει πάρει ο άνθρωπος σας, για την κοινή σας πορεία. Είστε το ζώδιο, που μέσα στο 2018, θα έχετε και τις περισσότερες δεσμεύσεις, και κάποιοι δυνατές επανασυνδέσεις.

zvdia-00

Ζυγός: 7 και 8

Μπορεί να είστε τώρα άκρως απογοητευμένοι, από την κατάσταση και τις δύσκολες επικοινωνίες με το άτομο που αγαπάτε, αλλά από την νέα εβδομάδα, σίγουρα πολλά πράματα θα μπουν σε μια σειρά. Είναι μόνο μια φάση, που λήγει …και σας ανοίγει νέους δρόμους.

Σκορπιός: 3 και 7

Σίγουρα δεν περνάτε και την καλύτερη φάση, μέσα σον δεσμό σας, και αυτό έχει να κάνει με τον σύντροφο σας, που είναι χαμένος σε εργασία και λοιπές δικές του οικογενειακές υποχρεώσεις. Μάλλον, έχει έρθει η ώρα για να μιλήστε και να κάνετε τις προτάσεις σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Τοξότης: 4 και 8

Πολλά αυτά που ακούτε από το ταίρι σας, αλλά ακόμη δεν έχετε δεί και κάτι πρακτικό …στην κοινή σας καθημερινότητα. Δεν χρειάζεται να πιέσετε, καθώς μέσα στο επόμενο διάστημα, οι αποκαλύψεις και οι δράσεις θα σας δικαιώσουν. Οικονομικά έχετε άνοδο.

Αιγόκερως: 5 και 7

Είσαστε πάρα πολύ σκεπτικοί και προβληματισμένοι, με όλα αυτά που βλέπετε και άλλα τόσα …που δεν βλέπετε από τη μεριά και τις συμπεριφορές του ανθρώπου σας. Σίγουρα, αυτό δεν είναι και κάτι που θα διαρκέσει για πάντα, αλλά μην χάνεστε μέσα σε αυτό…μόνο!

taro-zodia-098

Υδροχόος: 5 και 9

Ότι και να συμβαίνει αυτήν την εποχή, μέσα στην σχέση σας, καλό θα ήταν να κρατηθεί …εν οίκω. Οι συμβουλές και οι παροτρύνσεις από τρίτους, μόνο σε μεγαλύτερο αδιέξοδο θα σας φέρουν. Μια πιο ώριμη και καθόλα συζήτηση, σίγουρα θα βοηθούσε …για να βρείτε και πάλι τους ρυθμούς σας.

Ιχθείς: 1 και 6

Το μυαλό σας περιηγείται σε διάφορες εικόνες και γεγονότα, που όμως ανήκουν στο παρελθόν. Αυτό κάποια στιγμή, θα πρέπει να το σταματήσετε και ειδικά όταν αυτό το άτομο, που σας ενδιαφέρει, δεν είναι στο παρόν σας. Οι μέρες σας έχουν εκπλήξεις, μέσα από νέα πρόσωπα.

Διαβαστε τις Ετησιες   προβλεψεις 2018  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia