Ερωτική Αριθμολογία για Ζευγάρια – ΑΥΓ ‘18

αστρολογια-σημερα-ζωδιο-zwdia

Ερωτική Αριθμολογία για Ζευγάρια – ΑΥΓ ‘18

Αριθμολογία Πιο αναλυτικά :

Κριός: Δεν θα σταματήσετε να προσπαθείτε για αυτήν την σχέση, μέχρι και η άλλη πλευρά, ο σύντροφος σας, να πεισθεί για την ειλικρινή σας μεταμέλεια, στα προηγούμενα λάθη.
Τυχερά νούμερα : 1, 5, 8

Ταύρος: Όσα και να έχουν γίνει τελικά μέσα σε αυτόν τον γάμο – δεσμό, τίποτα δεν μπορεί να κλονίσει την μεταξύ σας αγάπη. Πιθανόν έχετε βρει το πραγματικό σας έτερον ήμισυ.
Τυχερά νούμερα : 2, 7, 9

zodia-zvdia-22

Δίδυμοι: Ο άνθρωπος σας, είναι ένας καλός σύμβουλος, που σας κάνει και αισθάνεστε ισορροπημένοι και ασφαλείς. Όλο αυτό μέσα στον Αύγουστο θα πολλαπλασιαστεί.
Τυχερά νούμερα : 3, 4, 8

Καρκίνος: Η αγάπη που έχει και το αποδεικνύει καθημερινά το ταίρι σας, είναι και η βάση η ισχυρή για να μπορέσετε μέσα στους επόμενους μήνες, να πάτε και σε ένα πιο δεσμευτικό βήμα.
Τυχερά νούμερα : 1, 5, 7

chartomanteia-44

Λέων: Αλλαγές μεγάλες και σημαντικές προσπαθεί, να φέρει ο σύντροφος σας, μέσα σε αυτήν την σχέση που έχει χάσει τους ρυθμούς της, λόγο τρίτων παραγόντων.
Τυχερά νούμερα : 4, 6, 9

Ερωτική Αριθμολογία για Ζευγάρια – ΑΥΓ ‘18

Παρθένος: Μην επιτρέπετε σε τρίτα άτομα, να σας δίνουν τις συμβουλές τους, και ειδικά για το πώς πρέπει να τρέξετε – εξελίξετε την σχέση σας, που ήδη βιώνει πολλά προβλήματα.
Τυχερά νούμερα : 1, 4, 6

Ζυγός: Υπάρχουν μεγάλη ανάγκη από τον άνθρωπο σας, για μια πιο σοβαρή συζήτηση που θα φέρει και μια πιο μεγάλη δέσμευση ίσως και γάμο, μέσα στο Φθινόπωρο.
Τυχερά νούμερα : 2, 5, 7

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Σκορπιός: Υπάρχουν από την δική σας την μεριά, καταστάσεις που πρέπει να τις τερματίσετε ή να τις περιορίσετε δραστικά, αν τελικά επιθυμείτε να φτιάξτε την ζωή σας, με το παρόντα ταίρι.
Τυχερά νούμερα : 3, 5, 7

Τοξότης: Με το να αναμασάτε τα παλιά, μόνο καταστρέφετε τις ερωτικές στιγμές που έχετε με τον άνθρωπο σας. Καλύτερα να φύγετε για διακοπές και να τα ξεχάσετε όλα.
Τυχερά νούμερα : 1, 4, 9

Αιγόκερως: Αν υπάρχουν κάποια θέματα που αυτήν την εποχή σας προβληματίζουν με την σχέση σας, ίσως και να πρέπει να τα φέρετε στην επιφάνεια.
Τυχερά νούμερα : 3, 7, 8

zodia-88

Ερωτική Αριθμολογία για Ζευγάρια – ΑΥΓ ‘18

Υδροχόος: Είναι δύσκολο να προσπαθείτε υπό αντίξοες συνθήκες, να φέρετε και πάλι μέσα στην ζωή σας, αυτόν που αγαπάτε. Το ξέρει και θα κάνει πρώτος τα επόμενα βήματα.
Τυχερά νούμερα : 4, 6, 8

Ιχθείς: Θα πρέπει να επιδείξτε ψυχραιμία, καθώς όλα έχουν έρθει πια σε μια λεπτή ισορροπία, μέσα στον δεσμό σας. Πείτε τα πράματα με το όνομα τους πλέον.
Τυχερά νούμερα : 1, 3, 7

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia