Ερωτική Αστρολογία. Αύγουστος ΄18

erwtikes-8414-ζωδια

Ερωτική Αστρολογία. Αύγουστος ΄18

Ο νέος μήνας πλησιάζει και είναι γεμάτος από αστρολογικά δεδομένα, που θα κάνουν όλα τα ζώδια να δουν την καθημερινότητα τους … με άλλη ματιά.

Αστρολογία, πιο αναλυτικά για όλους:

ΖΩΔΙΑ ΦΩΤΙΑΣ :

zodia-zvdia-22

Υπάρχουν στην ερωτική σας ζωή, κάποια μικρά εμπόδια, που από τα μέσα του νέου μήνα θα υποχωρήσουν. Δεν είναι κάτι που αφορά άμεσα εσάς, αλλά το οικονομικό κομμάτι – τομέα του ανθρώπου σας, που μάλλον τον καθυστερεί από όλα αυτά, που έχει ονειρευτεί να κάνει μαζί σας. Οι ελεύθεροι, θα πέσουν σε μια πιο παλιά αγκαλιά …. που ακόμη τους περιμένει.
Τυχερό 10ήμερο : 1ο
Προσοχή με ζώδια του Νερού
Εύνοια με ζώδια της Φωτιάς

ΖΩΔΙΑ ΓΗΣ :

Από την πρώην κιόλας ημέρα του Αυγούστου εσείς οι χωρισμένοι και οι ελεύθεροι θα δεχτείτε επικοινωνιακές κρούσεις από το παρελθόν σας, που αυτήν την φορά, έρχονται για να κάνουν την αλλαγή. Στα καλά του νέου μήνα, είναι και το χρήμα που θα έρθει από παλιές αποζημιώσεις και νομικές υποθέσεις. Πολλά και τα ταξίδια που θα προκύψουν.
Τυχερό 10ήμερο : 3ο
Προσοχή με ζώδια του Αέρα
Εύνοια με ζώδια της Γης

Ερωτική Αστρολογία. Αύγουστος ΄18

taro-tarw

ΖΩΔΙΑ ΑΕΡΑ :

Με τον ανάδρομο Ερμή σίγουρα είστε αυτοί, που θα έχετε τις περισσότερες εκπλήξεις μέσα στην ερωτική και την οικονομική σας ζωή. Αυτό θα σπρώξει κάποιους και για να φύγουν στο εξωτερικό ή και να δώσουν έναν πιο επίσημο χαρακτήρα στην σχέση τους. Όπως και να έχετε προγραμματίσει το Καλοκαίρι σας, σίγουρα μην αφήσετε … τους καλούς σας φίλους εκτός.
Τυχερό 10ήμερο : 1ο
Προσοχή με ζώδια της Φωτιάς
Εύνοια με ζώδια του Νερού

Ερωτική Αστρολογία. Αύγουστος ΄18

ΖΩΔΙΑ ΝΕΡΟΥ :

Από όλα αυτά που έχετε ζήσει και περάσει αυτό το Καλοκαίρι, εσείς κρατήστε μόνο τα θετικά, καθώς από το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, θα έχετε μεγάλες αλλαγές. Οι μόνοι θα βρουν έναν νέο έρωτα. Οι επαγγελματικές σας απαιτήσεις, θα σας φέρουν πιο κοντά σε επιτυχίες και χρήμα. Είστε και αυτοί, που θα ακούσετε για γάμο – απόκτηση απογόνου. Επίσης κάποια άτομα της οικογένειας σας, θα θελήσουν να σας μιλήσουν … και για περιουσιακά θέματα.
Τυχερό 10ήμερο : 2ο
Προσοχή με ζώδια του Νερού
Εύνοια με ζώδια της Γης

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76