Ερωτική Αστρολογία και τάσεις ζωδίων. ΑΠΡ’18

ζωδια-πρωτη-ημερα-καλοκαιριου-ζωδια-zodia

Ερωτική Αστρολογία και τάσεις ζωδίων. ΑΠΡ’18

Ο καινούργιος μήνας του Απριλίου, εισέρχεται με μια Αφροδίτη που από την πρώτη μέρα κιόλας, θα περάσει στο οίκο που κυβερνάει, τον Ταύρο.

Δεν θα μπορούσε να υπάρχει καλύτερο ξεκίνημα, για σχέσεις και συντρόφους.

Πιο αναλυτικά:

zodia-zvdia-22

 

Κριός: Φυσικά και το που θα έρθει ο πολυαναμενόμενος Απρίλιος, εσείς πραγματικά θα δείτε μεγάλες αλλαγές, σε όλα τα επίπεδα της καθημερινότητας σας. Ίσως και κάποιος από το παρελθόν, να σας ψάξει απροειδοποίητα.
Αστρολογική Τύχη: 95%

Ταύρος: Μην στερήσετε από τον εαυτό σας, καταστάσεις που σας δίνουν χαρά, μόνο και μόνο επειδή ο άνθρωπος σας, είναι άκρως ζηλιάρης. Δεν πειράζει, άλλωστε μόνο όποιος, αντέχει την έντονη σας προσωπικότητα, θα σας έχει!
Αστρολογική Τύχη: 97%

Δίδυμοι: Φυσικά και ο νέος μήνας, θα σας δώσει μια ανάσα, σε όλα αυτά που κάνετε και …επιτυχίες που θα γεμίσουν την τσέπη και την καρδιά σας. Νέοι έρωτες θα πολιορκήσουν τους Διδύμους, αλλά και παραγωγικές επαγγελματικές δράσεις, θα φέρουν χρήμα.
Αστρολογική Τύχη: 100%

astrologia-090

ταρώ ημερησιες ερωτικες προβλέψεις ζώδια

ζώδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλέψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζώδια

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογίας αστρα και ζώδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζώδια

ζώδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  

κριος ταυρος διδυμοι  καρκινος 

λεων παρθενος ζυγος  σκορπιος

 τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

Ερωτική Αστρολογία και τάσεις ζωδίων. ΑΠΡ’18

 

Καρκίνος: Οι ερωτικές βλέπεις κάποιου, που σας θέλει πολύ, αλλά παραμένει μόνο γύρω από το φλερτ, θα γίνουν μέσα στον νέο μήνα και πράξη. Αν είστε σε αναμονή κάποιων πιο σοβαρών προτάσεων, σίγουρα θα τις έχετε και στο μέγιστο τους.
Αστρολογική Τύχη: 97%

Λέων: Πολλά τα καλά και τα τυχερά δεδομένα και καταστάσεις που θα παρελάσουν από μπροστά σας, και που θα σας φτιάξουν την διάθεση. Ημιτελείς ερωτικές υποθέσεις, θα σας έρθουν και πάλι με ολοκληρωμένες πλέον προτάσεις, που θα δώσουν σε κάποιους την δυνατότητα για σχέση.
Αστρολογική Τύχη: 96%

Παρθένος: Σαφώς και με τον ανάδρομο κυβερνήτη, όλα είναι πιθανά για το ζώδιο σας. Από το να βρεθείτε εκατομμυριούχοι, μέχρι να έρθει γονατιστός ένα πρώην που σας είχα αδικήσει. Όπως και να έχουν τα πράματα, εσείς από τον Απρίλιο, θα έχετε σημαντικές αλλαγές.
Αστρολογική Τύχη: 99%

zwdia-fotia

Ερωτική Αστρολογία και τάσεις ζωδίων. ΑΠΡ’18

 

Ζυγός: Εσείς που δεν αισθάνεστε ποτέ μόνοι, από την πρώτη εβδομάδα, θα δείτε ότι πολλά άτομα, που κινούνται στο περιβάλλον σας, ακόμη και από τον εργασιακό σας χώρο, θα σας πλησιάσουν εκθέτοντας θαυμασμό ακόμη και ερωτικά συναισθήματα.
Αστρολογική Τύχη: 95%

Σκορπιός: Η τύχη είναι με το μέρος σας, και αυτά που είχατε θελήσει, είναι στο μονοπάτι που οδηγεί στην πόρτα σας. Έρωτας από τα παλιά έρχεται και σας δίνει το χέρι για να χτίσετε μαζί το κοινό σας μέλλον. Υλική άνεση και επαγγελματικές επιτυχίες θα σας κάνουν να αισθανθείτε πιο ασφαλείς.
Αστρολογική Τύχη: 97%

Τοξότης: Δεν υπάρχουν άλλα πια προβλήματα στον δρόμο σας. Σίγουρα τα έχετε περάσει όλα και τώρα, έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου για να λάβετε αγάπη και χρήμα. Ακόμη και σοβαρές σχέσεις – γάμοι, που είχαν παγώσει, για τον οποιονδήποτε λόγο, τώρα θα επανασυνδεθούν μόνιμα.
Αστρολογική Τύχη: 98%

ζώδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  

κριος ταυρος διδυμοι  καρκινος  λεων παρθενος ζυγος  σκορπιος

 τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zodia-astra-tarot

 

Ερωτική Αστρολογία και τάσεις ζωδίων. ΑΠΡ’18

 

Αιγόκερως: Μάλλον θα πρέπει να βγάλετε προς τα έξω την αλήθεια σας, και χωρίς να φοβάστε τι θα πει ή πως θα αισθανθεί ή έστω ακόμη και αν ξεβολευτεί. Δεν θα κάνετε άλλες πια υποχωρήσεις και εκπτώσεις στα θέλω σας. Ίσως και αυτό να είναι το μοναδικό σας εργαλείο, για να τον ταρακουνήσετε.
Αστρολογική Τύχη: 97%

Υδροχόος: Υπάρχουν πολλές συμπτώσεις αυτό το διάστημα που μόνο τυχαίες δεν μπορούν να χαρακτηριστούν. Ο πρώην σας, που ακόμη σας αγαπάει και το ξέρετε, είναι θέμα λίγων ημερών, να σας ψάξει ευθέως και να σας ζητήσει και πάλι να γίνεται το ταίρι του, και αυτήν την φορά υπό άλλε συνθήκες.
Αστρολογική Τύχη: 95%

Ιχθείς: Μην ανοίγετε αυτό το διάστημα, κουβέντες με τον αγαπημένο σας, για τα παλιά. Αφήστε τον να τα ξεχάσει και να ασχοληθεί μόνο με το παρόν σας και εσάς. Σε επίπεδο οικονομικών, θα έχετε κάποιες αλλαγές, που σίγουρα θα σας φέρουν την υλική σταθερότητα.
Αστρολογική Τύχη: 98%

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-087