Ερωτική Αστρολογία και ζωδιακές τάσεις

erwtikes-provlepseis-18-4-14n-ζωδια-zwdia-ερωτοσκοπιο

Ερωτική Αστρολογία και ζωδιακές τάσεις

Ο πρώτος μήνας του Καλοκαιριού, έχει αστρολογικά γεγονότα, που θα αφήσουν το στίγμα τους, σε υποθέσεις αγάπης και οικονομικών.

Για όλους:

Κριός: Έχετε θριαμβεύσει στην αγάπη, αλλά και στα οικονομικά, και μάλλον τώρα θα πρέπει να σοβαρευτείτε και να κρατήστε κοντά σας, μόνο ότι σας έχει αποδείξει, μέσα από πράξεις ότι ταιριάζει στα δεδομένα σας. Όλα τα άλλα θα γίνουν, αναμνήσεις.
Τυχερό διάστημα: 11-21/06

zodia-zvdia-22

Ταύρος: Εσείς έχετε μπροστά σας… το πρώτο από τα επόμενα 7 Καλοκαίρια, που ο Ουρανός θα είναι επάνω σας και θα σας φέρει μεγάλη τύχη… σε όλα αυτά που τόσο καιρό…κυνηγάτε. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και όλα θα απλωθούν μπροστά σας
Τυχερό διάστημα: 10-17/06

Δίδυμοι: Είναι ο δικός σας μήνας, και πρέπει να κάνετε τα πάντα για να φέρετε όλα τα καλά στον δρόμο σας. Τα χρήματα, δεν θα σας λείψουν αφού ήδη έχετε μπλέξει με πολλά, που θα σας λύσουν και τα παλιά σας προβλήματα. Οι έρωτες…σας ακουμπούν.
Τυχερό διάστημα: 08-14/06

astrologia-090

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Καρκίνος: Αυτή η σχέση που έχετε νωρίς, μέσα στο μήνα του Ιουνίου, θα σας πει και το μεγάλο και αληθινό ναι, στις προτάσεις σας. Είστε από τους πιο τυχερούς της εποχής, που σίγουρα θα έχετε επανασυνδέσεις, καλές νέες συνεργασίες αλλά ανεβασμένη διάθεση.
Τυχερό διάστημα: 02-11/06

Λέων: Το πύρινο μυαλό σας και η πέτρινη σας καρδιά, έχουν κλέψει πραγματικά την παράσταση, από όλα τα άλλα ζώδια! Έχετε την αυστηρότητα του Βασιλιά, που όλοι και όλα θα υποταχτούν πλέον …σε αυτά που θέλετε. Διαλέξτε μόνο ότι και όποιον ξέρετε ότι, δεν θα σας απογοητεύσει πάλι!
Τυχερό διάστημα: 05-17/06

Παρθένος: Υπάρχουν αλλαγές μέσα στην ζωή σας, που θα σας κάνουν πραγματικά ευτυχισμένους. Η σχέση σας, θα ξεμπερδέψει οριστικά με τα προβλήματα του παρελθόντος, αλλά και οι εργασίες σας, θα φέρουν αρκετό χρήμα, για να βρείτε και πάλι το βάδισμα σας.
Τυχερό διάστημα: 06-10/06

Ερωτική Αστρολογία και ζωδιακές τάσεις

zwdia - love

Ζυγός: Όλα αυτά που έχετε ήδη βάλει σαν στόχο μέσα στο μυαλό σας, από τις πρώτες ημέρες του Ιουνίου, θα τα δείτε να μετουσιώνονται σε αλήθειες. Ακόμη και η σχέση, που σας έχει ταλαιπωρήσει με τον άνθρωπο σας, θα έρθει σε μια ερωτική πια ισορροπία, και κάποιοι θα περάσουν και σε γάμο.
Τυχερό διάστημα: 02-11/06

Σκορπιός: Έχετε κάνει όλη την προεργασία σας, και αυτό που θέλετε είναι να ξεκαθαρίσετε από την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου, εσείς μέσα σας… ποιόν αγαπάτε και ποιον έχετε απλά κοντά σας για να σας κρατάει το χέρι. Δώστε και μια παραπάνω ώθηση, στα επαγγελματικά σας, που έχουν ανοδικές τάσεις.
Τυχερό διάστημα: 06-14/06

Τοξότης: Με όλα τα αστρολογικά, να δίνουν εύνοια στα ζώδια της Φωτιάς, θα έχετε και εσείς ένα μεγάλο μερίδιο επιτυχίας, που θα το δείτε στην τσέπη και στην καρδιά σας. Χωρισμένοι σύντροφοι, θα ξανα- σμίξουν, αλλά και όσοι αναζητούν μια εργασία, θα την βρουν όπως την έχουν φανταστεί.
Τυχερό διάστημα: 11-19/06

Ερωτική Αστρολογία και ζωδιακές τάσεις

zwdia-zodia-astrologia-65

Αιγόκερως: Έχετε προγραμματίσει πολλά ζητήματα μέσα στον Ιούνιο, και θα πρέπει να ενημερώσετε συνεργάτες, φίλους και σύντροφο επ΄αυτών. Θέλετε να λύσετε κάποιες υποθέσεις οικονομικές – εκκρεμή λογαριασμούς κτλ, με το παρελθόν και σε επόμενο στάδιο, να φέρετε την καθημερινότητα σας, όπως την θέλετε.
Τυχερό διάστημα: 02-08/06

Υδροχόος: Ένα καταπληκτικό διάστημα, για εσάς, όλος ο μήνας του Ιουνίου, που θα σας δώσει πολλές και συνεχείς εκπλήξεις, σε ερωτικά και οικογενειακά θέματα, που μέχρι τώρα σας είχαν κουράσει πολύ. Ελεύθεροι και εργένηδες, θα βρουν νέο έρωτα στο πρόσωπο, κάποιου ξεχωριστού ανθρώπου.
Τυχερό διάστημα: 05-10/06

Ιχθείς: Το Καλοκαίρι αυτό το περιμένετε πως και πως! Ειδικά εσείς που είστε μόνοι σας, θα βρεθείτε ανάμεσα σε πολλές και νέες παρέες, που θα σας εξάψουν την φαντασία. Σε πιο ήρεμα νερά, θα κινηθούν όσοι είναι μέσα σε σχέσεις, και απλά τους χρειάζεται ένα φρεσκάρισμα.
Τυχερό διάστημα: 01-09/06

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-88