ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 01.07 Κυριακή

lenorman-00

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 01.07 Κυριακή

χαρτομαντεία Η κάρτα λενορμάν της Κυριακής 10 Το Δρεπάνι ( Βαλές Καρό )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό
1 Αντρική παρουσία
2 Γυναικείες παρουσίες
3 Δύσκολη εργασία

Λένορμαν Ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-zvdia-22

Κριός
Ο μήνας Ιούλιος είναι εδώ και δίνει τις ευκαιρίες που έχετε ζητήσει και στο παρελθόν για έρθετε πιο κοντά στον άνθρωπο σας. Όλα μπορεί και να συμβούν.

Καρκίνος
Μην δίνετε ακόμη το ναι σας, σε έναν πρώην σας, που το μόνο που θέλει είναι να ξαναμπει στην ζωή σας και χωρίς μεγάλο κόπο, και χωρίς καμία αλλαγή.

Ζυγός
Το άτομο που θέλετε και είστε ερωτευμένοι μαζί του, δεν θέλει ακόμη να κάνει κάτι μόνιμο μαζί σας. Ίσως και να υπάρχουν άλλες τρίτες καταστάσεις, που δεν τις ξέρετε.

Αιγόκερως
Εμφανίζεστε και εξαφανίζεστε από την ζωή του ανθρώπου του αγαπάτε, και με αυτό τον τρόπο σίγουρα δεν μπορούν να κρατηθούν ενεργά τα συναισθήματα.

chartomantia-087

Λένορμαν Ζώδια του Σταθερού Σταυρού:

Ταύρος
Πολλά τα προβλήματα, που έχει το συντροφικό σας ταίρι να λύσει και μάλλον εσείς δεν θέλετε να συμμετέχετε πια. Κάτι σας έχει κουράσει πολύ.

Λέων
Την επόμενη φορά, που θα προκαλέσεις προβληματικές καταστάσεις ο άνθρωπος σας, σίγουρα και θα απομακρυνθείτε μόνιμα και οριστικά.

Σκορπιός
Σίγουρα έχετε κάνει κάποιο λάθος στην ερωτική σας ζωή, και αυτός είναι ο βασικός λόγος που πρέπει τώρα να προσπαθήσετε παραπάνω για την επανασύνδεση.

Υδροχόος
Το ότι αυτήν την περίοδο έχετε μπλέξει πολλές καταστάσεις μαζί, μόνο σε ένα ακόμη αδιέξοδο θα σας φτάσει. Διαλέξτε τι θέλετε και για ποιον λόγο.

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 01.07 Κυριακή

taro-zodia-76

Λένορμαν Ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού:

Δίδυμοι
Δεν κοιτάτε ποτέ το τώρα και δεν θέλετε κάν να θυμάστε τα παλιά. Υπάρχουν νέα άτομα στην ζωή σας, που θα σας κάνουν σίγουρα πολύ ευτυχισμένους.

Παρθένος
Αφορίζετε το παρόν και ούτε καν θέλετε, ούτε καν σκέφτεστε να ξαναφτιάξετε την προσωπική σας ζωή. Μάλλον χρειάζεστε τον χρόνο σας για να ξεχάσετε τα παλιά.

Τοξότης
Μην ακούτε όλα αυτά που λένε για τις επιτυχημένες σχέσεις που όμως λειτουργούν με ενδιάμεσα διαλλείματα και τρίτα πρόσωπα.

Ιχθύς
Όσα έχετε κάνει για τον άνθρωπο σας, είναι ήδη πάρα πολλά και αρκετά για να βγάλει την τελική του απόφαση, για το όποιο μέλλον σας.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-88

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.