ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 02.07 Δευτέρα

lenorman-00

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 02.07 Δευτέρα

χαρτομαντεία Η κάρτα λενορμάν της Δευτέρας 02. Τα Σπαθιά ( 06 Καρό )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό
1 Ερωτικός καυγάς
2 Θέση ευθύνης
3 Οικονομική δύναμη

Λένορμαν Ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-zvdia-22

Κριός
Ο μύθος της αγάπης έχει καταπέσει τελικά στα μάτια σας και για ακόμη μια φορά. Αυτό είναι και κάτι που έχετε γίνει, λόγω των δικών σας λάθος επιλογών.

Καρκίνος
Ξέρετε απερίφραστα ότι εκεί που είστε τώρα αισθηματικά δεν είστε καλά. Είναι μόνο στο δικό σας το χέρι να κάνετε κάτι για αυτό και να το διορθώσετε.

Ζυγός
Όσα ανήκουν στο παρελθόν, αφήστε τα εκεί. Μην κάνετε συνέχεια το ίδιο λάθος να το αναφέρετε στον άνθρωπο σας, που έχει και αυτός πια κουραστεί.

Αιγόκερως
Ένας καινούργιος έρωτας θα περάσει από την γειτονιά σας, και μάλλον θέλει να σας συστηθεί. Σίγουρα αν είστε μόνοι, μην χάσετε την ευκαιρία για μια κάτι ενδιαφέρον.

taro-tarw

Λένορμαν Ζώδια του Σταθερού Σταυρού:

Ταύρος
Έχετε πει κάποια μυστικά σας, στον άνθρωπο σας και τώρα σας τα έχει προβάλει σαν πρόβλημα για την συνέχεια σας. Μάλλον θα πρέπει να το ξεκαθαρίσετε.

Λέων
Πιο λιτά θέλετε να σας πει ο άνθρωπος σας, αυτά που έχει τελικώς μέσα στο μυαλό του για εσάς και τις κοινές σας δράσεις – διακοπές για το επόμενο διάστημα.

Σκορπιός
Τα νέα που θα σας αφιχθούν από τον πρώην σας, δεν είναι και τόσο θετικά. Είναι χαμένος πιο πολύ τώρα μέσα σε οικονομικά και νομικά του προβλήματα.

Υδροχόος
Στα σκαριά του σύμπαντος, υπάρχει μια νέα αγάπη για εσάς που δεν θα πρέπει να την αφήσετε να πάει χαμένη, μόνο και μόνο επειδή περιμένετε κάτι από τα παλιά.

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 02.07 Δευτέρα

taro-zodia-76

Λένορμαν Ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού:

Δίδυμοι
Έχετε χάσει την διάθεση σας, μέσα στον δεσμό σας, καθώς βλέπετε ότι το ενδιαφέρον από την μεριά το συντρόφου σας, όλο και μειώνεται.

Παρθένος
Καλά τα πράματα μέσα στην εργασία σας που θα σας βοηθήσουν να λύσετε και μια σειρά από άλλα προβλήματα μέσα σε οικογένεια και ερωτική ζωή.

Τοξότης
Οι μέρες δείχνουν να καλυτερεύουν και αυτό είναι και κάτι που πρέπει να το εκμεταλλευτείτε για να ισιώσετε την ψυχολογία και την διάθεση σας.

Ιχθύς
Μη θυμώνετε επειδή το ταίρι σας, δεν σας δίνει άμεσα αυτά που ζητάτε. Από την νέα εβδομάδα, θα έρθουν οι αλλαγές και θα είναι και καλές – ιδανικές.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-88

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.