ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 03.07 Τρίτη

lenorman-00

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 03.07 Τρίτη

χαρτομαντεία Η κάρτα λενορμάν της Τρίτης 23. Τα ποντίκια ( 07 Σπαθί )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό
1 Ερωτικές περιπέτειες
2 Εκπλήξεις από γυναίκα
3 Οικονομικές αλλαγές

Λένορμαν Ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-zvdia-22

Κριός
Ο χρόνος λένε, ότι γιατρεύει όλες τις ερωτικές πληγές. Στην δική σας την περίπτωση, τώρα είστε καλά και σίγουρα δεν σας ενδιαφέρει πάλι μια επανένωση.

Καρκίνος
Μην πιέζετε τον άνθρωπο σας, να σας μιλήσει για όλα αυτά που σκέφτεται για το μέλλον σας. Ίσως και να υπάρχουν κάποιες εκπλήξεις που ακόμη δεν θέλει να σας αποκαλύψει.

Ζυγός
Οι έρωτες και τα φευγαλέα πάθη, δεν είναι αυτό που θέλετε τώρα. Από τα μέσα του μήνα και μετά, κάποια νέα πρόσωπα θα σας πλησιάσουν, άρα έχετε μάτια σας ανοιχτά.

Αιγόκερως
Από όλα αυτά που έχετε ακούσει – εισπράξει από το άτομο που αγαπάτε, όλα είναι αλήθεια. Οι σχετικές επιβεβαιώσεις, θα έρθουν μέσα στις επόμενες ημέρες.

taro-tarw

Λένορμαν Ζώδια του Σταθερού Σταυρού:

Ταύρος
Από τα μέρη- καρδιές που έχετε περάσει, έχετε αφήσει κάποιες ανοιχτές ιστορίες, που μέσα σε αυτήν την εβδομάδα θα σας μιλήσουν και πάλι.

Λέων
Δείτε με μια πιο θετική ματιά, όλα αυτά που υπάρχουν τα καλά, ακόμη και μέσα στην μοναξιά σας. Το σίγουρα είναι ότι θα έχετε την ευκαιρία, να κάνετε και πιο ποιοτικές διακοπές.

Σκορπιός
Ότι γυαλίζει δεν είναι λοιπόν χρυσός, άρα μέσα σε όλες αυτές τις υπερ-ενθουσιώδεις γνωριμίες, που έχετε κάνει κρατήστε μικρότερο καλάθι.

Υδροχόος
Από τα μέσα του Ιουλίου μέχρι και τις αρχές του Αυγούστου θα προκύψουν κάποιες επικοινωνιακές ευκαιρίες, για να μιλήσετε με αυτόν που αγαπάτε, και να πάρετε αποφάσεις.

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 03.07 Τρίτη

taro-zodia-76

Λένορμαν Ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού:

Δίδυμοι
Το κοινό σας έχει επεκταθεί, και όλοι γύρω σας δείχνουν να θέλουν να σας κάνουν ερωτικό τους ταίρι. Εσείς που ξέρετε τι θέλετε, επιλέξτε πια άκρως προσεχτικά.

Παρθένος
Είστε σε μια φάση αναμονής, που θα έρθουν χρήματα και λύσεις από τον χώρο της εργασίας σας, που θα σας κάνουν και πάλι να βρείτε τον σταθερό σας βηματισμό.

Τοξότης
Το να είστε και τόσο υπερβολικοί στις συμπεριφορές σας, δεν θα σας πάει πουθενά και ειδικά μέσα σε ερωτικές σχέσεις, που χρειάζονται συγκεκριμένους χειρισμούς.

Ιχθύς
Η αγάπη θέλει δύο. Οποιοδήποτε άλλο νούμερο είναι καταδικασμένο να αποτύχει. Εσείς αποφασίζετε τι θέλετε και ποιον τελικά αγαπάτε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.