ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 03.12 Κυριακή

Lenormard-προβλεψεις

Κοινοποίηση:

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 03.12 Κυριακή

Η κάρτα λενορμαντ της Κυριακή 27. Το Γράμμα 07 Μπαστούνι

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό
1 Ερωτικές εξηγήσεις
2 Νέες γνωριμίες
3 Επαγγελματικές ειδήσεις

 

Ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-zvdia-22

Κριός: Σίγουρα έχετε μπλεχτεί με όλα αυτά που σας λένε, οι τρίτοι και οι γνωστοί σας, για την σχέση σας. Καλύτερα κάντε αυτό που θέλετε εσείς.

Καρκίνος: Δεν έχετε κανέναν πρακτικό και σοβαρό λόγο, μετά από τόσο καιρό που είστε μόνοι, να πάτε και πάλι πίσω στο παρελθόν και να ψάξετε για σπίθες.

Ζυγός: Και εσείς ξέρετε βαθιά μέσα σας, ότι αυτές οι επικοινωνιακές διαφορές που έχετε με τον άνθρωπο σας, ακουμπούν ανασφάλειες του παρελθόντος σας.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις ζωδια

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζωδια

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

Αιγόκερως: Από όλα αυτά που σας λέει ο άνθρωπος σας, εσείς κρατήστε μικρό καλάθι, καθώς κάποια έκτακτα θέματα – προβλήματα, που θα τον καθυστερήσουν.

Ζώδια του Σταθερού Σταυρού:

Ταύρος: Αν έχετε κάποιες υποψίες ότι κάτι δεν πάει καλά με την σχέση σας, καλό θα ήταν, να κάνετε τις ερωτήσεις σας ευθέως, και να πάρετε τις απαντήσεις σας.

Λέων: Εσείς σε καμία των περιπτώσεων και ειδικά αυτήν την εποχή, δεν πρόκειται να δώσετε εύκολα ευκαιρίες σε άτομα, που στο παρελθόν σας πλήγωσαν.

Σκορπιός: Αναπολείτε τις καλές στιγμές του παρελθόντος, και ειδικά για την σχέση σας που στο τώρα μόνο σας απογοητεύει. Κάντε κάτι για αυτό.

zvdia-00

Υδροχόος: Τολμήστε αν πείτε αυτά που θέλετε στον σύντροφο σας και θα δείτε, ότι η αντιμετώπιση που θα έχετε θα είναι πραγματικά πάρα πολλή καλή.

Ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού:

Δίδυμοι: Έχετε αναστατωθεί, μετά από μια ξαφνική είδηση που σας έχει έρθει, από έναν πρώην σας, ότι φτιάχνει και πάλι την ζωή του. Δεν πειράζει.

Παρθένος: Ασχοληθείτε πιο ενεργά και επισταμένα με την εργασία σας, που δείχνει ότι πάει καλύτερα. Είναι και το μέσο για να διορθώσετε και την προσωπική σας ζωή.

taro-zodia-76

Τοξότης: Αν έχετε μείνει πολύ καιρό μόνοι σας, θα ήταν λάθος αυτήν την εποχή, να ενδώσετε σε κάποια ερωτοφιλία, που μέχρι τον προηγούμενο καιρό, δεν σας ενδιέφερε.

Ιχθύς: Ο άνθρωπος σας, έχει την καλή διάθεση να σας διαφωτίσει και να σας δώσει όλα αυτά – πληροφορίες … που θέλετε και πιο πολύ για το παρελθόν του.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-agnh

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.