ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 04.07 Τετάρτη

lenorman-00

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 04.07 Τετάρτη

χαρτομαντεία Η κάρτα λενορμάν της Τετάρτης 18. Ο Σκύλος ( Δέκα Κούπα )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό
1 Νέος άντρας
2 Θέση ευθύνης
3 Φιλικά πρόσωπα

Λένορμαν Ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-zvdia-22

Κριός
Ο μήνας, αυτός ήδη σας έχει δείξει τις προθέσεις του, και εσείς καταλαβαίνετε ότι πρέπει να ανοίξετε το βήμα σας και να λύσετε καταστάσεις που έχουν παγιωθεί.

Καρκίνος
Η σχέση σας έχει περάσει από χίλια κύματα και μάλλον δεν υπάρχει κατάσταση άλλη να ανεχτείτε πια. Μην αφήνεστε μόνο σε αυτά που θέλουν οι άλλοι.

Ζυγός
Οι θετικές αλλαγές που έχουν έρθει στην ζωή του συντρόφου σας, θα σας κάνουν και πάλι να πιστέψετε ότι μπορείτε εσείς οι δύο να είστε καλά στην πορεία.

Αιγόκερως
Με το είστε μονίμως σε μια κριτική στάση, δεν θα βρείτε άκρη και λύσεις στα θέματα που έχετε με τον άνθρωπο σας. Καλύτερα αλλάξτε αυτό το ύφος.

taro-tarw

Λένορμαν Ζώδια του Σταθερού Σταυρού:

Ταύρος
Ο σύντροφος σας, σας έχει παρακαλέσει να φύγετε από τις καταστάσεις της ζωής σας, που μόνο σας κάνουν να έχετε μια κακή διάθεση που επηρεάζει την σχέση σας.

Λέων
Όσα και να θέλετε να κάνετε με τον άνθρωπο που αγαπάτε, θα πρέπει με το ίδιο πάθος να τα θέλει και αυτός. Όλα τα άλλα είναι μόνο υποθέσεις θεωρίας.

Σκορπιός
Οι φίλοι σας έχουν για εσάς, πολλές εκπλήξεις που όμως θα σας κάνουν να βρείτε και έναν νέο έρωτα. Μην χάσετε και αυτήν την ευκαιρία.

Υδροχόος
Μην βάζετε στο ίδιο το ζύγι, τον πρώην σας με τον νύν σας σύντροφο. Δεν είναι κάποιος καλύτερος ή χειρότερος, μόνο και απλά διαφορετικός.

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 04.07 Τετάρτη

taro-zodia-76

Λένορμαν Ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού:

Δίδυμοι
Πολλά αυτά που πρέπει να πείτε στον νέο σας σύντροφο, για το παρελθόν σας και την ιδιαίτερη ζωή του κάνετε. Όλα τα αλλά θα τα ανακαλύψει μόνος του.

Παρθένος
Τα λόγια του ανθρώπου σας, αυτήν την εποχή να τα πάρετε στα σοβαρά. Ήδη σας έχει υπονοήσει ότι θέλει μέσα στην επόμενη σεζόν να δεσμευτείτε.

Τοξότης
Μάλλον σας είναι ακατανόητο, για ποιον λόγο έχετε μείνει μόνοι, ενώ με όλους είστε τόσο καλοί. Αυτή είναι και η σωστή απάντηση…είστε τόσο καλοί!

Ιχθύς
Η κατεύθυνση που έχετε πάρει είναι της μοναξιάς και σίγουρα δεν το έχετε μετανιώσει. Τουλάχιστον θα κανονίσετε και ωραίες διακοπές.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.