ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 04.12 Δευτέρα

Lenormard-προβλεψεις

Κοινοποίηση:

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 04.12 Δευτέρα

Η κάρτα λενορμαντ της Δευτέρας 25 Η Βέρα Άσσος Σπαθί

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό
1 Προτάσεις δέσμευσης
2 Λόγια από άντρα
3 Εργασιακή εξέλιξη

 

Ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-zvdia-22

Κριός: Υπάρχει κάποιος από το πρόσφατο σας παρελθόν, που κατά καιρούς εμφανίζεται και σας δίνει αφορμές για επανένωση. Κάτι τέτοιο … θα συμβεί και άμεσα.

Καρκίνος: Αποφασίστε τι θέλετε από την σχέση σας, και πείτε το πιο ξεκάθαρα στον άνθρωπο σας. Αυτό είναι και κάτι που θα σας βοηθήσει και στην μεταξύ σας επικοινωνία.

Ζυγός: Ότι και να κάνετε μέσα σε καινούργιους ερωτικούς συσχετισμούς, δεν θα ανθίσει, αν πρώτα δεν κλείσετε την πόρτα στο άτυχο σας παρελθόν.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Αιγόκερως: Δεν χρειάζεται να περιμένετε…κανέναν. Οι μέρες έχουν κάτι ιδιαίτερο στην ατμόσφαιρα, που μάλλον προοιωνίζουν καινούργιο έρωτα.

Ζώδια του Σταθερού Σταυρού:

Ταύρος: Μην κοιτάτε πίσω από την πλάτη σας. Δεν υπάρχει κάτι εκεί να σας γνέφει. Αλλιώς θα ήταν μπροστά σας και δίπλα σας!

Λέων: Τα καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να μην δώσετε αυτές τις ημέρες παραπάνω αφορμές, στον άνθρωπο σας, για εντάσεις και περιττές διαφωνίες.

Σκορπιός: Δεν χρειάζεται σε ότι σας λένε και σας προτείνουν εσείς να λέτε ναι. Έχετε τους δικούς σας ρυθμούς και ζωή. Όλα μπορούν να περιμένουν.

zvdia-00

Υδροχόος: Οι σκέψεις του ανθρώπου σας, είναι γύρω από τα μελλοντικά σας θέματα, που μυρίζουν κάποια πρόταση γύρω από μόνιμη – επίσημη επανασύνδεση.

Ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού:

Δίδυμοι: Οι καταστάσεις αλλάζουν και σας δίνουν την αφορμή, να ξεμπλέξετε το παρελθόν που σας δυσκόλεψε, από το υγιές παρόν και όλες αυτές τις νέες γνωριμίες.

Παρθένος: Αυτά που ζείτε δεν σας αξίζει. Υπάρχουν άτομα στην ζωή σας και στην καθημερινότητα σας που σας προβληματίζουν μόνο. Το ίδιο και μέσα σην σχέση σας.

taro-zodia-76

Τοξότης: Μπορεί να υπάρχει μια ένταση αυτές τις ημέρες … μέσα στον δεσμό σας, αλλά είναι μόνο λόγω κάποιων οικονομικών δυσκολιών. Όλα θα ξεπεραστούν.

Ιχθύς: Μην κυνηγάτε το ακατόρθωτο. Δεν υπάρχει κάτι που να είναι το αντίγραφο σας το απόλυτο. Πάντως οι μέρες σας έχουν νέες ευχάριστες επαφές – γνωριμίες.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.