ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 05.07 Πέμπτη

lenorman-00

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 05.07 Πέμπτη

χαρτομαντεία Η κάρτα λενορμάν της Πέμπτης 29 Η Γυναίκα (Άσος Μπαστούνι)

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό
1 Ερωτική συνεύρεση
2 Εξηγήσεις
3 Οικονομική άνοδος

Λένορμαν Ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-zvdia-22

Κριός
Ο μόνος τρόπος για να διαπιστώσετε όλα αυτά που έχει πει ο άνθρωπος σας, για το παρελθόν του, είναι απλά να τον ρωτήστε. Άλλωστε μπορεί και να μην σας ενδιαφέρει πια.

Καρκίνος
Δεν έχετε την ίδια κατεύθυνση που έχει και το ταίρι σας. Αυτό τελικά ίσως και να είναι καλό καθώς μπορείτε να κάνετε πολλά πράματα μαζί, και χωρίς να βαριέστε.

Ζυγός
Θα αλλάξετε κάποια από τα προγράμματα σας, καθώς το ταίρι σας, έχει κάποια έκτακτα ζητήματα να λύσει μέσα σε οικογένεια και επάγγελμα.

Αιγόκερως
Είστε μόνοι σας και περνάτε πραγματικά πολύ καλά. Αυτό θα αλλάξει από το επόμενο 10ήμερο, μέσα από την επιστροφή του πρώην συντρόφου σας.

chartomantia-087

Λένορμαν Ζώδια του Σταθερού Σταυρού:

Ταύρος
Κανείς δεν είναι από σίδερο στα αισθηματικά. Ακόμη και εσείς που είστε από τα πιο δύσκολα ζώδια, θα έχετε μια περίοδο που θα πρέπει να σκεφτείτε με το χέρι στην καρδιά.

Λέων
Δεν είστε εσείς που θα ζητήσετε βοήθεια από άλλους για να φέρετε, κάποιον που ακόμη αγαπάτε, και πάλι μέσα στην ζωή σας. Θα το κάνετε λοιπόν ευθέως.

Σκορπιός
Όσες εξομολογήσεις και να κάνετε στον άνθρωπο που αγαπάτε, αν αυτός δεν είναι ακόμη σε θέση να σας δώσει κάτι περισσότερο, τσάμπα καταναλώνεστε.

Υδροχόος
Θέλετε να ασχοληθείτε με την επιμόρφωση σας, και ίσως και να χρειαστεί το επόμενο διάστημα, να κάνετε κάποια ταξίδια. Μιλήστε το από τώρα με τον άνθρωπο σας.

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 05.07 Πέμπτη

taro-zodia-76

Λένορμαν Ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού:

Δίδυμοι
Οι σκέψεις σας πηγαινοέρχονται σε καταστάσεις από το παρελθόν. Το μόνο που δεν θέλετε όμως είναι για αυτή την εποχή, μια άτοπη επανασύνδεση.

Παρθένος
Υπάρχουν πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να λήξετε, πριν να φύγετε για διακοπές. Ανεβάστε τους ρυθμούς σας και πραγματικά θα τα προλάβετε όλα.

Τοξότης
Η οικογένεια σας, έχει κάποια θέματα που θέλει να συζητήσει μαζί σας. Ένα από αυτά θα έχει να κάνει και με τα κληρονομικά, που έχουν γίνει σημείο καυγάδων.

Ιχθύς
Θα ενημερωθείτε από τον άνθρωπο σας, ότι οι δικοί του άνθρωποι θέλουν επιτέλους να σας γνωρίσουν. Ετοιμαστείτε η μεγάλη μέρα πλησιάζει.

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Ιουλιος 2018  για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.