ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 06.07 Παρασκευή

lenorman-00

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 06.07 Παρασκευή

χαρτομαντεία Η κάρτα λενορμάν της Παρασκευής 35. Η Άγκυρα (09 Μπαστούνι)

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό
1 Ερωτικές προτάσεις
2 Δεσμεύεις αγάπης
3 Νέα εργασία

Λένορμαν Ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-zvdia-22

Κριός
Η εξήγηση που έχει πάρει από το στόμα του ανθρώπου που αγαπάτε, για το τι του συμβαίνει και είναι χαμένος από εσάς, μάλλον ακόμη δεν σας έχει πείσει.

Καρκίνος
Οι μέρες μέχρι και τα τέλη του μήνα Ιουλίου, θα φέρουν σε όλους τους ερωτευμένους, ευκαιρίες για να πάνε την σχέση τους, μέσα σε μια δέσμευση.

Ζυγός
Θα ήταν άκυρο από την δική σας την πλευρά, να καλείτε κάποιον έμμεσα κοντά σας και σε δεύτερο βήμα, να τον διώχνετε. Δεν διορθώνονται έτσι οι καταστάσεις.

Αιγόκερως
Μπορεί να αγαπάτε και να θέλετε κάποιον που όμως είναι μέσα σε άλλη σχέση. Είναι μόνο δική σας η απόφαση, για το πόσο ακόμη θα τον πολιορκήσετε.

chartomanteia-44

Λένορμαν Ζώδια του Σταθερού Σταυρού:

Ταύρος
Αυτά τα όνειρα που έχετε μέσα στο μυαλό και την καρδιά σας, θα ήταν θεμιτό να τα πείτε στον άνθρωπο σας. Τουλάχιστον θα δείτε που στέκεστε.

Λέων
Η αγάπη που έχει ο πρώην σας για το πρόσωπο σας ακόμη, υπάρχει εκεί! Το ξέρετε και μάλλον σαν κατάσταση σας γοητεύει. Βρείτε τον τρόπο για να είστε μαζί.

Σκορπιός
Μπορεί να μην θέλετε να μείνετε άλλο μέσα σε αυτήν την δύσκολη και αταίριαστη σχέση, αλλά είναι ηθικό σας χρέος να το αναφέρετε πια αυτό στον άνθρωπο σας.

Υδροχόος
Δεν θα συνεχίσετε να δικαιολογείτε και να διευκολύνετε τον σύντροφο σας, μόνο και μόνο επειδή έχετε μια μόνιμη ανασφάλεια μην μείνετε μόνοι σας.

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 06.07 Παρασκευή

zwdia-fotia

Λένορμαν Ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού:

Δίδυμοι
Όσο και να φεύγετε πάλι γυρίζετε, και κάθε φορά τα πράματα είναι όλο και πιο άσχημα. Αυτό είναι και ένας κύκλος που θα πρέπει από την δική σας την μεριά να σπάσει.

Παρθένος
Δεν θέλετε αυτήν την εποχή κάποιον μόνιμο δεσμό, αλλά κάτι απλά για να γεμίσετε μερικές ελεύθερες ώρες, μια και έχετε ρίξει το βάρος σας, μόνο στην εργασία.

Τοξότης
Οι οικογενειακές υποθέσεις που σας απασχολούν, δεν θα λυθούν μέσα από καυγάδες. Ιδανικά μιλήστε με τα άτομα που πρέπει, άμεσα.

Ιχθύς
Δεν είστε και οι μόνοι, που έχετε υποστεί απιστία και προδοσία. Είναι στην δική σας δυναμική για να καταφέρετε πια να πάτε την ζωή σας πιο κάτω.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.