ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 07.07 Σαββάτο

lenorman-00

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 07.07 Σαββάτο

χαρτομαντεία Η κάρτα λενορμάν του Σαββάτου 03. Το Πλοίο ( 10 Μπαστούνι )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό
1 Αισθηματικές αποκαλύψεις
2 Ερωτικές αλλαγές
3 Ξαφνικά ταξίδια

Λένορμαν Ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-zvdia-22

Κριός
Ο σύντροφος σας έχει τα θέματα του, και είναι και λίγο εκνευρισμένος. Αυτό είναι κάτι που από την νέα εβδομάδα θα υποχωρήσει και θα είστε καλύτερα πια μαζί.

Καρκίνος
Όπως και να δείτε αυτήν την σχέση, δεν είστε και στα καλύτερα σας, καθώς αισθάνεστε ότι υπάρχουν και κάποιες άλλες παράλληλες διαδρομές, από την μεριά του ανθρώπου σας.

Ζυγός
Ίσως να πρέπει να φύγετε πιο άμεσα για διακοπές, καθώς αισθάνεστε ότι όλα και όλοι σας πιέζουν. Εσείς ξέρετε τι πρέπει τελικά να κάνετε για την διάθεση σας.

Αιγόκερως
Αν δεν αξίζει ο χρόνος και η ενέργεια που σπαταλάτε για τον άνθρωπο που τώρα είστε μαζί, καλύτερα και να πάρετε μια τελική απόφαση, για το καλό όλων.

chartomantia-087

Λένορμαν Ζώδια του Σταθερού Σταυρού:

Ταύρος
Η ερωτική σας παρόρμηση, κάνει κάποιες φορές να ξεφεύγετε από το μέτρο και να προκαλείτε. Αυτό είναι και κάτι που ήδη ενοχλεί τον άνθρωπο σας.

Λέων
Πολλά τα νεύρα που τρέχουν μέσα στην σχέση σας, και που η αιτία τους η μόνιμη, είναι τα οικεία – συγγενικά περιβάλλοντα που κάτι δεν τους αρέσει.

Σκορπιός
Αν ξέρετε τι υπάρχει σαν κύριο πρόβλημα από την μεριά του ταιριού σας, που δεν του επιτρέπει ακόμη να πάρει πιο μελλοντικές αποφάσεις για εσάς.

Υδροχόος
Δεν υπάρχει κανείς μέσα στους κύκλους σας, αυτήν την εποχή που να μπορεί να σας τραβήξει την ερωτική σας προσοχή. Ίσως κατά την διάρκεια των διακοπών κάτι να γίνει.

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 07.07 Σαββάτο

taro-zodia-76

Λένορμαν Ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού:

Δίδυμοι
Δεν θέλετε να ακούτε και πάλι για τον πρώην σας! Είναι στο δικό του το χέρι να κάνει κάποια πιο ευθεία κίνηση προς εσάς, παρά να μεταφέρει λόγια στους κοινούς γνωστούς σας.

Παρθένος
Ασχοληθείτε πιο σοβαρά με τα οικονομικά σας, που δείχνουν να έχουν την τάση να πολλαπλασιαστούν. Αυτό το Καλοκαίρι θα είναι σίγουρα πολύ πιο διαφορετικό.

Τοξότης
Αν ξέρετε τι ζητάτε, μέσα από μια σχέση, τότε μην απλά χαραμίζεστε με γνωριμίες και φλερτ που μόνο περνάνε και φεύγουν.

Ιχθύς
Έχετε ακυρώσει πολλές φορές τα προγράμματα σας, για χάρη του ατόμου που σας ενδιαφέρει. Αυτό πρέπει άμεσα όμως και να σταματήσει.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.