ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 07.12 Πέμπτη

Lenormard-προβλεψεις

Κοινοποίηση:

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 07.12 Πέμπτη

Η κάρτα λενορμαντ της Πέμπτης 01 Ο Καβαλάρης 09 Κούπα

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό
1 Λόγια αγάπης από άντρα
2 Διάθεση για αλλαγές
3 Χρήμα ξαφνικό

 

Ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-zvdia-22

Κριός: Υπάρχουν κάποια θέματα με το περιβάλλον σας, που δεν σας επιτρέπουν να προχωρήσετε την ζωή σας, με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Αλλάξτε πολιτική.

Καρκίνος: Έχετε γοητευτεί από ένα καινούργιο πρόσωπο, που όμως κάτι σας λέει η διαίσθηση σας, ότι δεν πάει καλά. Δώστε χρόνο για να μάθετε τις αλήθειες.

Ζυγός: Η ερωτική σας δράση, θα πρέπει να περιοριστεί, καθώς αντιλαμβάνεστε ότι κάτι δεν πάει καλά. Πιθανόν και να βγουν στην επιφάνεια, κρυφά μυστικά.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις ζωδια

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζωδια

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

Αιγόκερως: Θα χρειαστεί να διασταυρώσετε τις πληροφορίες που σας δίνονται για να βγάλετε τα πορίσματα σας, για το άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά.

Ζώδια του Σταθερού Σταυρού:

Ταύρος: Οι απόψεις σας είναι ακριβώς αντίθετες με αυτές, του ανθρώπου σας. Άρα το καλύτερο θα ήταν, να κάνετε κάποια σοβαρή συζήτηση για να βρείτε την χρυσή τομή.

Λέων: Υπάρχει κάποια παλιά σας, ερωτική ιστορία θα σας πλησιάσει μέσα στο επόμενο διάστημα, και θα ζητήσει ευκαιρίες για διάλογο ουσιαστικό και επανασύνδεση.

Σκορπιός: Αν εσείς που έχετε μείνει καιρό μόνοι σας, δεν θέλετε να επεκτείνετε τον κύκλο σας, δεν θα καταστεί δυνατόν να βρεθεί κάποια νέα αγάπη. Ενεργοποιηθείτε.

zvdia-098

Υδροχόος: Οι μέρες που έρχονται θα σας δώσουν …μια πολλή καλύτερη διάθεση που θα σας κάνει να ξαναπλησιάσετε το ταίρι σας. Η επιτυχία λοιπόν είναι σίγουρη.

Ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού:

Δίδυμοι: Ότι και να σας συμβαίνει αυτό το χρονικό διάστημα, είναι μόνο για καλό. Μην χάνεστε μόνο μέσα σε αναμνήσεις, που τελικά μόνο σας μπλοκάρουν!

Παρθένος: Αυτά που έχετε προσφέρει στον άνθρωπο σας, έχουν γίνει αντιληπτά. Θα έχετε καλύτερες επικοινωνίες και επαφές στο από εδώ και πέρα.

taro-zodia-76

Τοξότης: Οι επόμενες ημέρες θα έχουν κάτι καλό να σας παρουσιάσουν. Αυτό που θα έχει την μεγαλύτερη του βαρύτητα, είναι ότι τα οικονομικά σας πολλαπλασιάζονται.

Ιχθύς: Μια είδηση που σας πλησιάζει μιλάει για έναν νέο έρωτα, που εδώ και καιρό σας γυροφέρνει…αλλά τώρα θα κάνει την επικοινωνιακή του επίθεση.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.