ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 08.07 Κυριακή

lenorman-00

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 08.07 Κυριακή

χαρτομαντεία Η κάρτα λενορμάν της Κυριακής 22. Οι Δρόμοι ( Ντάμα Καρό)

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό
1Νέοι έρωτες
2 Αισθηματικές προκλήσεις
3 Επαγγελματικές προτάσεις

Λένορμαν Ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-zvdia-22

Κριός
Δεν χρειάζεται σε κάθε κίνηση σας, να ενημερώνετε τον άνθρωπο σας. Ίσως και τελικά αυτό να τον κουράζει, και εσάς να σας δείχνει παθητικούς και δεδομένους.

Καρκίνος
Δεν είστε τα ζώδια, που θα ακούσουν και θα δεχτούν χωρίς πρώτα να έχουν κάνει τις προσωπικές τους έρευνες! Την έχετε άλλωστε πατήσει πολλάκις, στο παρελθόν.

Ζυγός
Δεν είναι ποτέ αργά για να βρείτε, τον δρόμο της αγάπης και να τον περπατήσετε μαζί με τον άνθρωπο που θέλετε. Άλλωστε έχετε πολλά κοινά που σας ενώνουν.

Αιγόκερως
Δεν χρειάζεται ακόμη να ανακοινώσετε σε κανέναν την νέα σας ερωτική σχέση, και πριν ακόμη εσείς οι ίδιοι είσαστε 100% σίγουροι, για το ποιον έχετε δίπλα σας.

chartomanteia-44

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 08.07 Κυριακή

Λένορμαν Ζώδια του Σταθερού Σταυρού:

Ταύρος
Οι λογομαχίες, μέσα στην σχέση σας, πρέπει να λήξουν και να βρεθούν οι σωστοί τρόποι, για να φέρετε και πάλι τις ερωτικές καταστάσεις στο μεταξύ σας.

Λέων
Αν ξέρετε τι υπάρχει μέσα στην ζωή του ανθρώπου σας… και είναι αυτός ο λόγος που είναι αυτές τις ημέρες απόμακρος από εσένα, τότε δείξτε λίγη υπομονή.

Σκορπιός
Όσα έχουν ειπωθεί από το ταίρι σας, για το κοινό σας μέλλον, μέσα στην Ιούλιο θα αρχίσουν να γίνονται πραγματικότητα! Σας αξίζουν όλα!

Υδροχόος
Όσα και να γίνονται μέσα στην σχέση σας, τελικά απλά είστε και πάλι μαζί χωρίς να χωρίζετε οριστικά. Ωστόσο, πρέπει να κλείσετε τις πόρτες στα προβλήματα.

zodia-88

Λένορμαν Ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού:

Δίδυμοι
Δεν θέλετε ακόμη να μιλήσετε στον άνθρωπο σας, για αυτά που ξέρετε ότι γίνονται πίσω από την πλάτη σας. Τουλάχιστον για αυτά όλα, πρώτα βεβαιωθείτε.

Παρθένος
Οι μέρες που πλησιάζουν, είναι και οι μέρες των διακοπών σας. Ετοιμαστείτε ψυχολογικά, και πάρτε μαζί σας, μόνο όποιον μόνο εσείς θέλετε.

Τοξότης
Όταν ξέρετε τι συμβαίνει μέσα σε μια ερωτική σχέση, και δεν το λύνετε, απλά το παρατηρείτε, τότε φέρετε και εσείς μεγάλη ευθύνη.

Ιχθύς
Μπορεί να έχετε απομακρυνθεί από τον άνθρωπο σας, αλλά από την νέα εβδομάδα θα συναντηθείτε και πάλι με όλος το πάθος της επανασύνδεσης.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zvdia-zwdia-tarw

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.