ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 09.07 Δευτέρα

lenorman-00

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 09.07 Δευτέρα

χαρτομαντεία Η κάρτα λενορμάν της Δευτέρας 28. Ο Άντρας ( Άσσος Κούπα )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό
1 Νέα Αγάπη
2 Εξελίξεις αισθημάτων
3 Λόγια μέσα σε εργασία

Λένορμαν Ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-zvdia-22

Κριός
Ο μήνας μέχρι και τις 13/07, έχει πολλές αστάθειες για εσάς και την προσωπική σας ζωή. Κρατήστε μια διακριτική στάση και μην επηρεάζεστε από τα λόγια των τρίτων

Καρκίνος
Μην ανακατεύεστε με το παρελθόν του ανθρώπου σας, καθώς υπάρχουν πολλές μικρές λεπτομέρειες που δεν τις ξέρετε. Καλύτερα κρατήστε ένα διακριτικό ύφος.

Ζυγός
Δεν θέλετε να ξέρετε τι έχει γίνει στις προηγούμενες ερωτικές ιστορίες, του παρελθόντος του συντρόφου σας. Εσείς είστε στο τώρα μαζί και απλά απολαύστε το.

Αιγόκερως
Όλα έχουν αλλάξει, εξαιτίας της δύσκολης εργασίας που κάνει ο άνθρωπος σας και που απαιτεί χρόνο. Από τον νέο μήνα θα είστε πολύ καλύτερα σίγουρα.

chartomanteia-44

Λένορμαν Ζώδια του Σταθερού Σταυρού:

Ταύρος
Κάποιες παλιές ερωτικές ιστορίες, θα έρθουν στο προσκήνιο μέχρι τα τέλη του Ιουλίου. Ξέρετε τι έχετε αφήσει σε εκκρεμότητα, άρα αυτήν την φορά λήξτε το.

Λέων
Αν δεν θέλετε να ξεκινήσετε, να εμπλακείτε μέσα σε μια σοβαρή σχέση, μην δίνετε κάποιες ανάλογες υποσχέσεις, σε πρόσωπα που ήδη έχουν εκφράσει το προσωπικό τους ενδιαφέρον.

Σκορπιός
Οι μέρες που πλησιάζουν και μέχρι να συναντήσετε το ταίρι σας, μπορεί να έχουν αγωνία και ανασφάλεια, αλλά το αποτέλεσμα θα σας ευχαριστήσει.

Υδροχόος
Δεν υπάρχουν λόγια και άλλα να πείτε στον αγαπημένο σας, για να τον πείσετε για όλα αυτά που αισθάνεστε για αυτόν. Οι πράξεις σας ήδη μιλούν.

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 09.07 Δευτέρα

zodia-88

Λένορμαν Ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού:

Δίδυμοι
Δεν θέλετε να ξεκαθαρίσετε με το παρελθόν σας κάποια πράματα – εκκρεμότητες, με την λογική ότι κάποια στιγμή, θα είστε και πάλι μαζί σαν ζευγάρι.

Παρθένος
Οι αναζητήσεις σας από τα παλιά, ίσως και να σας προσφέρουν πληροφορίες που θα ανοίγουν και πάλι τον δρόμο για μια άμεση επανένωση.

Τοξότης
Ούτε καν σκέφτεστε ή θέλετε να κάνετε έναν καινούργιο δεσμό αυτόν τον καιρό. Το μόνο που υπάρχει μέσα στο μυαλό σας, είναι διακοπές και αναψυχή.

Ιχθύς
Αν μπορείτε να μιλήσετε με όλη την αλήθεια σας, στον άνθρωπο που αγαπάτε, θα βοηθούσε για να αποφύγετε όλες τις γνωστές παρεξηγήσεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia - love

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.