ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 09.12 Σαββάτο

Lenormard-προβλεψεις

Κοινοποίηση:

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 09.12 Σαββάτο

Η κάρτα λενορμαντ του Σαββάτου 02. Τα Σπαθιά 06 Καρό

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό
1 Εποικοδομητικές συζητήσεις
2 Επισκέψεις από άντρα
3 Εργασιακές εξελίξεις

 

Ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-zvdia-22

Κριός: Συνδυάζετε πολλά γεγονότα και λόγια από την μεριά του ανθρώπου σας, και μάλλον το πόρισμα που έχετε βγάλει είναι, ότι οι αλήθειες που σας αναφέρει…είναι οι μισές.

Καρκίνος: Μην χάνετε τον χρόνο σας, με άτομα που δεν θέλουν να καταλάβουν. Πείτε τις προτάσεις σας και αποχωρίστε … δίνοντας σε όλους ένα περιθώριο.

Ζυγός: Οι σκέψεις σας έχουν πολλά καλά να εκφράσουν στον άνθρωπο σας, που πραγματικά τις περιμένει με μεγάλη προσμονή για να κάνει και αυτός τις δικές του προτάσεις.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις ζωδια

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζωδια

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

Αιγόκερως: Μπορεί να υπάρχει αυτήν την εποχή κάτι που να έχει κεντρίσει την ερωτική σας προσοχή, αλλά θα πρέπει να περιμένετε μέχρι να γίνουν και οι αποκαλύψεις.

Ζώδια του Σταθερού Σταυρού:

Ταύρος: Εσείς αυτήν την εποχή προσπαθείτε να φέρετε σε μια ισορροπία την οικονομική σας καθημερινότητα. Οι έρωτες θα έρθουν από τα μέσα του μήνα και μετά.

Λέων: Έχετε καθυστερήσει σε κάποιες αποφάσεις σας, γύρω από την σχέση σας, η οποία έχει μείνει στάσιμοι, λόγω των προβλημάτων που έχει ο άνθρωπος σας.

Σκορπιός: Δεν είναι ανάγκη να επαναλαμβάνεστε και να ζητάτε την προσοχή του ταιριού. Κάποια πράματα μέσα στις σχέσεις, είναι σίγουρα αυτονόητα.

zvdia-00

Υδροχόος: Η διάθεση σας έχει χαλάσει ένεκα κάποιου γεγονότος, που συσχετίζεται με τα οικογενειακά – πρώην περιβάλλοντα του συντρόφου σας.

Ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού:

Δίδυμοι: Μην στέκεστε μόνο σε αυτά, που έχουν γίνει στα παλιά…οι μέρες με το σύμπαν να σας δίνει ευκαιρίες παντού, σίγουρα μόνο με σταυρωμένα τα χέρια δεν πρέπει είστε.

Παρθένος: Οι ελπίδες και οι αγωνίες σας, έχουν κρεμαστεί, μόνο πάνω σε μια παλιά σας ερωτική ιστορία, που ανάβει κατά καιρούς, και μετά σβήνει. Βάλτε ένα στοπ!

taro-zodia-76

Τοξότης: Πολλές θα είναι οι εξελίξεις που θα προκύψουν και σχετικά… με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει αισθηματικά, και που θα ανοίγουν τις πόρτες για σμίξιμο.

Ιχθύς: Πιθανόν και να έχετε κάνει κάποια επικοινωνιακά λάθη μέσα στην σχέση σας. Το επόμενο στάδιο, είναι να φροντίσετε να τα διορθώσετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.