ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 10.07 Τρίτη

lenorman-00

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 10.07 Τρίτη

χαρτομαντεία Η κάρτα λενορμάν της Τρίτης 24. Η Καρδία ( Βαλές Κούπα )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό
1 Ερωτικές εξομολογήσεις
2 Επιτυχίες στην αγάπη
3 Αλλαγές στην εργασία

Λένορμαν Ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-zvdia-22

Κριός
Πολλά τα θέματα που έχετε μέσα στο μυαλό σας και πρέπει να βρουν την άμεση τους λύση, μέσα στον μήνα αυτόν, και σίγουρα πριν να φύγετε για διακοπές.

Καρκίνος
Όσα και να λέτε δεν τα εννοείτε. Μπορεί κάποιες φορές να έχετε κάποιες εκρήξεις αλλά είστε πια πολύ πιεσμένοι, και πρέπει άμεσα να βρεθούν οι λύσεις.

Ζυγός
Θέλετε να κάνετε μια σοβαρή αλλαγή μέσα στον εργασιακό σας τομέα, και αυτό πρέπει από τώρα να το συζητήσετε με τον άνθρωπο σας, που τον αφορά άμεσα.

Αιγόκερως
Οι προσωπικές σας προσδοκίες ακόμη δεν έχουν βρει το έτερον τους ήμισυ. Η τύχη όμως είναι κοντά σας, και οι έρωτες θα κάνουν την εμφάνιση τους, από τα τέλη του Ιουλίου.

taro-tarw

Λένορμαν Ζώδια του Σταθερού Σταυρού:

Ταύρος
Πολλές οι εξηγήσεις που σας δίνονται, για όλα αυτά που γίνονται μέσα στην σχέση σας, αλλά τίποτα δεν σας ικανοποιεί. Μάλλον πρέπει να ενεργοποιηθείτε.

Λέων
Το ταίρι σας, όσο περνάει ο καιρός, σας βγάζει όλο και περισσότερες παραξενιές. Αυτό είναι και κάτι που όμως εσάς, όσο σας παγώνει.

Σκορπιός

Έχετε δεχτεί πολλές απορρίψεις ακόμη από το άτομο που σας ενδιαφέρει, αλλά δεν θα σταματήσετε, μέχρι και τελικά να το καταφέρετε να σας δώσει την καρδιά του. Λίγη υπομονή.

Υδροχόος
Είστε οι αγαπημένοι των άστρων, αυτό το χρονικό διάστημα και σίγουρα το αισθάνεστε. Χρήμα και ένας παλιός σας έρωτας, θα σας χτυπήσουν άμεσα την πόρτα.

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 10.07 Τρίτη

taro-zodia-76

Λένορμαν Ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού:

Δίδυμοι
Αν έχετε ακόμη κάποια συναισθήματα, για τον άνθρωπο που κάποτε ήσασταν μέσα σε σχέση, τότε θα πρέπει να τα διαχειριστείτε, μέσα από λυτρωτικές δράσεις.

Παρθένος
Μια ανασχηματιστική διάθεση υπάρχει, από την μεριά του συντρόφου σας, που θέλει αυτήν την σχέση, να την θωρακίσει από όλες τις απειλές!

Τοξότης
Αποφεύγετε για τους δικούς σας λόγους, να μιλήσετε πιο ανοιχτά με τον αγαπημένο σας, για κάποια θέματα που σας απασχολούν πολύ.

Ιχθύς
Δεν είστε εσείς αυτοί που θα εξαρτηθείτε από άλλους. Είτε αυτό λέγεται αγάπη είτε αυτό λέγεται οικονομική βοήθεια. Όλα τα έχετε και σε πλεόνασμα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.