ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 11.07 Τετάρτη

lenorman-00

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 11.07 Τετάρτη

χαρτομαντεία Η κάρτα λενορμάν της Τετάρτης 04. Το Σπίτι ( Ρήγας Κούπα )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό
1 Ζευγαρώματα
2 Πρόταση συγκατοίκησης
3 Νέα εργασία

Λένορμαν Ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού:

Κριός
Οι καταστάσεις που ανέχεστε μέσα σε αυτή την προβληματική σχέση, δεν είναι και κάτι που μπορείτε για πολύ ακόμη να συνεχίσετε, να το υπηρετείτε.

zodia-zvdia-22

Καρκίνος
Μπορεί να έχετε σκεφτεί μέχρι και την λήξη αυτής της σχέσης. Δεν έχετε ακόμη κάτι σημαντικό να πάρετε από αυτόν τον άνθρωπο και ήδη το ξέρετε.

Ζυγός
Οι υποθέσεις μέσα στα οικονομικά σας, ευτυχώς έχουν αρχίσει και πηγαίνουν πολύ καλύτερα και σίγουρα πια θα έχετε και μια καλύτερη ψυχολογία.

Αιγόκερως
Δεν υπάρχουν γύρω σας άτομα, που να σας έλκουν την ερωτική προσοχή, άρα και για αυτό δεν θέλετε κιόλας να εμπλακείτε σε μια νέα ανούσια σχέση.

chartomantia-087

Λένορμαν Ζώδια του Σταθερού Σταυρού:

Ταύρος
Η οικογένεια σας, είναι σε απόλυτη αυτήν την εποχή, προτεραιότητα και εκεί θα πρέπει και να εστιάστε μέχρι να λυθούν τα εσώτερα προβλήματα.

Λέων
Δεν είστε και τα πια φρόνημα παιδιά αυτήν την εποχή στα αισθηματικά σας, και αυτό που αποζητάτε είναι να ξεφύγετε από τις καταστάσεις ρουτίνας.

Σκορπιός
Το συγκεκριμένο άτομο που αγαπάτε, μπορεί να έχει εγκλωβιστεί μέσα σε τρίτες δύσκολες καταστάσεις, αλλά λίαν συντόμως, θα έρθει και πάλι μέσα στην δική σας την ζωή.

Υδροχόος
Μην κάνετε τον κόπο, να κυνηγάτε συνέχεια τον άνθρωπο σας. Έχει και αυτός τελικά το δικαίωμα να ασχοληθεί με κάποια θέματα του, αλλά και να επισκεφτεί κάποια δικά του άτομα.

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 11.07 Τετάρτη

taro-zodia-76

Λένορμαν Ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού:

Δίδυμοι
Μια άκρως ενδιαφέρουσα γνωριμία θα κάνετε μέσα σε αυτό το δεύτερο 10ήμερο του Ιουλίου που θα σας κάνει να πιστέψετε, ότι τελικά υπάρχει άτομα που είναι σωστά όπως και εσείς.

Παρθένος
Δεν πετάτε στα σύννεφα με αυτήν την επανένωση, που έχει γίνει με τον σύντροφο σας. Ακόμη δεν τον εμπιστεύεστε απόλυτα και σίγουρα ξέρει τον λόγο.

Τοξότης
Δεν υπάρχει μέσα στην σχέση σας και η καλύτερη δυνατή επικοινωνία, και αυτό ακουμπά το γεγονός, ότι και οι δύο σας είστε απορροφημένοι με την εργασία σας.

Ιχθύς
Ένα μεγάλο χρηματικό ποσό θα πέσει στα χέρια σας, και κάπως έτσι άμεσα θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε και κάποια ζητήματα από την μεριά του ανθρώπου σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.