ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 11.12 Δευτέρα

Lenormard-προβλεψεις

Κοινοποίηση:

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 11.12 Δευτέρα

Η κάρτα λενορμαντ της Δευτέρας 28. Ο Άντρας Άσσος Κούπα

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό
1 Αλλαγές θετικές
2 Πρόταση δέσμευσης
3 Νέα δουλειά

 

Ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-zvdia-22

Κριός: Η αίσθηση που έχετε … είναι ότι κάποιος σας θέλει έντονα, αλλά ακόμη δεν είναι και το πιο κατάλληλο χρονικό διάστημα, για να γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις

Καρκίνος: Οι παλιότερες σχέσεις σας έχουν επηρεάσει τον τρόπο που ζείτε. Δεν είστε και στα καλύτερα σας και αυτό είναι και κάτι που πρέπει… να το θεραπεύσετε.

Ζυγός: Υπάρχει το ενδεχόμενο να βρεθείτε τετ – α τετ με κάποιον άνθρωπο από το παρελθόν σας, και να ακούσετε προτάσεις που θα σας εκπλήξουν ευχάριστα.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις ζωδια

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζωδια

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

Αιγόκερως: Η ερωτική σχέση που διατηρείτε μάλλον σας κάνει και είστε άκρως σκεπτικοί αυτό το διάστημα. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι …να μιλήσετε με τον άνθρωπο σας.

Ζώδια του Σταθερού Σταυρού:

Ταύρος: Από αυτά που έχετε πει, κάποια ο σύντροφος σας, τα έχει κρατήσει μέσα στην καρδιά του και το πιο πιθανόν είναι να σας ζητήσει να τα κάνετε και πράξεις.

Λέων: Δεν χρειάζεται να ταλαιπωρείτε την καρδιά σας, γύρω από το παρελθόν. Υπάρχουν πολλά νέα πρόσωπα, που θα μπουν στην ζωή σας και θα σας ανανεώσουν.

Σκορπιός: Οι επικοινωνιακές διαμάχες που έχετε με τον άνθρωπο σας, είναι γύρω από τα οικεία του περιβάλλοντα, που τον μπλοκάρουν γενικότερα.

zvdia-00

Υδροχόος: Το ενδιαφέρον κάποιου ιδιαίτερου ατόμου, έχετε τραβήξει, εσείς και η έντονη σας παρουσία, που θα εμφανιστεί μέσα από μια ερωτική εξομολόγηση.

Ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού:

Δίδυμοι: Καλύτερα να απομακρυνθείτε από την καθημερινότητα του ανθρώπου με τον οποίο είστε, καθώς βλέπετε και εσείς τις αντιδράσεις…τις δύσκολες.

Παρθένος: Μην χάνεστε μέσα σε καταστάσεις και γεγονότα, τρίτα πρόσωπα και τις ζωές τους, που δεν έχουν κάτι ουσιαστικό και ποιοτικό να σας προσφέρουν.

taro-zodia-76

Τοξότης: Οι σκέψεις σας έχουν ταυτιστεί με αυτές του ανθρώπου σας, και που μάλλον μέσα στις επόμενες εβδομάδες, θα πάρουν και μια πιο σοβαρή μορφή.

Ιχθύς: Μέσα στις ερχόμενες ώρες – ημέρες, θα έχετε κάποιον νέο έρωτα να γεμίζει την καρδιά σας. Αυτό είναι και κάτι που το ζητούσατε τόσο καιρό.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.