ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 12.07 Πέμπτη

lenorman-00

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 12.07 Πέμπτη

χαρτομαντεία Η κάρτα λενορμάν της Πέμπτης 23. Τα Ποντίκια ( 07 Σπαθί )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό
1 Γυναικεία σχόλια
2 Ερωτικός καυγάς
3 Μικροποσό

Λένορμαν Ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-zvdia-22

Κριός
Ο σκοπός σας έχει ολοκληρωθεί. Έχετε κλείσει τα θέματα με το ερωτικό σας παρελθόν, και τώρα θέλετε να απολαύσετε το Καλοκαίρι, χωρίς άλλες σκοτούρες.

Καρκίνος
Τα οικονομικά σας έχουν τάσεις μόνιμης και επεκτατικής ανόδου, κάτι που θα σας κάνει να κλείσετε μόνιμα πολλά από τα παλιότερα σας προβλήματα.

Ζυγός
Δεν είναι δίκαιο εσείς να προσφέρετε τα πάντα μέσα σε αυτήν την σχέση και η άλλη πλευρά, απλά να το απολαμβάνει. Μάλλον κάπου έχει χαθεί η ισορροπία.

Αιγόκερως
Δεν θα χρειαστεί να ρίξετε το ερωτικό σας αγκίστρι, για να πιάσετε τον ενδιαφέρον κάποιου συνεργάτη σας. Θα έρθει από μόνος του.

chartomanteia-44

Λένορμαν Ζώδια του Σταθερού Σταυρού:

Ταύρος
Τα λάθη είναι για τους ανθρώπους, και οι επαναλήψεις αυτών…για αυτούς που θέλουν απλά να προβάλουν δικαιολογίες αδυναμίες. Μην ακούτε τίποτα άλλο.

Λέων
Είναι ένα χρονικό διάστημα, που μπορείτε όλους τους τομείς της ζωής σας, να τους φέρετε στα μέτρα που εσείς θέλετε, και όποιος αξίζει να μείνει.

Σκορπιός
Μέσα σε αυτήν την εβδομάδα, θα έχετε μια καλή είδηση, από το ταίρι σας, που πια έχει τελειώσει με κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα του.

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 12.07 Πέμπτη

Υδροχόος
Δεν υπάρχει μονιμότητα μέσα στην ερωτική σας ζωή, και αυτό σαν κατάσταση έχει αρχίσει και σας κουράζει. Άμεσα θα πρέπει να πάρετε μια απόφαση.

taro-zodia-76

Λένορμαν Ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού:

Δίδυμοι
Δεν είστε ακόμη έτοιμοι και διαθέσιμοι για να ξεκινήσετε μια νέα ερωτική ιστορία. Τώρα προτεραιότητα έχει μόνο η εργασία…και οι διακοπές σας.

Παρθένος
Πολλά θα σας τάξουν και ελάχιστα θα λάβετε. Αυτό βέβαια είναι κάτι που το έχετε συνηθίσει αλλά τώρα πια δεν σας ενοχλεί, όσο παλιά.

Τοξότης
Η φωνή σας, μέσα σε αυτήν την σχέση δεν ακούγεται. Ξέρετε ότι δεν υπάρχει πια ισορροπία και μάλλον και αδικείστε. Εσείς αποφασίζετε για την συνέχεια.

Ιχθύς
Μην δείξετε καθόλου τι σας ενοχλεί μέσα στον δεσμό σας, και μέχρι να βρείτε τι και ποια είναι αυτή η αιτία που το παράγει συνεχώς.

Διαβαστε στο Ωροσκοπιο 3 Εκλειψεων τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.