ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 12/12 Τρίτη

Lenormard-προβλεψεις

Κοινοποίηση:

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 12/12 Τρίτη

Η κάρτα λενορμαντ της Τρίτης 27. Το Γράμμα 07 Μπαστούνι

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό
1 Ερωτικές εξομολογήσεις
2 Νέοι πειρασμοί
3 Ξαφνικά χρήμα

 

Ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-zvdia-22

Κριός: Δεν είστε μόνοι και το ξέρετε. Ο άνθρωπος σας έχει κάποια θέματα και ίσως να μην είναι τόσο κοντά σας, αλλά αυτό είναι μόνο προσωρινό.

Καρκίνος: Μην χάνεστε μέσα σε επιθυμίες και ζωές των τρίτων. Εσείς έχετε λοιπόν την δική σας πορεία και αυτήν σίγουρα θα πρέπει να συνεχίσετε.

Ζυγός: Έχετε πολλές σκοτούρες μέσα στο κεφάλι σας και αυτό είναι κάτι που έχει την αρχή του, στην ερωτική σας σχέση, που έχει φτάσει σε αδιέξοδο.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις ζωδια

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζωδια

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

Αιγόκερως: Αν κάτι θέλετε να μάθετε για την παρούσα προσωπική ζωή του ανθρώπου σας, το ιδανικότερο θα ήταν απλά να τον ρωτήσετε με πάσα ευθύτητα.

Ζώδια του Σταθερού Σταυρού:

Ταύρος: Αν χρειάζεστε χρόνο για να σκεφτείτε κάτι που σας έχει πει ή προτείνει ο άνθρωπος σας, τότε απλά κάντε το και μέχρι τι γιορτές δώστε τις απαντήσεις σας.

Λέων: Οι μέρες μέχρι και την αλλαγή της χρονιάς, θα δώσουν πολλές και ευχάριστες επικοινωνίες με κάποιον από το παρελθόν σας.

Σκορπιός: Πολλές και καλές ιδέες έχει ο άνθρωπος σας, που ίσως και να σας αφήσει και κάποια υπονοούμενα για μια δέσμευση όχι πολύ μακριά από τώρα.

zwdia-092

Υδροχόος: Δεν υπάρχουν ακόμη οι συναισθηματικές βάσεις με τον νέο έρωτα που υπάρχει την ζωή σας, για να υποσχεθείτε κάτι πιο σοβαρό.

Ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού:

Δίδυμοι: Αν θα κάνετε λίγη υπομονή, θα δείτε ότι ο άνθρωπος σας, είναι έτοιμος να σας δώσει τις αληθινές του απαντήσεις, για όλα αυτά που του έχετε ζητήσει.

Παρθένος: Μέρες ξεγνοιασιάς, μέχρι και την αλλαγή του έτους για εσάς. Αυτό θα σας φέρει χρήμα αλλά και περισσότερο κοντά στον άνθρωπο σας.

taro-zodia-76

Τοξότης: Υπάρχουν ακόμη στην καθημερινότητα σας, κάποια πιο σοβαρά ζητήματα, που πρέπει πρώτα να λύσετε, πριν προχωρήσετε με τον άνθρωπο σας σε δεσμεύσεις.

Ιχθύς: Μάλλον έχετε κουραστεί από την ρουτίνα της καθημερινότητας σας, μέσα στην σχέση…και πρέπει να βρείτε τον τρόπο για να την ξεπεράσετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.