ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 13.01 Σαββάτο

Lenormard-προβλεψεις

Κοινοποίηση:

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 13.01 Σαββάτο

Η κάρτα λενορμαντ του Σαββάτου 05 Το Δέντρο ( 07 Κούπα )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό
1 Σοβαρή σχέση
2 Ηλικιωμένος άντρας
3 Σταθερά οικονομικά

Ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-zvdia-22

Κριός: Δεν θα χρειαστεί, να παρακαλέσετε κανέναν για να ασχοληθεί μαζί σας. Ήδη το άτομο που σας ενδιαφέρει, κάνει τις διπλωματικές του κινήσει προς εσάς.

Καρκίνος: Όσα έχετε πει και κάνει για το άτομο που αγαπάτε….ακόμη δεν έχουν βρει ανταπόκριση. Για αρχή, μην προσφέρετε κιάλλα και αναμείνατε.

Ζυγός: Πολλά τα τρίτα άτομα και τα κουτσομπολιά, που έχουν πέσει μέσα στον δεσμό σας, και σας έχουν ανακατέψει σαν ζευγάρι. Μπορεί να φταίτε και εσείς.

astrologia-090

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογιας αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Αιγόκερως: Υπάρχουν κάποια μυστικά, κάποιες λεπτομέρειες που σας λείπουν από την πρώην ζωή του ανθρώπου σας. Ρωτήστε και θα μάθετε. Τόσο εύκολα.

Ζώδια του Σταθερού Σταυρού:

Ταύρος: Δεν μπορείτε να περιμένετε κιάλλο τις απαντήσεις, που δεν έρχονται από την μεριά του ανθρώπου σας. Βάλτε τα όρια σας, και απλά αυτήν την φορά κρατήστε τα.

Λέων: Θα λάβετε ένα μήνυμα, από μια παλιά σας ιδιαίτερη γνωριμία, που ζητά συνάντηση, για να σας κάνει κάποιες αποκαλύψεις, που πια θα σας οδηγήσουν σε σχέση!

Σκορπιός: Μην δίνετε και πολύ σημασία, σε άτομα που το παρελθόν τους ήδη, έχει δείξει, ότι είναι αμφιβόλου ηθικής, αλλά και εμπιστοσύνης γενικότερα.

Υδροχόος: Κάποιες σοβαρές και ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις, θέλει να σας κάνει ο άνθρωπος σας, που θα μιλούν για κάποιες δεσμεύσεις άμεσα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού:

Δίδυμοι: Αυτά που κάνετε, δεν θα σας βγάλουν πουθενά. Το να προσφέρετε συνέχεια και να μην λαμβάνετε τίποτα. Κάπου βάλτε ένα κατανοητό στοπ.

Παρθένος: Θα πρέπει να προσθέσετε στην καθημερινότητα σας, και παραπάνω χρόνο για τους φίλους σας, που σας έχουν χάσει από την παρέα.

Τοξότης: Αυτά που μπορείτε να κάνετε είναι πολλά, απλά έχετε καταφέρει και έχετε εγκλωβιστεί μέσα σε μια σχέση, που μάλλον δεν σας πολυταιριάζει.

Ιχθύς: Η εργασία σας προοδεύει και κάποια άλλα ξαφνικά λεφτά θα σας έρθουν, από εκεί που δεν το περιμένετε και θα καταφέρετε, να λυτρωθείτε από τα πολλαπλά σας προβλήματα.

zwdia-zodia-astrologia-65

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.