ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 13.02 Τρίτη

Lenormard-προβλεψεις

Κοινοποίηση:

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 13.02 Τρίτη

Η κάρτα λενορμαντ της Τρίτης 21. Το Βουνό ( 08 Σπαθί )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό
1 Θετικές εξελίξεις
2 Δέσιμο σχέσης
3 Οικονομική άνεση

 

Ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-zvdia-22

Κριός: Έχετε ξεκαθαρίσει την θέση σας, και έχετε δηλώσει ότι αν μέχρι τα χρονικά σας όρια, κάτι περισσότερο δεν έρθει από τον άνθρωπο σας, τότε….φεύγετε.

Καρκίνος: Αν έχετε κάνει κάτι που έχει ενοχλήσει τον σύντροφο σας, τότε το καλύτερο θα ήταν, να δράσετε και όχι απλά να περιμένετε να κάνει πάλι αυτός την πρώτη κίνηση.

Ζυγός: Όλες οι καλές σας φιλίες, έχουν αναδείξει κάποιον που έχει ένα βαθύτερο συναίσθημα για εσάς, που πιθανόν και να οδηγήσει σε μια ερωτική εξομολόγηση.

astrologia-090

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Αιγόκερως: Μην έχετε και τόση μεγάλη αγωνία … για το παρελθόν σας αλλά και κάποιον πρώην εραστή σας. Συνεχίστε με τα καλά, που σας πλησιάζουν αυτόν τον μήνα.

Ζώδια του Σταθερού Σταυρού:

Ταύρος: Έχετε κάνει ότι καλύτερο τελικά, μπορούσατε για να βρεθείτε μέσα σε μια καλή και ποιοτική σχέση. Λίγη υπομονή, για να δείτε τι θα κάνει και η άλλη πλευρά για εσάς.

Λέων: Όσα έχετε πει και τάξει στην άλλη μεριά του δεσμού σας, έχουν ήδη πραγματοποιηθεί. Οι επόμενες μέρες, θα σας πείσουν και για τις διαθέσεις του ανθρώπου σας.

Σκορπιός: Μόνοι και χωρισμένοι μέσα στον Φεβρουάριο, θα βρεθούν σε ερωτικό κλοιό, από νέο άτομο που θα τους κατακτήσει, μέσα από την επιβλητική του συμπεριφορά.

Υδροχόος: Αν ξέρετε τι πρέπει να γίνει για να λυθούν επιτέλους, οι προβληματικές συμπεριφορές, μέσα στην σχέση, απλά ενεργοποιηθείτε και κάντε το.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού:

Δίδυμοι: Το μυαλό σας, έχει μείνει σε κάποια πιο παλιά σας γνωριμία, που όμως για κάποιον λόγο έχει μείνει σε εκκρεμότητα. Πιθανό ντο ένστικτο σας, να σας λέει κάτι.

Παρθένος: Η ατελείωτη υπομονή σας, με τα προβλήματα, που έχουν δημιουργηθεί από την μεριά, που ανθρώπου σας, σίγουρα δεν περνά απαρατήρητη.

Τοξότης: Είναι πολύ σημαντικό για εσάς, αυτό το χρονικό διάστημα, να κάνετε κάτι που θα δείξει πιο καθαρά, στον άνθρωπος σας, την αγάπη σας.

Ιχθύς: Οι μέρες έχουν να σας αποκαλύψουν, κάτι για έναν πρώην σας, που μάλλον κάνει ότι μπορεί εμμέσως για να σας τραβήξει την προσοχή.

zwdia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.