ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 13.07 Παρασκευή

lenorman-00

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 13.07 Παρασκευή

χαρτομαντεία Η κάρτα λενορμάν της Παρασκευής 26. Το Βιβλίο (Δέκα Καρό )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό
1 Μυστικά στο φως
2 Αλλαγές στις σχέσεις
3 Επιτυχία στις σπουδές

Λένορμαν Ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού:

Κριός
Ο άνθρωπος σας, έχει να τελειώσει κάποια δικά του επαγγελματικά θέματα, και μετά πραγματικά είναι όλος δικός σας, για να κάνετε όλα αυτά που θέλετε μαζί.

zodia-zvdia-22

Καρκίνος
Δεν υπάρχουν κάποια συγκεκριμένη θεραπεία, για να ξεπεραστεί ένας χωρισμός. Μόνο δώστε χρόνο στον εαυτό σας, και ψάξτε για νέες δραστηριότητες.

Ζυγός
Μέσα σε μια ερωτική σχέση, δεν υπάρχουν περιθώρια για να φέρετε και την γνώμη των άλλων. Συνήθως και κάπως έτσι χαλάνε οι ισορροπίες.

Αιγόκερως
Μια καινούργια γνωριμία, από τους εργασιακούς σας χώρους, θα έρθει στο προσκήνιο και εσείς θα πρέπει να την επεξεργαστείτε, πριν κάνετε κάποια επόμενη κίνηση.

chartomantia-087

Λένορμαν Ζώδια του Σταθερού Σταυρού:

Ταύρος
Μην λέτε συνέχεια τα ίδια, στον άνθρωπο σας, καθώς τον έχετε κουράσει. Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα από την δική του την μεριά, θα το λύσει μόνος του.

Λέων
Οι μέρες μέχρι και να εισέλθει ο καινούργιος ζωδιακός μήνας, θα σας κάνουν να δείτε την ζωή με μια πιο θετική ματιά, καθώς έρωτας κεραυνοβόλος θα κάνει την εμφάνιση του.

Σκορπιός
Αν έχετε σκοπό, φέτος να δουλέψετε και να μην πάτε για διακοπές, θα πρέπει από τώρα να το πείτε στον άνθρωπο σας, για να ξέρει και αυτός τι γίνεται.

Υδροχόος
Το να παραμένετε σε ένα φιλικό επίπεδο με τον πρώην σας, μόνο και μόνο για να μην τον χάσετε από την ζωή σας, μάλλον δεν είναι και ότι πιο σωστό.

taro-zodia-76

Λένορμαν Ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού:

Δίδυμοι
Δεν είστε εσείς, για να γεμίζετε τα χρονικά κενά κανενός. Αναζητάτε μόνο μια σοβαρή σχέση που θα έχει αρχή μέση και καλή συνέχεια…μόνο!

Παρθένος
Ετοιμάζεστε για διακοπές με τους φίλους σας, αλλά μέσα στην επόμενη εβδομάδα, μια εμφάνιση από το παρελθόν, ίσως και να ανατρέψει όλα σας τα σχέδια.

Τοξότης
Μην αφομοιώνετε ότι κάνουν οι άλλοι μέσα στην ερωτική τους ζωή. Εσείς είστε μια άλλη προσωπικότητα που έχει τελείως διαφορετικές ανάγκες.

Ιχθύς
Μπορεί να σας ζητηθεί από τον άνθρωπο σας, μια οικονομική βοήθεια για ένα πρόβλημα του από το παρελθόν. Σκεφτείτε πολύ πριν πράξετε.

Διαβαστε στο Ωροσκοπιο 3 Εκλειψεων τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-88

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.