ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 13.12 Τετάρτης

Lenormard-προβλεψεις

Κοινοποίηση:

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 13.12 Τετάρτης

Η κάρτα λενορμαντ της Τετάρτης 11 Το Σπαθί Βαλές Σπαθί

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό
1 Λόγια έρωτα από άντρα
2 Πρόταση δέσμευσης
3 Εργασιακές αλλαγές

Ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-zvdia-22

Κριός: Η θέση σας είναι πάρα πολύ λεπτή στην σχέση σας, και ειδικά με όλα αυτά που έχουν συμβεί το προηγούμενο διάστημα, και ίσως και εξαιτίας σας.

Καρκίνος: Οι σχέσεις με τους φίλους και του γνωστούς σας, σας έχουν βάλει σε μια μόνιμη ταραχή μέσα στην σχέση σας, και αυτό από την δική σας μεριά πρέπει να σταματήσει.

Ζυγός: Η διαδρομή του μυαλού σας είναι ένας μονόδρομος προς το παρελθόν. Αυτό δεν είναι και ότι καλύτερο για εσάς καθώς το μέλλον σας φέρνει …νέο έρωτα.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις ζωδια

ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζωδια

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογιας αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

Αιγόκερως: Μπορεί ο άνθρωπος σας να έχει κάποια θέματα αυτήν την εποχή, και να μην σας δίνει την μέγιστη προσοχή του, αλλά αυτό σύντομα αλλάζει.

Ζώδια του Σταθερού Σταυρού:

Ταύρος: Είσαστε σε μια ερωτική παρόρμηση και αγωνία για όλα αυτά που πρέπει να γίνουν από την μεριά του συντρόφου σας, και που ακόμη δεν έχουν ολοκληρωθεί.

Λέων: Είσαστε στο ερωτικό επίκεντρο ενός ατόμου, που έχει έρθει από τον χώρο της εργασίας σας, και θα δείτε τις επόμενες ημέρες πιο ανοιχτές συμπεριφορές.

Σκορπιός: Είσαστε ακόμη επηρεασμένοι από τα παλιά, και μάλλον υπάρχει μέσα στην ψυχή σας θλίψη. Αυτό πάντως, μέσα στις γιορτές θα αλλάξει.

zvdia-00

Υδροχόος: Μην πνίγεστε σε μια κουταλιά νερό…εξαιτίας μιας επικοινωνιακής διαφοράς που είχατε με τον άνθρωπο σας, καθώς αυτό σίγουρα αλλάζει.

Ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού:

Δίδυμοι: Έχετε εγκλωβιστεί μέσα σε μια παλιά σας αγάπη, που δείχνει και αυτή από την δική της την πλευρά, να μην φεύγει από την καθημερινότητα σας.

Παρθένος: Υπάρχουν κάποιες θετικές εξελίξεις από την μεριά του ανθρώπου σας, με το παρελθόν του, που θα σας φτιάξουν πραγματικά την διάθεση.

taro-zodia-76

Τοξότης: Όλα όσα έχετε τελικά υποσχεθεί στον άνθρωπο σας, θα πρέπει άμεσα να τα βάλετε σε κατάσταση πράξης – λειτουργίας, για να μην χαθούν οι ισορροπίες.

Ιχθύς: Κάποια παλιά σας ερωτική υπόθεση θα σας ψάξει, και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σας κάνει προτάσεις, που μάλλον θα σας εκπλήξουν ευχάριστα.

ζωδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου που αφορουν τις αθεατες πλευρες τους

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος

σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.