ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 14.07 Σαββάτο

lenorman-00

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 14.07 Σαββάτο

χαρτομαντεία Η κάρτα λενορμάν του Σαββάτου 33. Το Κλειδί ( 08 Καρό )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό
1 Ερωτικές προσεγγίσεις
2 Νέα σκιρτήματα
3 Επιχειρηματικά σχέδια

Λένορμαν Ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού:

Κριός
Ο μήνας αυτός και μέχρι το τέλος του, θα έχει για εσάς, μια οικονομική είδηση, που θα σας βοηθήσει να κλείσετε κάποιες πιο παλιές σας ιστορίες οικονομικές.

zodia-zvdia-22

Καρκίνος
Δεν υπάρχουν κάποια άλλα θέματα, να συζητήσετε με το ταίρι σας, άρα όλα θα πάνε μόνο θετικά από εδώ και πέρα. Απλά μην επιτρέψετε στο παρελθόν να σας ξαναενοχλήσει.

Ζυγός
Οι σημαντικές σας προτάσεις, έχουν γίνει αποδεκτές από τον άνθρωπο που αγαπάτε και τώρα θα πρέπει να κάνετε και τις σχετικές ανακοινώσεις, στα οικεία σας περιβάλλοντα.

Αιγόκερως
Οι δρόμοι της μοναξιάς, που έχετε υιοθετήσει σίγουρα σας ικανοποιούν και σας κάνουν να αισθάνεστε ακόμη πιο ασφαλείς. Αυτό από τον νέο μήνα θα αλλάξει.

taro-tarw

Λένορμαν Ζώδια του Σταθερού Σταυρού:

Ταύρος
Όλες οι καλές γνωριμίες, που έχετε κάνει αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα, σας έχουν βάλει και πάλι σε ερωτικούς ρυθμούς που τους είχατε ξεχάσει.

Λέων
Υπάρχει ένα ερωτικό παρασκήνιο από την μεριά του ταιριού σας, που ναι μεν το ξέρετε αλλά σε καμία των περιπτώσεων δεν θέλετε να εμπλακείτε καθόλου.

Σκορπιός
Μην σκοτίζετε και πολύ το μυαλό σας, μέσα από καταστάσεις που δεν είναι δικές σας. Εσείς σε αυτή την φάση που είστε τώρα, θέλετε μόνο πια ευκολίες.

Υδροχόος
Κάποιες από τις συμπεριφορές του ανθρώπου σας, ακόμη δεν έχετε καταφέρει να τις εξηγήσετε, άρα μην κάνετε κάποιο λάθος και τον πιέσετε παραπάνω.

zodia-zvdia-75

Λένορμαν Ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού:

Δίδυμοι
Έχετε μείνει ακόμη στην σκέψη κάποιας παλιάς σας, ερωτικής υπόθεσης που είναι και το μεγάλο σας όνειρο, ότι κάποια στιγμή θα ξανα-είστε μαζί ζευγάρι.

Παρθένος
Μπορεί να σας έχει πέσει πολλή δουλειά αυτό το χρονικό διάστημα, και μάλλον έχετε αφήσει τον άνθρωπο σας, στα αζήτητα. Προσοχή στις ερχόμενες εντάσεις.

Τοξότης
Υπάρχει μια προσωπικότητα έντονη και κύρους μέσα στον χώρο της εργασίας σας, που μάλλον έχετε καταλάβει ότι θέλει κάτι περισσότερο από εσάς.

Ιχθύς
Δεν θα δώσετε και μεγάλη σημασία, σε άτομα που όντως έχετε καταλάβει, ότι απλά παίζουν και ότι περνούν μόνο την ώρα τους.

Διαβαστε στο Νεα Σελήνη Εκλειψη 13/07 τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zvdia-zwdia-tarw

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.